subota, 24.12.2005.

Sreću i mir Vam želim

Sreću i mir vam želim
Ljubav da s vama djelim
Božić nam srca grije ....

Image Hosted by ImageShack.us


Nadam se da ste napisali pismo Djedu Mrazu i da će Vam se ostvarit svaki san i želja!!!

Hm... i ja sam pisala Djedu zaželjela sam nešto posebno...kad bi se bar ostvarilo...


I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true...
All I want for Christmas
Is you...

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about presents
Underneath the Christmas tree
I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you...
You baby

I won't ask for much this Christmas
I won't even wish for snow
I'm just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won't make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won't even stay awake to
Hear those magic reindeer click
'Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you
You...

All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children's
Laughter fills the air
And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me the one I really need
Won't you please bring my baby to me

Oh I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just want to see baby
Standing right outside my door
Oh I just want him for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby all I want for Christmas is
You

- 23:07 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 16.12.2005.

Nepoznato o poznatome...

Jeste li se ikad pitali kako je nešto il zašto nastalo...Ako niste nema veze , sad će te se zapitat ... :o))
Tko je izumio tanga-gaćice?

Image Hosted by ImageShack.us

Prvu je izumilo brazilsko indijansko pleme Tupi, a zvali su je nešto kao 'pregača za štap'. U sedamdesetim godinama prošlog stoljeća za tanga-gaćice je započela druga karijera - kao način da se hipnotiziraju muškarci na plaži Copacabane. Nevjerojatno otkriće: na materijalu se štedilo samo iz razloga da se u gaćicama ne bi skupljalo previše pijeska. Američka tvrtka Frederick's of Hollywood je 1981. prva prepoznala potencijal tanga-gaćica i preplavila njima američko, a kasnije i europsko tržište.

A minicu?!


Mini, mini suknja lijepo ti stoji , nosi je stalno - tak nekak otprilike glase stihovi , a povijest minice seže još u davne 60-te.
Početkom listopada 1962. u glasovitom modnom časopisu Vogue mlada britanska kreatorica Mary Quant (rođena 1942. u Kentu) objavila je nacrte novog modnog hita - mini suknje. Legenda veli da je ambiciozna dizajnerica, tijekom jedne modne prezentacije, spazivši da se njezina manekenka sapliće u dugoj suknji, iznervirana izvadila škare i odsjekla visoko iznad koljena. Taj gordijski potez uvest će mladu Britanku među velikane koji su obilježili dvadeseto stoljeće. Tako je rođen jedan mit.
"Minimalno pakiranje, maksimalan efekt", glasili su slogani za prvu seriju minirocka, koja se pojavila u jednom londonskom butiku tri godine kasnije. Minica je odjeknula u svijetu poput atomske bombe - za svega dvije-tri godine ona će doprijeti do svakoga sela i zakutka suvremenog svijeta. Ta skraćena suknja važila je kao simbol ženskog oslobođenja - prihvatile su je i tinejdžerke i sredovječne dame, a ponekad i bake, obukle su je i konzervativke i feministice, jer je rušila dugogodišnju tradiciju ženskog socijalnog ropstva. "Najmanje deset centimetara iznad koljena", bilo je nepisano pravilo te modne novotarije, a što više, to bolje. Super-mini zvao se odjevni predmet do sredine ženskih butina, a ekstra-mini krpica koja je pokrivala tek intimno rublje.
Katolička crkva izdavala je specijalne enciklike, zahtijevajući da se zabrani novi odjevni predmet, kao sotonski objekt bestidnosti i pohote. Vatikanski dogmatici tad su prognozirali da minica svodi ženu na seksualni objekt i čini od nje metu nasilja, ali su se grdno prevarili. Na kraju se ta zabrana svela na obaveznu apstinenciju od minica jedino u crkvama i samostanima. Mini suknja predstavila je treću dimenziju žene, pisao je u ono vrijeme jedan kroničar, silno pridonoseći njenoj socijalnoj i političkoj afirmaciji. Preuzimajući taj minimalni komadić odjeće, ženska je populacija stekla novu sigurnost u sebe: mi smo tu, pored vas, lijepe u svome postojanju. Mi smo tu i zbog naše ljepote, a ne samo zbog funkcija i zadataka koje ste pred nas postavili, poručivale su svijetu nositeljice minirocka.

Štikle?!

Image Hosted by ImageShack.us

Jedan od najučestalijih i najpoznatijih fetiša zasigurno su visoke potpetice- štikle. Pritom se ne misli samo na činjenicu da muškarci vole žene koje nose visoke potpetice, jer razlozi tomu su posve prirodni – ženska noga izgleda izduljeno, ljepše, mišići stražnjice se drukčije zatežu, dajući joj erotičniji oblik.Dakle noga u štikli je za većinu više sexy nego noga u bilo kojoj drugoj obući.No štikle imaju i svoju lošu stranu.
Jarl Flensmark iz Malmoea tvrdi da visoke potpetice uzrokuju napinjanje listova na način na koji normalno hodanje to nikada ne čini.
To bi moglo spriječiti neuroreceptore u mišićima listova da oslobađaju dopamin, spoj neophodan za mentalnu stabilnost.
Dugotrajno nošenje visokih potpetica, smatra on, moglo bi stoga biti jedno od objašnjenja zašto je u zapadnim društvima shizofrenija kod žena učestalija nego u društvima u kojima ih se rijetko nosi.
"Obuća s potpeticama počela se nositi prije više od 1000 godina i dovela je do pojave prvih slučajeva shizofrenije. Industrijalizacija proizvodnje obuće povećala je učestalost bolesti", navodi Flensmark u članku objavljenom u časopisu Medical Hypotheses.
"Mehanizacija proizvodnje počela je u Massachusettsu, proširila se na Englesku i Njemačku i onda na ostatak zapadne Europe. Širenje shizofrenije slijedilo je isti put", ističe švedski znanstvenik.
No kako god bilo ja i dalje (svaki vikend) oblačim cipele s visokim potpeticama. Priznajem obožavam ih i lagano mi postaju fetiš.Imam ih od sandalica svakakvih oblika i boja, cipela ,do čizama.Jednostavno ih obožavam makar najviše volim jedne crne sandaice i čizme one su mi od svih najnajnaj... Dakako da nije stvar sam u cipelama neg i u tome kak se nose.Nije da se hvalim al ide mi...Mislim meni je ludilo kad ih obujem a i kasnije , obično cijelu noć sam na nogama plešem ,skaćem ,trčim i super mi je.Većina mojih frendica se čudi al ...Pr.prošlu subotu idermo frendice i ja gore Šloserovim i tam neke dvije jedva su hodale, iskreno bila sam baš happy kaj hodam bolje od njih ( ha i mene gluposti usrećuju!!! :0))

Imate li i vi fetiš?! Kaj mislite o štiklama, minicama, tangicama..?!?Nosite li i ih?!- 21:04 - Komentari (6) - Isprintaj - #

subota, 10.12.2005.

To the club...

Monday night to the club,
Tuesday night to the club,
Wensday night
What a headache
But I went to the club
Thursday night to the club
Friday night
Didn't want to go
Then my friend Michel
Call me on the phone
And so I went to the club
Saturday night to the club
Sunday night to the club....

U mom slucaju every weekend... i nije headache.... da mogu išla bi svaki dan ...al ... nekak u zadnje vrijeme živim za tu subotu da izađem i naplešem se makar se nikad ne naplešem do kraja uvijek mi fali ono malo i kad su već svi krepani ja bi još plesala... baš sam hiperaktivna...


I'm gonna dance
dance
dance - ooh -
'Til the break of day.
I say :
Shame
shame
shame
shame on you.
If you can't dance too.
I say :
Shame
shame
shame...

Volite li plesat?! Izlazite li često (koliko često) van plesat?! E da i koji je glavni razlog zašto izlazite , mislim pretpostavljam da se zabavite - a kaj to u vašem slučaju podrazumjeva da se naplešete, napijete, zbarite nekog komada ili nekaj treće?!

- 18:42 - Komentari (15) - Isprintaj - #

petak, 09.12.2005.

Ako nešto mrzim...

Ako nešto mrzim to su onda ljudi koje vole tračeve , spletke i sl . i dvolične ljude. Joj ne kužim zakaj je to nekome tak zanimljivo.... Mislim , ne kužim.. Ja sam poprilično direktna osoba ( ni to nije dobro) i ak nekaj mislim o čovjeku to mu drito velim u facu a ne ono joj kak si ti super bla ,bla a iza leđa hrpa gluposti... Nedavno sam baš bila u takvoj situaciji ono dan prije slušam od jedne osobe kak je a druga osoba grozna, užasna bla,bla.. a drugi dan ova prva drugoj praktički da ne skida zvijezde s neba. Mislim pa to nema smisla.. nikad ne bum skuzila tak neke ljude ... I znate kaj još ne volim ljude koji previše zabadaju nos u tuđi život i na neki način ga osuđuju.Mislim ok je izrazit svoje mišljenje ,al ne sad da osobu ubiš totalno do kraja da joj veliš kak je jadna , glupa , bla bla i kak se nemre suočit s istinom i svojim životom... mislim da bi ponekad svi trebali biti malo tolerantniji i obzirniji prema drugima...Nikad nemreš znat zakaj se neka osoba ponaša kak se ponaša ...a kaj se tiče tračanja tipa znas s kim je X bio sinoć i joj Y je bila sa Z il Ž je reko da se N pali na njega P veli mamožeš mislit i svima je to tak smješno ... Moj Bože fakat mi se lagano počinje želudac dizat na takve spike , pa nemamo 5 godina i ono moj tata je jači od tvog - GROZNO!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Kaj mislite o tome?!

Mene fakat iritiraju takve stvari...

- 22:40 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Neki novi početak...

Evo nisam uspjela ...nisam izdržala morala sam ponovno počet pisat... nije tak lako odustat.. ipak je ovo dio mog života ... onaj svijet u kojeg pobjegnem uvijek kad svijet oko mene postane suviše običan... ovaj blog je moj mali "funky town"...
...
Gotta make a move to a
town that's right for me
Town to keep me movin'
Keep me gvoovin' with some
energy.

Well, I talk about it,
Talk about it,
Talk about it,
Talk about it,
Talk about, Talk about,
Talk about movin,

Gotta move on.
Gotta move on.
Gotta move on.

Won't you take me to
Funkytown.
Won't you take me to
Funkytown.
Won't you take me to
Funkytown.
Won't you take me to
Funkytown.

...
hm...Gotta move on...

- 21:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #
  prosinac, 2005  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

 • whatever I say, whatever I do...


 • I’m used to feeling alone in a room full of people
  And not to have you close
  While what everybody talks about is love

  And I can’t stand to watch the couple right next to me
  I can’t seem to be the person I used to be

  Whatever I say, whatever I do, I’ll wait for you
  And don’t be afraid, I won’t let it down
  I’ll wait for you

  No matter what you do,
  no matter how long you stay
  no matter what they say
  I will be waiting • FUNKY TOWN
  Gotta make a move to a
  town that's right for me
  Town to keep me movin'
  Keep me gvoovin' with some
  energy.

  Well, I talk about it,
  Talk about it,
  Talk about it,
  Talk about it,
  Talk about, Talk about,
  Talk about movin,

  Gotta move on.
  Gotta move on.
  Gotta move on.

  Won't you take me to
  Funkytown.
  Won't you take me to
  Funkytown.
  Won't you take me to
  Funkytown.
  Won't you take me to
  Funkytown.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se