Design by Filip *I Don't Wanna Be Your Little Reasearch Monkey Boy*

četvrtak, 25.01.2007.

Štafeta!

.....Daj kaj je ovo, kakve su ovo štafete...Ali ajde prihvatit ću tu bizarnu štafetu...Nabijem vas na štafetu... :)
.....Evo sad ću napisat nekaj kao o sebi.

1. Ja sebe smatram dobrim dečkom. Dosta mi se lako savjest probudi kad znam da sam nekaj loše napravio i onda se pokajem. Recimo, kad mama napravi nekaj za ručak i ja pojedem malo, sav se rastužim i pojedem više samo da ona bude sretna. Mislim da sam egocentričan u maloj mjeri i mislim da je to ok jer da nisam to nebi bio Ja.

2. Obožavam glazbu, sad napokon mogu reć da se i ja nalazim u glazbenom svijetu pošto sam u bendu. U trenucima provedenima na svirci maksimalno uživam i napravit ću sve samo da uspijem u tom «glazbenom svijetu».

3. U2. U2 je pola mojeg života, bez njihove glazbe ja nebi bio ovakav kakav jesam jer ta glazba me ispunjuje. Na neki način to mi je i hrana. Bez Njih u svom životu ja vjerojatno nebi ni razmišljao o ulasku u bend i bez Njih mi nebi bio san jednog dana stat na pozornicu.

4. Jako sam neodgovoran i neozbiljan. Izletavaju mi gluposti iz usta dosta često. Malo stvari shvaćam ozbiljno i ponekad sam vrlo djetinjast.S druge strane mogu bit i maksimalno ozbiljan ali takvog me nitko ne voli pa nemam izbora.

5. Strah me pretvorit se u običnog čovjeka tj. čovjeka koji se svaki dan diže u 7 sati ujutro i radi za nekog šupka od šefa do 5 popodne koji ga ne poštuje ni pol posto (Strah od "Biti Običan" vjerojatno...)

.....Evo, evo vam vaša štafeta.
.....Bok Bok.

| 20:32 | Idem reć nekaj glupo! (13) | Print! |

ponedjeljak, 01.01.2007.

Nova Godina, Čemu Sve To?

.....Bok, sad je 1.1.2007. i jutro je, svaki normalan čovjek koji je bio na tulumu sad bi trebo spavat, ali ja ne, jučer sam zaspo u 1 ujutro doma u krevetu s temperaturom koju sam dobio ujutro.Dogovorio sam u zadnji čas tulum i nabavio pare i evo sranja.Možda sam i mogo otić ali teško je pod temperaturom, nebi ja bio onaj pravi.Šteta, makar, baš me briga.Neznam čemu sve ovo oko te proklete nove godine?!Daj ajde, katastrofa.Oko toga se stvara nepotrebna histerija i trošenje para.
.....Zapravo i sretan sam kaj nisam bio na nekom dočeku jer već znam scenarij: "Dođem, malo prvo porazgovaram s ekipom, upoznam neku drolju, uvaljujem joj glupe spike, zabrijemo, njoj smrdi iz usta po cugi, napijem se, od 1-2 sjedim negdje jer neznam za sebe, u pola 4 se dižem i glupiram se okolo, ovu drolju s kojom sam brijo vidim mrtvu pijanu s nekim jadnikom, u 7 odlazim doma (ili prespavam tamo, ovisi ako bi bilo gdje spavat).
.....Evo, po mome ispada da je nova godina čisto sranje, možda je nekome super ko zna, svaka mu čast.Al evo ovo je moje mišljenje.I iako mislim da je nova godina sranje, ipak mi je žao da sam se razbolio i žao mi je da nisam bio na tulumu.Inače, ta bolest, neznam di sam pokupio to stvarno neznam, zapravo, ni ne sjećam se kad sam zadnji put bio bolestan, baš me pogodilo u pravo vrijeme, koja ironija.
.....Ništa, bok, idem ja sad, mama će mi skuhat nekaj fino za ručak.Bokkk.

btw, Morrissey je genijalan.

Image Hosted by ImageShack.us
.

| 12:18 | Idem reć nekaj glupo! (33) | Print! |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>