život je kratak

20.03.2007., utorak

NOS-3

DUGAČAK NOS

Dugačak, izrazito izbočen nos s ravnim vrhom znak je snažne i skladne osobe. Ako zbog lijenosti ne propuštaju prilike, osobe s ovakvim nosom znat će zanijeti i pobijediti partnera u afektivnom i seksualnom odnosu. Ali, dovoljna je sitnica da se osjete sputanima i čar nepovratno nestaje. U odnosima s drugima vrlo su izravni.Šutnja i sumnja znak su nepovjerenja prema sugovorniku, koji mora biti umjeren i oprezan kako ne bi zapao u neprilike.
Poveći , izbočen nos odaje osobu sklonu užicima, zanesenjaka, stastvenu, introvertnu i instiktivnu osobu. Ona s lakoćom komunicira s ljudima i stvara prijateljstva. Ako sve ne pokvari pretjeranošću, može biti dobar drug u poslu i nikad ne bježi od odgovornosti.
Kad je riječ o ljubavi, ovaj " nevjeran" tip može se vezati za jednog partnera ,poštovati ga i nježno i odano voljeti. Voli pažnju, smijeh i nježnost. Inteligencija i smisao za humor spašavaju ga da ne ode u krajnost.
Velik i izbočen nos, u obliku grbe, s četvrtastim vrhom, otkriva osobu koja više od svega želi vladati situacijom i imati punu slobodu mišljenja i odlučivanja. Ne prezire seksualne užitke, ali teško se prepušta strasti i uvijek je veoma oprezna u osvjanju partnera. Svakako, ovakva je osoba " žar koji tinja pod pepelom", voli snažne , duboke i trajne odnose. Osjećaj tajanstvenosti kojim se katkad okruži čini je veoma uzbudljivom i poželjnom.
Osobe orlovskog nosa, poput Indijanaca,ponosne su i imaju veoma visoko mišljenje o sebi, zbog čega su često razdražljive i preosjetljive i na najblaža razmimoilaženja u mišljenjima, pa im društveni i poslovni odnosi znače teškoće. Ali, ako ste s njima oprezni, ovakve se osobe mogu pokazati izuzetno dobre i rado im praštate sklonost posesivnosti.
Veoma su ranjive.Dovoljna je i najmanja nepažnja da se razočaraju, a tad okreću stranicu i tvrdoglavom postojanošću gledaju samo unaprijed.
SLIJEDI: SAVRŠEN NOS,KRUMPIRAST NOS

<< Arhiva >>