13.06.2006., utorak

NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE (ili u javnosti, ako ćemo tako)!!!

1. Ne pojavljujte se mrtvi pijani pred osobama koje biste u drugačijim okolnostima (čitaj: trijezni) željeli vidjeti više od ičega. A pogotovo nemojte u takvom stanju uvjeravati bližnje da niste pijani hodanjem po žutoj liniji, izvođenjem vage na istoj toj žutoj liniji, uz držanje kažiprsta na nosu da dokažete kako možete. I nikako pritom nemojte zadržavati promet samo zato da tu osobu bolje vidite, jer je nećete vidjeti bolje (ako imate sreće išta vidjeti)!!!
2. Ne čekajte predugo na ostvarivanje cilja. Čekajte ZAUVIJEK!!!
3. Ne izvodite 360 u hodniku ispred ulaznih vrata stana jer je usko!!!
4. Nipošto nemojte postati ovisni o nekome. O nečemu smijete. Tu sam da vas podržim.
5. Ni u kojem slučaju nemojte NE PRIĆI jednom Stanku dok on sjedi sam nasuprot vas, a pogotovo ako je tu bilo i par eye-contacta, a sve to za vrijeme dok njegov prijatelj (za kojeg ste do prije 5 minuta mislili da mu je dečko, i to je bila jebena spoznaja) bari okolo svaku koju vidi, ali ne i vas, jer ste odlučni da ćete ostati vjerni nekome tko sjedi nasuprot vas!!! Ma ionako prijatelj nije bio dovoljno HOT...
6. Nemojte zanemariti vaše imaginarne prijatelje. I oni su ljudi (?!).
7. Ne radite stoj na rukama ako su parketi izglancani.
8. I na kraju... Nikad nemojte provjeravati bocu plina upaljačem. Dobro, samo u posebnim prigodama, a to je kada zaista želite poletjeti, a iscrpili ste već sve mogućnosti (uključujući i let avionom koji se srušio iznad Sueskog kanala, a vi ste čudom još živi).
PESAČ: ROLAJ OR DIE!!!!!!!!!!!!!!!

<< Arhiva >>

design made by v4MP1r3