Frozen https://blog.dnevnik.hr/frozen

nedjelja, 16.12.2012.

Što žene žele pod bor?

Svi znamo da cure najviše vole male, svjetlucave drangulije - zlato, biseri, dijamanti ofkors, a u novije doba i Swarovski čudesa, ali u doba ogromne recesije koja je opustošila svačiji novčanik, teško je pokloniti takav, iskreno ipak skupi poklon.

Često zbog toga muškarci svojim ljepšim polovicama u žaru želje, da im poklone nešto što bolje, zbog manjka love a često i ideje, kupe... pa iskreno pravu glupost.

Ovo je moj top five popis, najoriginalnijih Božićnih poklona za vaše dame, koji će ih naprosto oboriti s nogu - ovaj put u pozitivnom smislu. ;)

1. Cleopatra - šećerna pasta za egipatsku depilaciju



Why Cleopatra? Jer će ona biti njome oduševljena, jer je to najjednostavniji i najbezbolniji način depilacije i daje dugoročni efekt. Da, vaša draga je želi i vaša draga je snima svaki put kad je ugleda na dm-ovoj polici. Ova mala kutijica pravo je blago koje će njoj olakšati muke, a ni vama njene glatke noge neće biti mrske. Nabaviti je možete u svim ljekarnama i dm. prodavaonicama. Cijena od 50 - 160 kn ovisno o veličini pakiranja. Ekonomično? Da. Korisno? Da. Hoće li ona biti sretna? O da!

A ako je dodatno želite iznenaditi, preporučam da proučite kako se pasta koristi. Linkić - Cleopatra

2. Pegla za kosu.

Jep, dobro ste pročitali. Ja si je osobno želim već jako dugo, ali nikako izdvojiti tih 150 - 200 kn za to, jer iskreno uvijek postoji nešto što je važnije, neki račun koji se baš sad pojavio i tako moja pegla za kosu uvijek ostaje, a znate već i sami gdje - na polici u dućanu. :(

Uglavnom tih čudesa ima svugdje i svagdje i svih marki i modela, pa ovisno o svojoj financijskoj prilici možete odlučiti koju odabrati. Moja malenkost vam stavlja link od Emmezete, na kojem možete pogledati široki izbor tih peglica i njihovih dodataka.
Ekonomično? Da. Korisno? Da. Hoće li joj se svidjeti? Mislim dečki, kojoj se ženi ne bi svidjelo? ;)

Linkić - Peglice za kosu

3. Odlazak u wellness - vikend za dvoje :D

O da! Nemojte mi samo reći da vama nikad tako nešto nije palo napamet? Jednostavno otići negdje i zaboraviti sve na dva dana. E pa vaša draga o tome razmišlja često, između posla, trčkaranja za djecom, kuhače i krpe za glancanje poda. Ona želi pobjeći na dva dana, ali ne želi ići sama. Znači postoje dvije opcije: ili ćete vi s njom, ili će ona tamo sa svojom best frendicom. Koko to ostvariti i koliko košta?

Postoje vikend aranžmani i akcije, pogotovo u ovo doba godine koji nude jeftin ali genijalan odmor s wellness programima za tijelo i duh. Jedna simpatična ponuda koju bih i sama rado realizirala je ova Ovdje ali isto tako nešto možete i sami odabrati na stranici Lastminute.com

Cijene za dva dana? Između 300 i 700 kn. Ima i skupljih naravno ali za njih nema mjesta na mome popisu, njih odaberite sami :D

4. Torbica za laptop/notepad

Ponukana iskustvom, to je poklončić koji je obradovao mnoga srca, ali i pomagalo koje žene same često kupuju i isto tako vole imati nekoliko primjeraka u raznim bojama. Vrlo su povoljni i možete ih zbilja kupiti posvuda. Jedini vam je zadatak izmjeriti laptop ili notepad vaše drage i prisjetiti se koja joj je omiljena boja. Nakon toga akcija pronalaska tog malog koferčića bit će mala zabavna pustolovina. Ima ih u emmezeti ali i u konzumu. Tražite :D Cijena? Između 50 - 200 kn.

5. Mini masažer

Tako je, ako joj ne možete priuštiti opuštajući vikend, onda možete barem ovo malo tehnološko čudo na kojem će vam zaista biti zahvalna. A uvijek ga možete i maznuti i sami si priuštiti malo opuštanja. Isto tako, masaže u dvoje? To bar zna biti jako, jako zabavno ;)

Cijena? Od 80 kn pa naviše. Trenutno postoji i akcija jedne takve spravice, a više možete saznati na ovom linkiću - Masažer

Uz sve ovo tu je i bonus gift za romantičare ili one koji će to tek postati. O čemu se radi? O darovanju zvijezde. Tamo negdje na nebu postoji neki mali plamičak - neka zviezdica koja bi mogla nositi ime vaše drage. Uz sve to dobivate i certifikat i kartu neba s kordinatama vaše zvjezdice.

Nema žene koju ovo ne bi naprosto oborilo s nogu :D

Više na linkiću - Nazovi zvijezdu njenim imenom

Cijena? 290,00 kn

Eto dragi moji, nadam se da sam vam barem malo olakšala vaše shopping muke i da ćete mi prepričati kako ste nabavljali svoje poklone, jeste li usput našli nešto još zanimljivije i povoljnije i na kraju ono najbitnije, kako su reagirale vaše bolje polovice kad su ih poklončići dočekali pod borom na Božićno jutro :D

16.12.2012. u 19:34 • 14 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< prosinac, 2012 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Siječanj 2015 (2)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (6)
Srpanj 2013 (1)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (3)
Ožujak 2013 (5)
Prosinac 2012 (14)
Studeni 2012 (6)

*frozen

...blog govori o nekim životnim trenucima, usputnim razmišljanima i dilemama
...kud će me ovo piskaranje i mozganje odvesti? tko zna.
...tko sam ja? Vrijeme će pokazati

Citati na ovom blogu...

...ako nije naveden autor izdvojenog citata, onda je autor citata moja malenkost :)







Cigančići

40 dag oštrog brašna,
40 dag čokolade,
1 margarin,
20 dag oraha,
20 dag šećera,
2 jaja,
2 vanilin šećera,
1 prašak za pecivo

Priprema:

Sve sastojke pomiješati.
Čokoladu narezati ili natrgati na komadiće, (izlupam je najčešće dobro).
kad dobiješ tijesto, oblikuj ga u male hrpice veličine oraha.
Peci 10 - 12 minuta na oko 200 stupnjeva.

Kad se izvade iz pećnice, moraju biti mekani.

Dobar tek! njami