ponedjeljak, 04.04.2011.

Obnovljen portal Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda

Image and video hosting by TinyPic

Portal Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, u koju spada i Franjevački samostan na Trsatu, na adresi www.ofm.hr je nakon dužeg vremena obnovljen te dopunjen novim sadržajima.
U glavnom izborniku nalazi se rubrika "Upoznajte nas" gdje su predstavljeni povijest provincije, članovi Uprave i provincije, kauze, izdavaštvo. Slijedi prikaz nazočnosti članova provincije u domovini i inozemstvu. Sljedeća rubrika je "Molitve za svaki dan" gdje se nalaze misna čitanja, Časoslov, misao dana i svetac dana. Naposljetku se nalazi i rubrika za promicanje zvanja.
Na samoj naslovnici posebno su istaknute rubrike "Dogodilo se" i "Najave". Tu se nalaze i poveznice na mrežne stranice različitih institucija ili projekata vezanih uz provinciju poput svetišta Gospe Trsatske, Kuće susreta - Tabor, stranice juniorata, Prihvatilišta za beskućnike "Ruže svetog Franje", festivale Bonofest i Krapina fest, potom na Biblijsko-arheološki muzej - Cernik, Klasičnu gimnaziju fra Marija Lanosović, poziv na potporu misionarima u Peruu te na portal "Franjevaštvo" fra Grgura Blaževića. Tu su još vijesti iz Reda, iz Vatikana, glazba u izvođenju članova Provincije te adresar.

- 13:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.