život je kratak

07.03.2007., srijeda

OČI SU OGLEDALO DUŠE-2

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
--Oči približene na manje od 31 milimetar jedno od drugoga izražavaju pesimizam, sklonost tuzi i introvertnost, izraženu kritičnost, ali i oštru inteligenciju i bistrinu, potpuno misaoni duh.
--Osobe izbočenih očiju sporo misle, duševno su lijene, a karakter im je eksplozivan i koleričan
-- Oči udaljene više od 31 milimetar jedno od drugoga znače optimizam, sigurnost, dobro pamćenje, poslovnu ituiciju, sposobnost ispravne procjene stvari i ljudskih karaktera, samouvjerenost da se može vladati svijetom.
-- Velike su oči znak aktivnog karaktera, osjećajnoga i plahoga ako je pogled živahan i sjajan. Ako je pogled manje izražajan, ili nepomičan, tad velike oči otkrivaju pasivan i zanesen karakter, iako je izražen duhovni život i postojisklonost aktivnosti.
-- Uvučene oči otkrivaju introvertirnu ličnost, analitički i istraživački duh. Sklone su sitničavom razmatranju svake stvari prije nego je prihvate
-- Malene oči , uvučene i nemirne, odražavaju senzibilnost duha i nadarenost. Ako su, pak, nepomične ili napola zatvorene, označavaju povučen i rastrgan karakter, sklon skepticizmu.

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se