život je kratak

31.01.2006., utorak

"OVO NIJE MOJE VRIJEME"

myspace

Stuff for your blog!


Ova hladnoća definitivno više nije moje vrijeme. Jednostavno više ne funkcioniram kako treba. Na poslu sam ok, ali za neke druge akcije nema šanse. Sjećam se davnih dana kad je zima trajala do 1 svibnja sa snijegom ne samo do tura nego i preko glave. Ulicama smo išli kao kroz tunele, zbog snijega koji je sa pločnika očišćen sa strane a nije se topio do proljeća. Mi djeca smo se stalno bacali u taj snijeg i pravili razne "slike". Kad je zasjalo prvo proljetno sunce odmah smo bili u kratkim rukavima i bosi tapkali po barama od proljetnih kiša. Današnje zime samo donose vjetar i velike smrzavice sa poledicom BRRR- grozno!KAD ĆE PROLJEĆE??? Da padne snijeg bilo bi bar malo neke ljepote u čekanju kada će se otopiti a ovako samo gledamo u kalendar i brojimo dane do početkamyspace

Stuff for your blog!

proljeća.

25.01.2006., srijeda

RAK!!!

Hoće li se roditi čovijek koji će tom zlu stati na kraj. Pobijedili smo TBC, presađuju se bubrezi, jetra....ali toj odvratnoj boleštini nitko ne može stati na kraj. Ima ih puno koji se u ovom momentu bore svim mogućim sredstvima da ga pobijede- sam o BOG zna hoće li uspjeti u tome.Ja jako dobro znam šta je to ostati bez dragih ljudi koje je odnijela ta bolest. U zadnjih 5 godina izgubila sam čak 3 šogora i to mlada od raznih vrsta te boleštine. Pazite se ljudi- pregledavajte mladeže ,dojke , crijeva- idite kod doktora veća je šansa pobijediti ga ako se otkrije u početku.

22.01.2006., nedjelja

GODINE!

Čitajući sve vas koji govorite o ranim ili kasnim (svojim) 50 -tim godinama ,želim vam samo reći da te godine i nisu tako veliki teret. Ja to dobro znam jer sam ih već dobrano prešla. Bez obzira na prisutne bolove u svim kostima( što je normalno- pogotovo za žene), bez obzira na neke dane kad me uhvati neki "bed" još uvijek se nekad osjećam kao da sam tek završila školu. 37 god radnog staža je tu ( i sada sam na poslu -malo je mir pa reko da vam nešto napišem) ali nadam se da ću još uvijek raditi . Dokle god sam okružena sa mladim svjetom i ja se osjećam mladom a FALA BOGU mogu ih nešto sa svojim životnim iskustvom i naučiti i posavjetovati.Zato samo hrabro naprijed 50-te su najbolje godine!!

13.01.2006., petak

Packa!

dobro sam! Dobila sam po"prstima" packe od Rajne. Ima pravo,znam da je ispalo glupo onako razmišljati, samo što te nekad uhvati "bed" pa misliš da nećeš moći dalje. No danas je drugi dan (PETAK_13) i sve je opet puno bolje. Danas mi završava godišnji( ostatak od lane) , u ponedjeljak na posao pa ću manje razmišljati o glupostima. Ja inače nikad nemam samoubilačka razmišljanja - to je bio neki malo drugačiji dan.

10.01.2006., utorak

ŽIVOT!!!

Znam da se nisam dugo javljala, ali šta da Vam kažem- život me baš ne mazi! Svi ovi praznici prošli su mi u laži. Sve je super, sve je divno. Ništa se loše ne događa, nemoj slučajno da djeca doznaju kakve imaš probleme (bože sačuvaj) praznici su - sve mora biti OK! Prošli su praznici- problemi su ostali- čak su se i povečali ( naravno novčani!) Ne znam šta da Vam kažem - svima želim da i Vam se ostvari ono što si sami najviše želite. Meni odgovorite (ako možete) šta je veća hrabrost- ubiti se ili nastaviti živjeti. Dali sam ja kukavica ili hrabra zbog toga što nemam hrabrosti prekiniti sa ovim zlom od života u dugovima. Ja mislim da me jedino na životu održavaju moja djeca. ve ostalo je manje važno. Čovjeku tako malo treba- zašto ne može to da dobije!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>