SD Times

subota, 11.03.2006.

Parovi Lige Prvaka

ARSENAL - JUVENTUS
Po mnogima najzanimljiviji par cetvrtfinala lige prvaka. Prema mom navijackom misljenju, ali i realno mislim da bi juve trebao proci bez neke velike muke,a ne kao protiv Werdera. Mislim da u ovom trenutku Arsenal nije momcad za velike domete, tako da ima je i ovaj plasman u LP sasvim dovoljan. Vise srece dogodine (ako se kvalificiraju).

LYON - MILAN
Susret u kojem je po trenutnoj formi Lyon bolja momcad i igraju atraktivniji nogomet od talijana. Strah me jedino talijanske guzicave srice ( sitite se Juve - Werder :-)). No bez obzira mislim da bi francuzi trebali do polufinala.

INTER - VILLAREAL
Ovo je najnezahvaliniji par sta se tice prognoziranja rezultata. Inter cas igra odlican napadacki nogomet, a cas ne moze gola zabit ni nizerangiranim momcadima, a Villareal ima cvrstu obranu koja prima jako malo golova, i plus spanjolci imaju uzvrat na domacem terenu. Ali ipak mislim da bi Inter mogao proci dalje.

BENFICA - BARCELONA
Mislim da se ovdje favorit zna i da Barcelona 90% prolazi dalje, mada ne podcjenjujem portugalce. Izbacili su aktualne prvake (mada nisu bili u nekoj formi al svejedno), izbacili su i Manchester UTD u skupini. Da su naisli na neku drugu momcad mogli bi i proci. Ovakomislim da dalje idu katalonci.

- 10:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #