Design by Filip *I Don't Wanna Be Your Little Reasearch Monkey Boy*

nedjelja, 22.10.2006.

I Love All Of You.

.....Dosadno mi je, nedjelje navečer su uvijek dosadne.Svi su doma, nemogu si pustit koncert, nemogu pogledat film, nemogu ništa glasno, ništa što volim, sreća da je komp slobodan.
.....Jučer nisam bio vani a htio sam, no, pare su mi zadnji mjesec nepoznanica pošto sam trošio pare koje nisam smio (pokaz, rapidografi, račun za adsl koji još nije došao).Al nema veze, bit će još subota.
.....Malo ću napisat otrcani post sa nekim slikicama mojih druškana iz razreda i to je uglavnom to jer mi se neda pisat neke super-propovijedi.

Ja i Ozren!Peace!
Slike govori 100 riječi!Jacko & Heff

.....Prva slika prikazuje mene i Ozrena, frenda iz razreda.On je baš kul dečec (dao mi je guze pa zato).
.....Druga slika pokazuje mene u Muzeju Za Umjetnost i Obrt na izložbi Ivice Propadala koja je bila super.
.....Treća slika prikazuje našeg prijatelja Čuju.Cure, zar nije naočit?
.....Četvrta slika prikazuje moje frendove Jackoa i Heffa

.....Bok.

| 19:12 | Idem reć nekaj glupo! (30) | Print! |

ponedjeljak, 09.10.2006.

Križni Put.

.....Ovaj vikend sam proveo na križnom putu, ali ne bilo kakvom, nego na planinarskom križnom putu koji je malo teži od običnog jer se ne odvija u crkvi od 20 metara nego na planini od 500 metara.To je neka vrsta pobožnosti gdje se ide od kapelice do kapelice i moli se pojedina postaja križnog puta.Malo je naporno jer smo prehodali cijelo brdo ali sve u svemu bilo je odlično.Uopznao sam puno novih ljudi i super se zabavio.
.....U petak navečer sam prespavo kod frenda koji je također išao, ali, to nebi bili mi da smo išli spavat na vrijeme da se zbudimo u dobro vrijeme, nego smo otišli u njegovu vikendicu na brdu koje je 10 minuta od njegovog stana i malo pili, zapravo, do dugo u noć tako da sam spavao najviše 2 sata, ali najviše tolko.
.....Kad me vadio iz kreveta nisam mogo vjerovat, nisam se ni malo odmorio, tako da sam u subotu bio malo mamuran ali spasila me jedna vrlo zanimljiva i zabavna cura - Ivana.Super smo se skompali.Puno smo pričali o mjuzi, cugi, ovom onom, da nije bilo nje ovaj vikend bi bio malko dosadan vjerojatno.Hvala ti Ivana, bilo je lijepo, šteta da nisi uspjela onu pljugu popušit do kraja.hehe :)).
.....To bi bilo to, kad bi nabrajo kolko sam super ljudi tamo sreo bio bi prevelik post, pa nastavljam sa svojim malim postovima.
.....Čini mi se da je sljedeći križni put na Proljeće i mislim da idem, valjda će bit super kao ovaj vikend.Ja vas sad bi pozdravio.Pa evo pozdravljam vas e.Bok.

| 22:47 | Idem reć nekaj glupo! (22) | Print! |

srijeda, 04.10.2006.

Monday, Tuesday, Sunday, Thursday, Saturday Gonna Be Alright!

.....Yep, prošli post je bio prije dosta dugo, a evo vam ga na sad novog!Malo sam zapostavio blog ali nema veze, evo sad ga obnavljam.
.....Sve je super u zadnje vrijeme, imam super ocjene, osim kaj sam se zezo na praksi pa sam dobio 1 ali jedino to.Sve ostalo je do jaja.Škola je zajebancija, glupiramo se po hodincima, zajebavamo male prvašice, sve super.Škola mi je ko izlet (kao što sam i prije govorio), ali opasan izlet, neki dan smo ja i frendovi zajebavali nekog dedu u tramvaju i lik izađe (inače bio je star ko biblija, kojih 120 godina...) i ja mu se nekak zbeljim i stari luđak izvadi nož!Pa kaj je to?!Ja ono gledam s čuđenjem, stari krene prema meni onak i otvara nož, brijo sam da će me spikat u tramvaju, a da ga udarim vjerojatno bi ga strefio herc i ono..Tak da bilo je, ili "deda ili ja".Katastrofa, mislim deda je legenda, kaj ono, zezali smo ga, i izvadio je nož, ali ne idu mi u glavu one babe u tramvaju;ono tramvaj krene i deda ostaje vani a sve babe u vagonu usmjere svoj okorjeli pogled prema meni, ono pogled od kojeg se usereš i klimaju glavom lijevo desno.Pa daj ono, skoro me deda neki spiko s nožem a ti mi tu vrtiš glavom...Uf babe iz tramvaja, to je socijalni fenomen koji se nikad neće dokučit...Kad ćemo za 100 godina putovat nekim svemirom, isto će postojat babe ali te babe će tako napredovat da će imat neke telepatske moći i nagnat će te da ih poštuješ i da im se ustaneš, što je sada nezamislivo, uz sve to, babe će imat i peraje za lakši život u vodi ali neću sada o tome.
.....I da, nakon ja mislim 3 mjeseca sam prekinuo s curom, ne želim govorit sad pojedinosti ali ono, kaj da kažem, jednostavno ću upotrijebit glupu frazu:"nestalo je kemije", ali ja se ne bediram, život ide dalje, bit će još prilika, mislim uvijek ih ima ali...Neznam, napiso sam ali bezveze, baš bezveze.
.....Nemogu vjerovat da sam zaboravio na DVD koji sam kupio.Dakle, to je u postu prije spomenuti "U2 ZooTv Live From Sydney".Samo ću reć da ocjena 5/5 nije dovoljna...Bono je fantastičan, otpjevo je koncert nejbolje u životu, bend je neponovljiv The Edge genijalan a koncert još bolji (what the fuck?!).Ah taj U2, sad izlazi i knjiga s njihvom biografijom, ali njihovim riječima, dakle, treba mi još para jer ovakva knjiga se IMA.

Bok, May the "Deda" Be With You...

| 20:48 | Idem reć nekaj glupo! (9) | Print! |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se