SD Times

utorak, 21.03.2006.

AUTO - MOTO

NOVA HYUNDAY SANTA FE nut

Novi terenac korejskog proizvođača uskoro dolazi u Trogirski auto-salon AC PAVEŠKOVIĆ pa ću imati priliku pobliže ga testirati i sa vama podiliti dojmove i slike. yes

- 19:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 11.03.2006.

Parovi Lige Prvaka

ARSENAL - JUVENTUS
Po mnogima najzanimljiviji par cetvrtfinala lige prvaka. Prema mom navijackom misljenju, ali i realno mislim da bi juve trebao proci bez neke velike muke,a ne kao protiv Werdera. Mislim da u ovom trenutku Arsenal nije momcad za velike domete, tako da ima je i ovaj plasman u LP sasvim dovoljan. Vise srece dogodine (ako se kvalificiraju).

LYON - MILAN
Susret u kojem je po trenutnoj formi Lyon bolja momcad i igraju atraktivniji nogomet od talijana. Strah me jedino talijanske guzicave srice ( sitite se Juve - Werder :-)). No bez obzira mislim da bi francuzi trebali do polufinala.

INTER - VILLAREAL
Ovo je najnezahvaliniji par sta se tice prognoziranja rezultata. Inter cas igra odlican napadacki nogomet, a cas ne moze gola zabit ni nizerangiranim momcadima, a Villareal ima cvrstu obranu koja prima jako malo golova, i plus spanjolci imaju uzvrat na domacem terenu. Ali ipak mislim da bi Inter mogao proci dalje.

BENFICA - BARCELONA
Mislim da se ovdje favorit zna i da Barcelona 90% prolazi dalje, mada ne podcjenjujem portugalce. Izbacili su aktualne prvake (mada nisu bili u nekoj formi al svejedno), izbacili su i Manchester UTD u skupini. Da su naisli na neku drugu momcad mogli bi i proci. Ovakomislim da dalje idu katalonci.

- 10:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 07.03.2006.

Emerson HVALA!

Juve, veliko hvala, dobia sam litru pivuse!
Ulaznica za utakmicu, desetak eura, sal desetak eura, dres opet desetak eura, mogucnost da se rugam nekolicini ljudi NEPROCJENIVO!
Vido, zelim karlovacko!

- 22:37 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.02.2006.

JUVENTUS

- 14:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 17.02.2006.

Forza JUVE!

www.juventus.com

- 19:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #