Fressssssh

petak, 27.07.2018.

Diskriminacija

Kolega Grunf, ilitiga Dražen na Aljaski mi je prigovorio da ja, diskriminiram ljude po nekim skupinama, nacijonalnim, vjerskim, navijačkim i bla bla.....

Kako bi izbjegli situVaciju da ja vas diskriminiram, a vi mene nemorete Ajmo vako:

Ja sam:

Građanin svijeta
Europljanin
Mediteranac
Bijelac
Hrvat
Dalmatinac, dakle tovar
Porijeklom iz Metkovića, dakle žabar
Po rođenju Sinjanin, dakle vlaj
Odrastao i veći dio života živio u Splitu, dakle mandrilo
Stanovnik Zagreba, dakle dotepenec
Kršćanin
Rimokatolik
Ponosni otac
Momak od najlipše Top blogerice
Heteroseksualac
Desničar
Navijač Hajduka
Hrvatski branitelj
Popularni bloger


Evo to bi bilo ukratko to, pa vas molim kako bi uspostavili ravnotežu da me diskriminirate po bilo kojoj osnovi.

Poželjno bi bilo da mi u komentarima napišete
Heteroseksualčino jedna
Ili ti si Dalmatinac
Ili kriknite Rimokatoliče

Ako neko želi može mi reć i da sam fašista, ja se tako ne osjećam, pa me onda i ne tangira, recimo možete me diskriminirat tako da mi kažete da sam nacionalista, ili bilo čega se sjetite.

U svakom slučaju slijedeći post neću napisat dok ne dobijem barem sto diskriminirajućih komentara, kategorički odbijam pristati na išta manje od toga.

- 15:25 - Komentari (133) - Isprintaj - #

Ja Fašista


Kad Čovik malo bolje pogleda nikad nije bilo lakše bit fašista, nekad prije si se mora upisat u fašiste, navijat za Ducea, marširat okolo, imat uniformu, zeru okupirat po svitu i tako dalje.

Neki mislu da je za bit fašista tribalo i ubijat Židove, iako ih fašisti i nisu prikoviše ubijali, to su radili nacisti, koji nisu bili fašisti, iako oni koji ljude proglašavaju fašistima to ne znaju, za proglašavat ljude fašistima ne tribaš ništa znat, moš bit glup ko kurac i ljude proglašavat fašistima.

Recimo ako Srbe proglasiš okupatorima, odma će te proglasit fašistom šta je bolno pogrešno, doduše Srbi u Hrvatskoj su blisko surađivali s fašistima, koji su taksirali Četnike po Dalmaciji koji su onda klali po Gatima, ili Vrgorcu, braneći vekovna srpska ognjišta u Omišu.

Talijani su koji su bili fašisti, a nisu bili nacisti pomagali i komunistima, da skupa sa Četnicima dižu ustanke u kojima su klali Hrvate, dakle mogli bi reć da su Srbi i komunisti bili fašisti, koji su klali Hrvate koji su bili nacisti, jer su ubijali i Židove, a i fašiste.

Doduše Hrvati nisu tako brzo i efikasno riješili pitanje Židova ka šta su to uradili Srbi u Srbiji, koji se zato šta su ubijali Židove u stvari nacisti.

Recimo ako kažeš da si protiv toga da dva pedera usvoje malog Matu, isto ćeš biti fašista, rijetko će ti neko reć da si nacista, valjda zato jer je među viđenijim nacistima bilo masu pedera, u stvari ne znam uopće kakav su odnos prema pederima imali fašisti, ali znam da su ih komunisti zatvarali u logore, i likvidirali, pa bi one koji ne žele da dva pedera usvoje malog Matu, najbolje nazvat komunistima.

Recimo sve mrzitelje gej parade bi tribalo zvat komunjarama, svaki gej kad vidi nekoga da ga mrzi triba bi mu reć, crkni trula komunjaro.

I Židovi bi tribali mrzit komuniste, dobro oni ih nisu baš ubijali jer su ih nacisti prije poubijali, i uzeli im kuće koje su onda od nacista uzeli komunisti i nisu ih tili vratit židovima, nego su židove koji su tili nazad svoje kuće, otrali na goli otok, sa ostalim fašistima, jer svaki onaj koji nije tio dat svoju kuću je bio fašista pa i Židovi.

Obzirom da je Židova u Hrvatskoj sada dosta manje nego šta ih je ostalo kad su komunisti pobijedili naciste, možemo zaključit da su i komunisti bili nacisti koji su radili na tome da se smanji broj Židova.

Jel vidite vi kako je to komplicirano, definitivno nije lako odredit precizno ko je fašista, pa bi bilo najbolje, suzdržat se od etiketa inače ćemo se dovest u apsurdnu situaciju da ćemo onoga ko kaže da su na današnji dan 1941 Četnici i Komunisti poklali Hrvate proglasit fašistom.

- 10:21 - Komentari (37) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.07.2018.

Baciklo N.S.

Britanska tvrtka Market Expert koja se bavi istraživanjem tržišta i raznim analizama, radila je analizu koje su europske zemlje najbolje za život mladih profesionalaca LGBT i tako dalje orjentacije.

Uzimali su u obzir razne parametre od zakonske regulative, do mogućnosti zabave i bla, bla, bla

Hrvatska je u toj analizi na trećem mjestu iza Malte i Danske.

Dakle ako si mladi profesionalac Europljanin peder ili lezba, samo na Malti i u Danskoj će ti bit bolje nego u Hrvatskoj.

Jako je zanimljivo kako nas drugi vide, naravno osim kad antifašisti, abolirani i građani naručuju članke, koje onda sami pišu, da bi ih kad bi ih onaj kome plate objavi, senzacionalno prenosili i citirali.

Dakle sad smo saznali zašto Duhaček živi u zemlji koju mrzi, zato šta je Peder, a po neovisnim istraživanjima eto Hrvatska je raj za pedere.

Recimo ta činjenica da je Hrvatska raj za pedere neće biti prenešena od Indexa niti od novosti, jer su to dva nacionalistička homofobna medija.

Index je projugoslavenski, a znamo kakav su tretman pederi imali u Jugoslaviji, a novosti su velikosrpske, a znamo da u Srbiji pedere kao oće Napravit gej paradu biju, pa onda paradiraju po Zagrebu gdje ih niko ne bije.

Hrvatski mediji kad nisu uspili smijenit Presjednicu, i Tonsona, odlučili su smijenit Bozanića.

Mislin ono mene Bozanić ni najmanje ne impresionira, ka šta me ne impresioniraju ni hrvatski mediji, Bozanić mi je malo dosadan, nije napravio lustraciju crkve, da je očisti od suradnika bivšeg režima i bolesnih pedofilčina, i pedera, i ja bi ga smijenio, ko ga jebe nakog tulavog moga je naučit govorit hrvatski za sve ovo vrime.

Ali bauljanje jugofilskih i prosrpskih medija je presmiješno, šta je Slijedeće, smjena Zorana Vakule.

Anemični bi na jesen moga raspisat izbore, sad kad se je partija na nivou propalog luna parka, i nepovratno se dijeli na esdepe pokret za Jugoslaviju, i esdepe Čiča Draža Mihailović, za hrvatsku trenutak i nije baš najbolji ali za Anemičnog je.

Za hrvatsku bi bolje bilo da izbori budu na proljeće skupa s europskim izborima, kad bi Anemični uz dosta ustupaka mora sklopit koaliciju s Mostom i Brunom, uz tvrdi koalicijski ugovor, jer most je naučio da se Anemičnom ne može vjerovat, a Bruna i Haso mu ionako nikad nisu vjerovali.

Koji bi to spektakl bio dragi gledatelji, da Bruna i Haso dobiju resore kulture, i obrazovanja.

Ko zna možda bi onda počeli iseljavat iz Hrvatske Frljići, Stazići, Pupovci, Duhačeki, i Ante Tomić, za razliku od sada kad se iseljavaju Hrvati.

Prekjučer sam nakon dugo vremena mogao bez zadrške navijat za Dinamo, nemam iluzija da se taj svim normalnim Hrvatima dragi klub, otrgnuo iz otrovnog zagrljaja, ali eto vjerujem da hoće, da će se vratiti našoj braći dinamovcima kojima jedinima treba pripadati, i da će se vratiti na tribine, jer ovo što je bilo zadnjih godina nisu zaslužili ni Dinamo ni dinamovci.

- 12:42 - Komentari (48) - Isprintaj - #

srijeda, 25.07.2018.

Znam da nije bila samo moja




Možda san u snu duboku



Sliku je slika neki Saša, ne mogu sad tražit kako se preziva.





Ode živi Annaboni, i Domenico, i Kupus i Nisa i šta ja znan ko, tu san i ja prije živija, tu mi je roditeljska kuća, kažu da pretjerujemo kad kažemo da je najlipši na svitu, ne znan more bit i da je tako, samo ne znan koji je lipši, ja ga nisan vidija. Tu ćemo ić pit kavu s Nisom jer nan je puno draga.



Sliku je slika neki Željko Željkov, ne znan je li mu to pravo ime, ili ga je izmislin ka i mi ode.

Ode živi Moj prijatelj El dijablo, tamo ću ja ić kad buden na godišnji makar na po ure da ga vidin, zato šta ne strašno dobar Čovik i ja i Purgerica ga volimo.




Ne znan ko je slika ovu sliku.

Ode ćemo u subotu ja i Purgerica ić na peškariju, pit kavu i guštat.





Ovu sliku je slika Braco Elezović.

Ode ćemo isto ić, tu su moja dica, i nevista, tu ćemo isto pit kavu i guštat.


Ali živi stotinama boja

- 20:59 - Komentari (45) - Isprintaj - #

O ugledu

"Ugledni" Financial Times je neki dan objavio članak u kojem je Stanovita Valerie Hopkins napisala kako su se na dočeku hrvatskih reprezentativaca pjevale ustaške pjesme, i izvikivali fašistički pozdravi.

Stanovita Valerie je doduše mogla provjerit tu svoju tvrdnju, da je pogledala snimku valjda 12 sati prijenosa dočeka, pa bi pod uvjetom da razumije Hrvatski jezik, utvrdila da je napisala bezočnu laž.

Obzirom da stanovita Valerie ne zna Hrvatski jezik, samo od sebe se nameće pitanje zašto stanovita Valerie iz "uglednog" Financial Timesa tako bezočno laže.

Odgovor smo potražili u oblacima, talogu na dnu šalice, i vjetru s Dinare.

Kad smo najmanje očekivali, odgovor smo našli a di drugo nego na Twitteru, stanovita Valerie koja kao što smo već ranije zakljućili bezočno laže, ne govori Hrvatski jezik, i uopće nije bila na dočeku a ni gledala snimku zahvalila je Gordanu Duhačeku, Teni Prelec, i Dariu Brentinu na informacijama o ustaškom dočeku vatrenih.

Inače "ugledni" Financial Times ne radi to besplatno, članak koji se tiska i umetne u izdanje koje se prodaje na Balkanu ko reklama za Konzum košta minimalno 50.000 eura, tako ako neko od vas želi u "uglednom" Financial Timesu objavit da je najveći jebač/jebačica na blogu samo triba imat 50.000 eura javit se Duhačeku, da se javi stanovitoj Valerie.

Tih 50.000 eura, kojima se mrzi Hrvatska ionako je otišlo iz proračuna, kad već indexhaeru i novostima više niko ne vjeruje, trebalo je za širenje istine o ugroženosti od ustaša, angažirat ni manje ni više "ugledni" Financial times.

- 13:42 - Komentari (16) - Isprintaj - #

utorak, 24.07.2018.

Prvi glas Brštanova

Gori Grčka, na žalost već su desetci mrtvih, stotine povrijeđenih, o izborenim kućama automobilima i ostalom niko i ne priča.
Lani je gorio Portugal, više od stotinu poginulih.

Kad malo bolje promislim lani je gorila i Hrvatska, sjećate li se još one besane noći kad se branio Split, kad su požar gasili vatrogasci, Hrvatska vojska, Torcida, Bad Blue Boysi, navijači iz Zadra, Vinkovaca, Osijeka, kad su na fejsu oni koji nisu mogli ić gasit, nudili gorivo, svoja vozila.

Takva smo mi zemlja, takvi smo mi ljudi, ako sustav i zakaže, mi ne zakazujemo, upravo tada dajemo ono najbolje od sebe.

Možda je zato u rubrici stradali u požarima u Hrvatskoj lani iako su požari bili katastrofalni pisalo nula.

Možda je zato u Hrvatskoj neki dan pola milijuna ljudi slavilo bez i jednog incidenta, za razliku od Francuske u kojoj se palilo pljačkalo, silovalo i ubijalo, možda upravo zbog toga što svaki put kada treba pokažemo da smo jednostavno bolji od drugih.

A onda kad sve prođe, skupe se kojekakvi Tomići, Blagonići, Klasići, Duhačeki, Puhovski, Nataše Janjić, Lane Barić, Aleksandre Kolarić, Pavičići, Jovići, Ide Prester, Kekini, Bitorajci, Mrle i Prle, da nam objasne kako smo mi u stvari fašisti koji ništa ne valjaju.

I šta je najgore vi im uvijek iznova povjerujete iako znate da su lažljiva plaćenička govna koja bi se jebala za masan burek.


Blago zemlji u kojoj je najveće zlo, predsjednica koja sve grli, i popularni pjevač, koji pjeva Poštenim putem bit će teško ići znaj, al samo ćeš tako doći gdje je vječni sjaj.

- 21:19 - Komentari (43) - Isprintaj - #

Čarolija Beatlesa

Ako vam se čini ova cila histerija oko Tonsona malo pretjeranom, u pravu ste, drugovi nisu računali s uspjehom reprezentacije, pa ih je zateklo i onda su morali improvizirat svak na svojoj strani.


Naši reprezentativci su se našli u tom džumbusu kao i sam Tonson ni krivi ni dužni, jer je cilj bio sasvim drugi, a ovaj uspjeh nogometaša je samo ubrza stvari.

Ove godine Tonson je velika smetnja mnogima, a cila priča se vrti oko proslave godišnjice Oluje zato, poslušajte vi vašeg Freša ovo tek počinje.

Problem s Tonsonom ima kao prvi Anemični govnar i njegova klika, koji nemaju muda na godišnjicu Oluje u Kninu izać prid narod i branitelje, jer znaju da bi prošli gore nego onaj s bolnim preponama, pa će skupusit nešto na tvrđavi prid dvista strogo kontroliranih uzvanika i onda uteć u Sinj na Alku, di će ih malo izviždati, ali puno manje nego što bi to bilo u Kninu, i sve bi bilo u redu u Kninu bi se održa koncert na koji niko ne bi doša ka i lani na Prljavce, da nema Marka koji će održat koncert tu istu večer.

Imamo i jedan savjet za osvještene pojedince, iako su mnogi predlagali kastraciju sikiron kako se isti ne bi razmnožavali u našon velikon mudrosti mi smo našli drugo rješenje



Ovako osviješteni mogu zadržat jajca, da ne prljamo blog, a civilizacija ostane zaštićena od širenja njiove pameti.

E sad taj koncert koji će Marko održat će bit posebno bolan Miloradu i njegovim četnicima kao i Neši i njegovoj ekipi, ali posebno bolno će biti u Pašaluku di već vojvodi Aleksandru rade izoliranu sobu tako da njegovi jauci i krikovi ne iziđu u javnost, da ne bi pola Srbije umrlo od straha a druga polovina od smijeha.

Dakle u narednim danima će se sve poduzeti da se spriječi održavanje koncerta za godišnjicu Oluje u Glini, da dragi gledatelji u istoj onoj Glini u kojoj je Aleksandar Vučić u svome antologijskom govoru obećao Srbima koji su u to doba držali Glinu pod okupacijom, da Glina nikada neće biti Hrvatska.

Dakle jel sad jasno o čemu se u stvari radi, triba svim silama dokazat da je Thompson ustaša i da nije primjereno da pjeva za godišnjicu Oluje, jebalo se njih što je Tonson piva u Zagrebu, Glina njih boli.

I tako su se našli na istoj strani, Anemični govnar, domaće izdajice, abolirani, Jugosloveni, i vojvoda Aleksandar, a na drugoj Marko Perković Thompson i Hrvati.

Ko zna možda skupe ovaj put milijun eura i plate Marku da ne pjeva, ili će Glinom odjekivat nećete u Čavoglave niste Niprije.

Zna se ko je u ovoj priči Niprija, jel tako.

Ka šta ste mogli vidit, u kasnim noćnim satima se na ovom izuzetno popularnom blogu, čiji je vlasnik Top bloger Niprija, što neobično nervira naše antifašiste, kojima je aboliralo porodicu, se događaju kojekakvi performansi.

E ali više nema mukte, od danas u noćnoj smjeni iznajmljujemo blog, kao što rekoh vrlo popularan, svim spoloviman i rodoviman, i rodijaciman, za kukumavčenje, opičene seanse, samozadovoljavanje, ašikovanje, i uzdisanje za vlasnikom bloga.

Najmoprimci koji iznajmu blog na dva sata dobivaju i prigodne rodijačke majice.



Ali to nije sve, oni koji unajmu blog za cili vikend, dobiju legendarni stalak za lakat sa motivom užasnutog vojvode Ace, koji kad se rasklopi svira Čavoglave live from Glina.

- 07:20 - Komentari (33) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.07.2018.

Pivaj


Evo jedna za one koji me slušaju Thompsona.

ZA JULIJU

Jedna za sve vas koji volite svoju dicu, unuke, nećake, braću, sestre, mene.

Nije važno koga slušate ili ne slušate važno je da znate prepoznati ljubav.

- 18:26 - Komentari (33) - Isprintaj - #

Patagonijska narodna





Šutnja je Često jača i od riječi
ali pjesma ruši sve
tuku na me vjetrovi razni
al' ne dam se zbog tebe
o, sine moj

Znam da sa tvojim pogledom toplim
vidiš u meni sve
ali ja tebe gledam k'o nebo
i živim za tebe
o, sine moj

Neka na putu tvom' vodi te Bog
izdati nećeš tad ti roda svog
samo je vjera sačuvala mene
ljubio sam Boga, a On mi dao tebe
sine moj

Neka u tvom srcu uvijek ima mjesta
za dobre ljude sve
koji pod svetim barjakom idu
kroz javu i kroz sne

Šutnja je Često jača i od riječi
ali pjesma ruši sve
i tebe ce tući vjetrovi razni
al' ne daj da slome te
o, sine moj


Ne brini sve će bit u redu.

- 12:56 - Komentari (21) - Isprintaj - #

Patagonijska narodna





Šutnja je Često jača i od riječi
ali pjesma ruši sve
tuku na me vjetrovi razni
al' ne dam se zbog tebe
o, sine moj

Znam da sa tvojim pogledom toplim
vidiš u meni sve
ali ja tebe gledam k'o nebo
i živim za tebe
o, sine moj

Neka na putu tvom' vodi te Bog
izdati nećeš tad ti roda svog
samo je vjera sačuvala mene
ljubio sam Boga, a On mi dao tebe
sine moj

Neka u tvom srcu uvijek ima mjesta
za dobre ljude sve
koji pod svetim barjakom idu
kroz javu i kroz sne

Šutnja je Često jača i od riječi
ali pjesma ruši sve
i tebe ce tući vjetrovi razni
al' ne daj da slome te
o, sine moj


Ne brini sve će bit u redu..

- 12:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.07.2018.

Profesorka Šakira

Kaže Branimir Pofuk u svojoj kolumni u Večernjem, da onome tko u pjesmi Moja domovina vidi udbašku zavjeru, ne može pomoći ni Bog u kojeg vjeruje.

Na prvi pogled bi se složio čovjek s Branimirom Pofukom, da nema jedne značajne činjenice, taj koji u pjesmi Moja domovina vidi udbašku zavjeru ne postoji, nikad nije ni postojao.

Pjesma moja domovina se već desetljećima pjeva po stadionima, dvoranama, na dočecima svukud.

O čemu se onda radi, Branimir Pofuk, ne prvi puta u cilju opravdanja Jugoslavenskog i velikosrpskog divljanja vezanog uz Tonsonovo pojavljivanje, svjesno plasira laž, koju će onda on i njegova bratija, ponoviti onoliko puta koliko bude potrebno da bi one manje inteligentne uvjerili kako je to istina.

Lana Barić, bivša priležnica Damira Markovine, koja nikako ne može oprostit Hrvatskoj što je oslobodila Knin, pa joj je sva rodbina pobjegla u Srbiju, i kojoj se u Hrvatskoj sve osim kuna gadi, je kažu poslala snažnu poruku u samo tri riječi.
Šutnja je srebro.

Eto ja mogu Lani poslat snažnu poruku u samo jednoj riječi.

Odjebi.

Osim toga udarna vijest na hrvatskim portalima je kako je profesorka iz neke Beogradske gimnazije koju zovu Šakira, zajebala nešto na nekoj ekskurziji.

E pa Hrvatski mediji, iskreno me boli kurac za profesorku Šakiru i vijesti koje vi prenosite s Informera, Kurira i ostalih vaših bratskih glasila.

Nevjerojatna je medijska histerija koja je nastupila, nije nikakva tajna da je uprava većine medija od kojih vlasnički ni jedan nije hrvatski, i većini kojih je uprava u Beogradu, ili možda Ljubljani ali predsjednici uprave su Srbi, koji ovom prigodom ne idu na ruku Hrvatskoj ljevici, koja je komplot homoseksualnog lobija, velikosrpskih elemenata, jugoslavenske ideologije, i nešto domaćih izdajnika koje su partije uhljebljivale.

Ovaj put ta antihrvatska medijska mašinerija, svi ti Tomići, Pofuci, Pavičići, Lane Barić i Nataše Janjić spašavaju onoga koji je naredio da se isključi onaj mikrofon na trgu, anemičnog dezertera, kao što veliki hrvatski mislilac Zoran Milanović reče sina vojne lekarke i kosovca.

Problem Velikosrba, Jugoslavena i domaćih izdajnika je što nikako ne mogu shvatit da je utakmica završila u kolovozu 95, da nema nikakvog Maksimovića, koji neće svirat kraj dok oni ne izjednače, kraj je odsviran davno, nema nikakvih produžetaka, i sigurno neće bit penala.

Dragi naši prijatelji vi ste sada ono što smo bili mi koji smo željeli neovisnu Hrvatsku u vašoj nikad prežaljenoj Jugoslaviji, unutarnji neprijatelj, to šta vas je onaj krivousti govnar abolira ne znači ama baš ništa, zato je bolje da ne talasate, jer svaki put kad zatalasate isplivati na površinu, govna to uvijek rade, a govna se ljudima gade, i dobiju potrebu da potegnu vodu za vama.

- 23:04 - Komentari (47) - Isprintaj - #

Zanimljivosti

Ka šta san vas sinoć informira Hrvatska U 20 reprezentacija, košarkaška naravno, se plasirala u finale Europskog prvenstva.

Eto siguran sam da su i njima naši Vatreni bili inspiracija, da su i oni ušli u finale jer su počeli virovat u sebe.

Kako sad stoje stvari to finale nećete moć vidit na televiziju, naime iako imamo hateve, kojem svi plaćamo harač, i nešto što se zove sportska televizija što se financira iz proračuna, dakle opet plaćamo harač, mi nećemo moć gledat našu reprezentaciju, na televiziji.

Važno je da hateve ima love za Tarika, Acu, i ostale, koji kurac će ti Hrvatska reprezentacija u finalu europskog prvenstva, kad moreš imat Acu da ti rastumači da kad ti Srbi protjeraju po milijuna ljudi i okupiraju trećinu zemlje, kad ti Jugoslavenska narodna armija sa zemljom sravni Vukovar, da je to građanski rat.

Anemični govnar će spašavat Uljanik, kojemu nota bene nema spasa, dvadeset osam godina slušamo bajke o Hrvatskoj brodogradnji, i Spašavamo je, to spašavanje nas je do sada koštalo samo u direktnim transferima iz proračuna minimalno trideset milijardi kuna, koje smo slobodno mogli i uplatit na kladionici da će engleska kraljica živit vječno, ili da će Hajduk bit prvak ili Dinamo prezimit u Europi, šanse za uspjeh su bile podjednake.

Zamislite da smo umisto šta smo spašavali škverove kupili bitcoine, sad bi bili jači od Saudijske Arabije, svaki Hrvat koji bi zna sve pisme od Miše i Tonsona bi dobija svaki misec milijun nečega da se kurči.

Ovako će anemični umisto da uapsi krimose iz ideesa, i partije koji su sjebali ne samo Uljanik nego i 3. Maj, iskrcat tri ipo milijarde i dobit tri nova kovalicijska partnera, plus neke iz esdepeja u stečaju.

U biti Anemični je genijalac, on skuplja oko sebe sav mogući ološ, od Pupija i Furija, priko aenesa, do izgledno je ideesa, oni su njega svi pripoznali ka vođu, pa bi se kad anemičnog plavuša naguzi, mogli nazvat HDZ pokret za Jugoslaviju.

Za to vrime se na drugom kraju političkog spektra događaju zanimljive stvari, Bruna i Haso su po zadnjim istraživanjima došli do 5 posto.

Ljudi ne rade apsolutno ništa, a popularnost im strelovito raste, naravno kada dođu do 20 posto, do slijedećih izbora, onda će u našim progresivnim krugovima, zavladat zgražanje, konsternacija i užasavanje, prebrojavanje ustaša, fašista, nacionalista, i šta ti ja znam, i svi će bit krivi osim njih, koji bi eto kao što reče Neša dovršili posao iz 45., ili bar Tonsonu zabranili da pjeva.

Baš je zanimljivo ljeto 2018. Nekako razotkrivajuće.

Inače ako nekog zanima horoskop za Republiku Hrvatsku kaže da će se ljeta 2018. Konačno dobiti bitka za opstanak, i da od jeseni počinje dvanaest godišnje razdoblje stabilizacije i napretka.

Ko zna možda i Hrvatska koja izgleda kao da je u totalnom raspadu, kao što su nam nogometna ili košarkaška reprezentacija izgledale u totalnom raspadu i niko im nije davao nikakve šanse, postane srebrna ili čak zlatna, pa makar ne bilo prijenosa na hateveu.

- 11:41 - Komentari (43) - Isprintaj - #

subota, 21.07.2018.

dan dolazi :)))


evo za kraj ovih zapisa o stanju u zemlji i svijetu, znam da vas nervira, neke posebno ali jebiga nerviraju vas i drugi, samo što njih ne volite toliko kao mene pa vam je svejedno

Ovo je rekao Predrag Mišić, vukovarski branitelj




Što vas toliko muči, njihova pobjeda ili vaš poraz? Neću biti licemjer, nemam gene kamene. Koliko vremena provodite pišući, govoreci o Thomsonu. Geni kameni pretvoreni u stihove, opisuju volju, zelju hrabrost i. ustrajnost jednog Hrvatskog naroda.

Nadjite jednu riječ mržnje ja ću.se posuti pepelom. Lijepa li si, Nemoj tudje prokleto je, to su po vama rijeci fasisticke. E gospodo i gospodje, Jelene, Barbare, Kreše, Aleksandri!!!# Ne vi samo mrzite, jednostavno ne volite.

Vi kao " glumice" političari,novinari,što po vama treba i pjevati Hrvatski narod,Hrvati. Odakle si sele??? Putujuci u Zagreb na docek nasih zlatnih, očekivao sam nešo veliko, ali ono sto se tamo dogodilo je uistinu velicanstveno. Toliko pozitive, ljubavi, paznje, nemam rijeci.

Toliko ljubavi na jednom mjestu NEOPISIVO. Naravno.vi ste vidjeli sto ste htjeli vidjeti. Prosla je nasa domovina puno oluja.
Ova je bila OLUJA SVIH OLUJA. Napadate Kolindu Grabar Kitarovic,predsjednic,napaadali bi je i da nije bila tamo.

Pokusajte obuzdati vašu mrznju,gnjev,ipak vi.tu živite,trecerazredni glumci,politicari ,novinari,Ali nitko vas zbog toga ne vrjedja.
Bože dragi što je lijepo biti dio ovoga.Prvaci smo svijeta ako zbog ničeg onda zbog toga",

- 22:26 - Komentari (35) - Isprintaj - #

Zeru po zeru

Tuđman Tonsona nije volija, nije mu se uklapa u njegovu Jugoslavensku koncepciju hrvatske u kojoj bi se provela pomirba na način da bi ustaše ostale zločinci, četnici bili abolirani, a o partizanima se ne bi smilo pričat.

Kad su na vlast došli oni koji su oružje teritorijalne obrane dali JNA da ga podili Srbima da imaju iz čega pucat po Hrvatima, u sveopćem procesu detiđmanizacije i dekroarizacije hrvatske, Tonson je bio targetiran kao
Sasvim legitimna meta svakome ko naiđe putem.

Legenda kaže da je Sanader platija Tonsonu po milijuna Eura da ne piva na predizbornin skupovima, legenda nikad nije potvrđena i malo ko normalan viruje u istu, ali ostaje činjenica da Sanader nije volio Tonsona, a ni Tonson Sanadera, i dok su kojekakvi levičardžije i kompletna medijska scena u Hrvatskoj, Sanaderu pisala laude, Tonson je reka da dr. Ivo nije dobar za hrvatski narod i hrvatsku državu.

Onda su na vlast došli partizani, pa su skupa s četnicima s kojima tradicijonalno surađuju još od prvih ustanaka i klanja Hrvata pa do završnog klanja na Breiburgu i diljem lijepe naše, pa Su Tonsonu zabranili pivat a ta zabrana i danas važi tamo di prestaje Hrvatska i počinje Jugoslavija ka recimo u Rijeci ili Puli.

Onda je doša na vlast anemični dezerter, koji je dio četnika oteja partizanima i proglasio ih za koalicijske partere, koji onda Tonsonu gasu mikrofone na dočeku Hrvatske reprezentacije.


Kad to vako stavimo na jedno misto, jasno je da su sve dosadašnje vlasti u Hrvatskoj koje su ovi zemlju opljačkale, pokušavale vratit u region, opljačkale, pokušale odnarodit, opljačkale, raselile, opljačkale, imale nešto protiv Tonsona.

Oni se međusobno kolju ali protiv Tonsona su jedinstveni, nadopunjavaju se pa onda anemično govno radi ono što se govno s bolnim preponama ne bi usudilo i gasi mikrofon.

Tonson je iako ga se sustavno šikanira, pa njegove pjesme ne možete čuti osim možda na lokalnim radio stanicama, ipak najuspješniji glazbenik u Hrvata, ako ćemo kao kriterij uzeti broj prodanih nosača zvuka, i broj ljudi na koncertima.

Sve je to zato što svi mi koji smo stvarno željeli Hrvatsku, i borili se za nju, neovisno o glazbenim preferencijama volimo i Čavoglave, jer vjerujte mi na riječ, nismo u rovovima pjevali Stop the war i Croatia, nego Čavoglave, Bili Cvitak i Ružu Hrvatsku.

Isto tako znamo i zašto ga vi koji ga ne volite u stvari ne volite bez obzira na glazbene preferencije, jer ja sam siguran da Nataša Janjić a i vi ostali smradovi dignete ruke u zrak kad zasvira Đurđevdan i šarafite sijalice, i da vas ne smeta pastirski rok, vi ne volite Tonsona jer vas podsjeća na to da ste izgubili, ništa ne simbolizira vaš poraz nego kad cijela Hrvatska zapjeva lijepa li si.

Sjebali smo Jugoslavene, srpske dobrovoljce i bandu četnike, sjebat ćemo i vas koji ste ostali i ove anemične, i jednom kad nikoga od nas ne bude, kad se ni Tonsona niko ne bude sijećao neka nova djeca će pjevat Lijepa li si.

Tonsona san upozna kad je skuplja čaše u Pina, parija je ka neki klinac, iako je bija samo godinu i po mlađi od mene, i pouzdano znan da je tako skromnog dobrog i poštenog čovika teško nać, ove rashodovane priležnice, i ostalo smeće koje pljuje po njemu nije dostojno brisat mu cipele, i šta je najveći paradoks u svemu, da nije bili Jugoslavena srpskih dobrovoljaca i četnika, Marko bi vjerojatno u svojin Čavoglavama proveo život u anonimnosti, radio bi u Girk Kalunu, ili u Udarniku iz Drniša, a Lijepa li si, možda nikad ne bi bila ispjevana, a bilo bi šteta jer stvarno si lijepa.

- 19:08 - Komentari (21) - Isprintaj - #

Pukni puško

Prvo su Nataša Janjić, Jelena Veljača, i još neka treća Jugoslavenka, ovo ne kažem ja, one sebe smatraju takvima, samo in to niko ne smi reć, jer je to uvredljivo.

Ja ne razumin zašto bi bilo uvredljivo nekome reć da je Jugoslaven, ako on sebe smatra time, mislim je malo čudno jer biti Jugoslaven ili Klingonac je isti kurac, nit ima Klingonije nit ima Jugoslavije.

Dakle njima je išlo na živce šta je Tonson bija u busu, šta naravno ne bi ništa značilo samo po sebi, jer koga iskreno boli kurac šta mislin Nataša Janjić, zvala la uzurpadora ili razaračica brakova, nje se ne boji niko nego udate žene, udate žene kad vidu Natašu Janjić odma vataju mužove i ipnotiziraju i ka kobre, jer znaju da Nataša Janjić od svega najvoli bacit se pod tuđeg muža.

Dakle ona i Lana Barić, jebate ko je Lana Barić, su rekle da in smeta Tonson, i ka šta smo već zaključili nikoga ne bi bolijo kurac, da mediji nisu počeli lagat.

Mediji su rekli čuvene hrvatske glumice, onda su tu dodali i onu Veljaču, mislin nemojmo se zajebavat, kakve čuvene glumice, budimo realni, to nit su glumice nit su glumica vidile, a još manje su čuvene.

Kad su mediji rekli da su te čuvene glumice protiv Tonsona, onda su razdragane mase navalile na te njiove Twitterove i fejspuke i rekle in šta misle o njima, njiovon moralu, njiovon glumi i ostalom.

Onda se javila Aleksandra Kolarić Koja se oporavlja od gubitka izbora za šeficu partije u stečaju u Zagrebu, mislin jebiga svak more izgubit, ali kad izgubiš od Marasa od toga se teško oporavit.

Onda je drugarica Aleksandra rekla da nije u redu vriđat Drugarice Jugoslavenke, mogu se vriđat samo Hrvatice, osvišćeni ljevičari koji bi guzice dali za Istanbulsku konvenciju, i prava žena, misec dana na sve moguće naćine vriđaju Kolindu Grabar Kitarović, koja nije Jugoslavenka
Pa se onda more vriđat.

Ti Jugoslaveni su baš čudo, eto oni bi nas devedeset i nešto posto ustrojili da budemo naki kakvi su oni namislili, zamislite kad bi pripadnici one druge nepostojeće države Klingonci došli i počeli srat nešto protiv Tonsona i tražit od svih nas da budemo ka i oni.

Lipo bi i pofatali po cesti i strpali na psihijatriju, šta ćeš s čovikon koji oće bit pripadnik nepostojeće nacije nego ga poslat na psihijatriju, zato ne znan šta se čeka s Jugoslavenima, to su sve naša bolesna braća i nije u redu da ih se mrzi, njih triba liječit.

- 08:59 - Komentari (36) - Isprintaj - #

petak, 20.07.2018.

Hop hop


Zadnji dana se puno raspravlja o tome koliko nas uspijeh sportaša može promijenit, pa neki tvrde ništa više neće bit ka prije, a drugi pizde jer je evo već pet dana sve isto.

Uspjeh sportaša sam po sebi ne može Napravit nešto epohalno, iako rast BDP a od 1 % koji će se sigurno dogodit nije za zanemarit, kao ni povećana vidljivost Hrvatske u svjetskim okvirima.

Upravo ta vidljivost je veliki dobitak, jer naša diplomacija je, al ono stvarno u kurcu, do jučer je veleposlanik bio lik koji je drža na stolu bistu masovnog ubojice, koji je između ostalih pobio i gomilu Hrvata. Pa se nije moglo ni očekivat ništa pametno od tog i sličnih likova koji su opsjednuti idejom da Hrvatsku guraju u region da ne bi jednom zauvijek otišla iz njega, i time se oni utopili u vlastitom besmislu.

Što se u stvari u ovoj priči dogodilo.

Naši sportaši su nam svima skupa pokazali da se može.

I ne samo to, pokazali su nam kako se može.

Vidjeli smo da ako osudimo Mamiće, upravu predamo Dalićima, damo da igraju Modrićima, Rakitićima, Perišićima, Rebićima i drugima, i ono što je najvažnije, u stvari jednako važno kao i osuda Mamića, moramo potjerat Kaliniće, i na kraju dovest Thompsona da pjeva.

Eto sve je jednostavno, samo trebamo krenuti, s Mamićima na sud, a vi Kalinići koji nećete igrat za hrvatsku u kojoj pjeva Thomson, odjebite.

Hop, hop :))

Inače Hrvatska košarkaška U 20 reprezentacija, je ušla u polufinale Europskog prvenstva, pa možemo i njima reći bravo.

- 19:00 - Komentari (33) - Isprintaj - #

Malo vas je .....

Evo što na svom fejspuku piše Dragana Radusinović

Punih 12 minuta vozili su se svjetski prvaci u nogometu pariškom Poljanom pobjednika brzinom od 6.5 km na sat kroz čistu cestu jer je milijun ljudi koji su ih iščekivali satima stajalo iza ograde, a pred njima policija. Mahali su pobjednicima izdaleka i samo na kratko u jednoj velikoj i prelijepoj europskoj prijestolnici u kojoj su se noć prije u ime pobjede palili automobili i kamenovali stakleni izlozi. Sloboda, bratstvo i jednakost, krilatica jedne davne revolucije koja je promjenila Europu ustuknula je pred strahom od terorizma. Zabava za pobjednike preselila se u "dvor" Emanuela Macrona, predsjednika Francuske zemlje koja je svojom revolucijom moderni pojam nacije (ne onaj zatucani) uzdigla iznad svega, no vrijeme i okolnosti u kojima živimo doveli su do toga da slika iz Pariza ispriča priču o plebsu i plemstvu. Danas kada u nas bjesni rat riječima između nabrijanih lijevih i desnih zbog jednog pjevača stanite na trenutak i osvjestite činjenicu da je su sloboda, bratstvo i jednakost u ime ovog svjetskog nogometnog prvenstva punim plućima disali u Zagrebu, a ne u Parizu. I kad to osvjestite nastavite sa verbalnim obračunima, vječnim zavadama i vlastitom nultom stopom tolerancije za što god odaberete da ne želite tolerirati i što smatrate da vas strahovito ugrožava i to bez obzira sa koje strane političko vrijednosnog spektra komentirate i tko vam u tom trenutku tako jako ide na jetra da morate postati otrovni. Zapamtite, Zagreb je u ponedjeljak, a noz gradova zadnja dva dana živio slobodu, bratstvo i jednakost, Pariz nije. I nek vam svima guzice budu zahvalne na tome, a glave ako ih niste sasvim pogubili ponosne. Ili biste rađe metalne ograde koje dijele puk (građani) od plemstva (nogometaši), policijski kordon i strah o terorističkog napada? Uživajte dragi moji svi u verbalnim prepucavanjima domaće "ljevice" i "desnice" ako vas to veseli ... palite se beskonačno, ali sjetite se biti zahvalni za sigirnost u kojoj smo feštali, koja je bila sasvim prirodna, opuštena ...budite fuckin zahvalni da vas ne moram prozvati - razmaženima.


Dragana Radusinović je ljevičarka, bila je ili još uvijek je neka glasnogovornica esdepea u stečaju, njeni fejspuk prijatelji sve mahom ljevičari nisu baš oduševljeni ovim njenim zapisom, ne mogu joj oprostit toleranciju prema Hrvatima.

Kao i uvijek pokazalo se da je ovo naše društvo podijeljeno, kao uostalom i sva društva na svijetu, samo se pokazalo da se ne radi o nikakvim dubokim podjelama, pokazalo se da se dijelimo na 85 posto nas koji ovu zemlju volimo

I ove s njihovim sljedbenicima,



Kako kažu naši navijači, malo vas je, malo vas je, pičkice.

Za kraj jedna ustaška koračnica Marka Perkovića Thompsona.

Hoce li tko pjevati o tebi
kad mene ne bude
kad mi zivot oci zaklopi
ljubavi

Hoce li jos zvijezde nebo kititi
kao ptice tu se gnijezditi
hoce li se itko voljeti
kao mi

Taj dan kada odem ti ja
kada zaspem korak dublje od sna

Ja cu naci svoj mir
kao cvijet u polju
medju bijelim brezama
a kako ces mi ti
lane na tom svijetu
punom vukova

Nova jutra kad te snenu probude
a s desne strane mene vise ne bude

Ako me volis draga
ne postoji granica
koja dijeli ovaj svijet od onoga

Ako me volis draga
nije zadnja stanica
samo je ljubav tajna dvaju svjetova

Moj je zivot knjiga puna ratova
svaki list je more divljih valova



Neka se pjesme dignu
ravno do neba stignu
i dobre duse
nek' mrznju sruse

Nek' vjera bude snaga
mir iza kucnog praga
nek' bude znanja
i blagostanja

U zivot djeca krenu
covjek nek' voli zenu
kao ja tebe

Sretan ti rođendan.

- 09:00 - Komentari (34) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.07.2018.

Malo enigmatike

Vatrenima su čestitali

Mark Wahlberg
Sarah Jasicca Parker
Rese Witherspoon
Snoop Dog
Novak Đoković
Enis Bešlagić
Hurem
Chelsea Clinton
Novak Đoković
Enis Bešlagić
Zucchero
Rita Ora
Marija Šerifović
Eric Bana
Stipe Miočić
Armin van Buren
Eva La Rue
Kris Novoselić
Shaquira
Nikola Kojo
Tamara Eclestone
Aleksandar Vučić

Tisuće bivših i sadašnjih sportaša i milijuni poznatih i nepoznatih,običnih ljudi.

Nisu čestitali,


Stipe Mesić
Ivo Josipović
Davor Bernardić
Boris Miletić
Anka Mrak Taritaš
Milorad Pupovac
Furio Radin
Vesna Pusić
Žarko Puhovski
Tvrtko Jakovina
Hrvoje Klasić
Rada Borić
Vojko Obersnel
Damir Markovina
Peđa Grbin
Aleksandar Stanković
Maja Sever

I još mnogi

sudoku riješite sami

- 18:06 - Komentari (41) - Isprintaj - #

Koza Luke Modrića


Sjećate li se dugogodišnjeg preseravanja o uspješnosti multikulturalne i progresivne Istre, pod vodstvom antifašista iz IDS a koji su nerijetko laprdali o tome kako im u stvari Hrvatska i ne treba, do mantri o otcjepljenju Istre.

E pa ta tako uspješna Istra pod vodstvom IDS a, se u prošloj godini gle čuda kad se uspoređuje ostvarena dobit po županijama našla na začelju s ostvarenih par stotina milijuna kuna gubitka.

Što li se to dogodilo, da je tako samostalna Istra kojoj Hrvatska i ne treba odjednom tako u kurcu, dogodio se Uljanik.

Naime najveći dio gospodarstva u Istri je vezan na brodogradilište Uljanik koje oduvijek generira gubitke, i egzistira na subvencijama iz proračuna one iste Hvatske koja uspješnoj multikulturalnoj i za otcjepljenje spremnoj Istri i ne treba.

Sad kad su govna došla do grla, svi Istrijani, svi Jakovčići, svi Miletići, i ostali mukom zamukoše, od multikulturalne, uspješne i za neovisnost spremne Istre ostala je samo izjebana koza, poput onih koje je čuva Luka Modrić.

Baš je ovo ljeto zanimljivo.

Ko zna možda neki od Istrijana sad kad bude teško postanu Hrvati, Miletići neće sigurno, vjera im ne dopušta.

- 10:45 - Komentari (37) - Isprintaj - #

srijeda, 18.07.2018.

Wimbledon

Znate li vi da su u drugom planetarno najpopularnijem sportu naši komšije osvojili srebrnu medalju, na olimpijadi u Riju.

Nemate pojma, Aj dobro i ja svašta pitam.

Znate li tko im je svirao na dočeku, nemate pojma, i boli vas penis, kao što vas boli penis jel se Mladen Krstajić za kojeg naš Ivan Rakitić kaže da mu je više nego brat slikava s Bajom malim Knindžom, nemate pojma ni ko je Mladen Krstajić.

Zar nije lijepo živjeti u zemlji u kojoj možeš bit Luka Modrić, najbolji igrač svjetskog prvenstva, i reći da navijaš za Đokovića da osvoji Wimbledon i da ti niko ne kaže ni jednu riječ, ili biti Ivan Rakitić i skupa s onim ranije navedenim Mladenom Krstajićem lumpovati na koncertima Mile Kitića a da te niko ne pita za zdravlje.

E to je zemlja u kojoj je predsjednica vesela plavuša koja sve ljubi, a ne frustrirani ortodoksni četnik.

Rekao bi čovjek krasna je to zemlja i krasni su ljudi ti Hrvati, imaju i krasnu predsjednicu, koja isto navija da Đoković osvoji Wimbledon.

Ali

Naravno da postoji ali, uvijek postoji neko ali, u Hrvatskoj osim Hrvata žive i Srbi i Jugoslaveni, njima je itekako važno kad Hrvati osvoje drugo mjesto na svijetu da se njih pita tko će gdje pjevat, a postoji i bezlična anemična vlast u Hrvatskoj koja će eto da ne bi uznemirila predstavnike onih koji su okupirali ovu zemlju razrušili je, i ubili tisuće njenih građana, gasi struju, jer Zlatko Dalić nikad neće bit Milorad Pupovac.

Iskreno nije mi ugodno živjeti u zemlji u kojoj ortodoksni četnik Aleksandar Vučić i njegovi istomišljenici u Hrvatskoj određuju tko će pjevat, kad Hrvati osvoje drugo mjesto na svijetu.

Nije mi ugodno da se u glavnom gradu zemlje za koju sam se ja u ratu borio gasi struja na dočeku nogometne reprezentacije, da se ne bi povrijedili nježni osjećaji onih koji su pucali po meni i njihovog okota.

Nije mi ugodno živjeti u zemlji u kojoj o svim najvažnijim pitanjima odlučuju oni koji tu zemlju nikad nisu željeli.

Nije li možda i to razlog što ova zemlja stoji, što mladi odlaze, možda je i njima neugodno zato što pravila igre određuju okupatori uz asistenciju anemičnih domaćih izdajnika.

Jedino što me veseli je da svemu uprkos postoji kritična masa spremna za promjenu, pokazuju to referendumske inicijative ma što ko mislio o njima, pokazuje to i pola milijuna u Zagrebu i desetci tisuća diljem hrvatske, mladih koji su bolji od nas nepovratno oštećenih u socijalizmu, mladih koji neće morat uzet pušku da bi se u ovoj zemlji prestalo zabranjivat pjevat, kao što sam ja to morao, oni će to napraviti olovkom na nekim od slijedećih izbora, jer valjda je svakome jasno da je sve bolje od anemičnih udbaških sinova.

I samo za kraj, kad nam je bilo najteže revali smo Čavoglave, nismo pjevali s Milom Kekinom ni s TBF om, oni su bili zauzeti čekanjem hoćemo li pobijedit mi ili njihovi, na svadbi su vam pjevali Mišu i Thompsona, nisu Radojku Šverko ni Zdenku Kovačiček, kad ste krstili djecu pjevali ste Mišu i Thompsona, niste Elemental ni Natali Dizdar.

Zar ćete stvarno dopustit da se možete veselit samo u vaša vlastita četri zida, a onda je samo jedan korak da šapta, sjećate li se kako ste desetljećima šaputali da vas Srbi i Jugoslaveni ne bi čuli, želite li to i vašoj djeci.

Ili želite da vaša djeca mogu ko Luka Modrić čestitat Novaku Đokoviću a da ga niko ništa ne pita, jer Novak Đoković ne može čestitat Luki Modriću a da ga niko ništa ne pita, ne daju mu Srbi i poneki Jugoslaven.

- 12:18 - Komentari (37) - Isprintaj - #

utorak, 17.07.2018.

Pitanjce

Baš me zanima što vi moji vjerni čitatelji mislite o ovom smeću koje se pretenciozno naziva Mariano Aureliano

Slažete li se s njim da je jučer na Trgu bilo sto pedeset tisuća Ustaša.

Mislite li vi da su oni koji su branili Osijek u kojem se kopile okotilo fašisti.

Slažete li se vi s njim da bi Marku Perkoviću ili bilo kome trebalo zabranit da pjeva.

Smeta li vas kad on i slični govnari pljuju po vašem narodu i vašoj domovini.

Kako se osjećate dok kreten sere po vašem bezazlenom veselju, sreći i ponosu, koji ste osjećali.

Mislite li još uvijek da ja pretjerujem kad takvima jebem mater.


Vi koji ne znate o čemu se radi, radi se o postu majmuna ispod ovog posta.

- 20:11 - Komentari (43) - Isprintaj - #

Klimatske promjene

Kaže neki dan Boro Dežulović kako se boji ako Hrvati osvoje svjetsko prvenstvo, jer ne znaju slavit simpatično.

U ono najžešće vrime rata, reka je jedan moj suborac, kako sve to skupa nema smisla, jer da svaki od nas ima baren jednog Srbina koji je dobar i drag Čovik, i da bi u stvari njih samo tribalo razdvojit jer problem nastaje kad su dva Srbina zajedno, a čim su tri odma su tu i balvani.

Nemam pojma vjerojatno i Srbi slično misle o nama, Nijemci o Francuzima, i obrnuto.

Kad smo već kod Francuza oni su očiti dokaz da je teorija o globalnom zatopljenju istinita



Eto na ovon sliki moremo vidit kako su Francuzi pod utjecajon ozonski rupa zeru poškurili.

Ka šta je u ono grubo vrime rata svak ima svog dobrog Srbina, tako valjda sad u mirnodopskim uvjetima svak ima nekog govnara koji sebe naziva Hrvatom, a u stvari je niko i ništa ka Boro, ili Krešo Beljak, i njima slični pa bi Čovik najradije povratija sve one pive koje je s takvima po pola popio.

Eto Hrvati su Bori Dežuloviću uprkos, baš simpatično proslavili, pazi sad ne titulu prvaka, nego drugo misto, bez ikakvog incidenta, za razliku od prijateljske i nesvrstane Francuske, di se slavilo pljačkama, demoliranjem gradova, paljenjem auta, suzavcem i gumenim metcima.

Hrvatsko slavlje čak ni anemično govno koje je tilo zabranit Thompsonu da piva, iako je to bila izričita želja onih koji su se slavili, nije uspilo pokvarit.

I tako moramo podvuć crtu, višegodišnjem nastojanju nekih, koji na sve moguće načine ovu našu prekrasnu zemlju, pokušavaju prikazat ksenofobnom, fašističkom i šta ti ja znam, pa i u trenutcima slavlja jedan od prvoboraca etiketiranja Hrvatske, Žarko Puhovski ne može odolit a da za Njemačke ljevičarske medije ne lamentira o fašističkom karakteru svih nas, Hrvatsku cijeli svijet vidi kao simpatičnu zemlju koja ima super nogometaše Cool predsjednicu, i nesalomljiv duh kojem ni poraz u finalu ne može naškodit.

Hrvatska je zemlja u kojoj tisuće Francuza slave pobjedu svoje reprezentacije, u kojoj domaćini svoje baklje koje su pripremili za slavlje daju tim istim Francuzima i vesele se zajedno s njima.

Vjerujte mi na riječ, u Marseillesu takvo nešto ne bi bilo moguće, tamo se ni policija baš svukud ne usudi doć.

Naravno nisu baš svi oduševljeni Hrvatima, ni Cool predsjednicom, kojoj neki zamjeraju što eto radi sve ne bi li osvojila još jedan mandat, koji je nota bene, iako do izbora ima još dosta već osvojila, pa možda u stvari u tom grmu i leži zec.

Nisu oduševljeni komšije i levičari u Hrvata, koje kao što smo već ranije utvrdili povezuje neka tanka nit, za koje lijepo kaže novinar Ivan Hrstić, oni koji imaju problema s Kolindom, imaju problema sami sa sobom, u stvari oni su problem.

I na kraju, najveći skup, u Hrvatskoj ikada, jer su ljudi prepoznali nešto dobro, prošao je a da se nije pojavio niko od političara, nije bilo ni Cool predsjednice, koja je rekla da jučerašnji dan pripada Vatrenima, koja bi siguran sam bila dočekana s oduševljenjem, a niko drugi se nije usudio pojavit, jer znaju da ono jučer nije njihova Hrvatska, ono jučer je bila naša Hrvatska.

Hrvatska koja će možda za četiri godine dočekivat svjetske prvake, koji možda neće ni doći do finala ali će ostavit srce na terenu, imat ćemo istu predsjednicu, avion će pratiti F 16 umjesto migova, s premijerom koji ne pati od iznimno teških napadaja anemije, kojEmu neće biti neugodno izać pred našu Hrvatsku.
U kojoj će se istupanje u javnosti onih koji su prokazivali studente u komunističkom režimu, i lažno svjedočili protiv države u kojoj žive, smatrati nepristojnim, u kojoj će provalnik u tuđe automobile biti provalnik u tuđe automobile, a Boro Dežulović otužni lik koji je mogao imati domovinu da nije bio baš toliki šupak koliki je bio.

- 07:28 - Komentari (37) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.07.2018.

Dakle


Triban li ja išta govorit






Jeste vidili koliko nas ima.






Jel sad sve jasno.




Nemoj da moram ponavljat.




- 21:56 - Komentari (11) - Isprintaj - #

Edukativni karakter Belinde Bedeković

Šta smo naučili ovih mjesec dana.

Naučili smo da je Hrvatska za koju igraju djeca prognanika druga na svijetu u nogometu.

Naučili smo da je Hrvatska koju vode djeca članova saveza komunista, zlatna mladež, koja je kad je Hrvatska gorila studirala, u kurcu.

Naučili smo da je smradovima i Hrvatima prigodničarma ta euforija bila nerazumljiva.

Naučili smo da Hrvati prigodničari, čak ni u trenutcima najvećeg slavlja nisu našli hrabrosti da se zamjere Srbima i Jugoslovenima, priznanjem da su ipak ma koliko to sramotno bilo Hrvati.

Naučili smo da je protuprirodno imat makar jednu kapljicu srpske krvi i volit Hrvatsku, i da to nije nikako pitanje volje pojedinca, nego da o tome odlučuje komisija u sastavu Furio Radin, Milorad Pupovac, Ante Tomić, i žarko Puhovski.

Naučili smo da su oni koji su uvijek Hrvati a ne samo prigodno, i koji se usude to svjedočiti, u stvari fašisti, odnosno nacionalisti, odnosno ustaše.

Naučili smo da postoji neka magična veza između Informera, Kurira i hrvatske ljevice, jer je neopisiva sličnost odnosa jednih i drugih prema Hrvatskoj državi, Hrvatskoj predsjednici, i hrvatskom uspjehu.

Naučili smo da kad se barem jedan kriminalac zatvori da društvo postane bolje.

Naučili smo da Hrvata definira ljubav prema Hrvatskoj, a ne mjesto u kojem živi, ili ono što mu piše na osobnoj karti.

Naučili smo da jedan čovjek na pravom mjestu može donijeti promjenu.

Naučili smo da anemični ma što god se dogodilo ostaju anemični.

Naučili smo da se narod ne može prevariti, i da oni koji ga poštuju su osuđeni na uspjeh.

Naučili smo da trebaju igrat najbolji, a one koji filozofiraju triba poslat u pizdu materinu.

Naučili smo da onih kojima smeta ima jako malo ali da su jako glasni.

Naučili smo da vampirima ništa ne smeta kao Hrvatsko jedinstvo.

I možda Kolinda


Svašta smo naučili.



- 11:22 - Komentari (74) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.07.2018.

Srce ponosno



Kao što rekoh nakon osmine finala, sve ovo poslije je bonus, a bonus je bio izdašan, uz malo sreće mogao je biti i najveći.

Hvala vam dečki, sve ovo vrijeme ste davali sve što ste imali, srce ste ostavili na terenu.

Još jednom smo se uvjerili da će se Hrvati uvijek ujedinit oko onoga što valja, tako će se sutra ujedinit i oko reforme obrazovanja, kad bude valjala, gospodarskog programa, kad bude valja, bilo čega važnog kad bude valjalo.

A prodavačima magle, i muda za bubrege, možemo samo reći uzalud vam trud svirači.

Smradovima koji su sve ovi vrijeme patili, koji sada misle da je gotovo, nemam ništa utješno za reći, igranka drugovi tek počinje :)

Hvala dečki.

- 20:30 - Komentari (40) - Isprintaj - #

Igraj moja Hrvatska





Jednom kad se o ovome bude snima film Antu Rebića može glumit samo Ante Rebić.

U moru priča koje se ovih dana vrte po medijima, pojavila se i ona u kojoj je Ante Rebić, nekada, prije svega ovoga, dok devedeset posto vas koji baš i ne pratite nogomet nije imalo pojma ko je Ante Rebić, platio kredite cilom njegovom selu.

Cili svit priča o nama, ljudima je jasno da se događa jedna od onih priča po kojima će bit snimljen film, o Luki i njegovom didu kojega su ubili komšije, o Raketi i njegovoj konobarici, o Čarliju koji je onom antifašisti prevarantu da lovu za liječenje, o Periji koji je sa sedamnajst godina spašava obitelj od bankrota, o Lovrenu prognaničkom djetetu koje cijelog života osporavaju, o Mandži koji cili svoj grad časti pivom, o Subi i slici prijatelja na njegovoj majci, o ukrajinskom heroju Vidi, o tihom čovjeku Strini, Šimi koji spava na zastavi, i naravno liku koji cilom selu plati kredit.

Nijemci su oduševljeni činjenicom da nakon iscrpljujuće utakmice, ko zna koje u nizu, naši momci na stolu pjevaju sa Mladenom Grdovićem, Nije u šoldima sve, Talijani su skoro trideset godina poslije preveli Čavoglave i i zaključili da u pjesmi nema ničega spornoga, svi su oduševljeni našom predsjednicom koja pleše u svečanoj loži slaveći hrvatske pobjede.

Ne znam ko će kad se film bude snima glumit Kolindu, ni Zlatka Dalića, ali, Antu Rebića more glumit Ante Rebić.


Ne znam hoće li Ante Rebić dobit Oskara za ulogu Ante Rebića, ali Neven Ciganović u ulozi Sandija Blagonića je apsolutni favorit, samo ako mu je splasnula bolna erekcija.


Igraj moja Hrvatska

- 08:35 - Komentari (31) - Isprintaj - #

subota, 14.07.2018.

Dječak i vukovi



Ja još uvik ne mogu virovat, samo me Šprajcovi, Dežulovići, i njima slični uvik iznova uvjere da nije san nego java, uvik se tu nađe i poneki kozmopolita, kojemu je to trčanje za nečim ispunjenim zrakom, i sve te strasti, i taj nacionalizam koji to prati totalno bez veze.
Kozmopolitima su jedina prihvatljiva okupljanja gej parade, pa bi tribalo organizirat svjetsko prvenstvo u gej paradama, koji bi to spektakl bija, tako veslo, i nikome ne bi smetalo ako bi koji reprezentativac bija Srbin, bilo bi važno samo da je gej.



Niko vas antifašiste i građane ne razumi bolje nego ja, ja san pola života živio u državi koju nisam volio, volio san svaki kamen sela di se moj ćaća rodio, svaku kalu grada u kojem sam se ja rodio, svakog galeba na Matejušci, ljude bez obzira ko su i odakle su, ali nisam volio državu, jebiga nisan moga, jedan put san je proba volit pa san naletija na dlaku.

Zato ja vas najbolje od sviju razumin, ja znan koliko van je teško, i ja san sra da bi moga volit drugačiju Jugoslaviju, kakvu drugačiju, jebate veća je bila mogućnost da okolo šetaju junikorni nego da juga bude drugačija.

Zato da se ne lažemo, ka šta ja nikad nisan volija vašu domovinu Jugoslaviju, iako sam Živija u njoj, tako i vi nikad nećete volit Hrvatsku iako živite u njoj. I zato je sva ta vaša građanska priča i sve to laprdanje go kurac, to vam mogu popušit samo očajne kućanice.

Odaju vas tragovi u maslu



Sutra će za Francusku navijat Francuzi, Aleksandar Vučić i hrvatski građani i antifašisti, svi ostali će navijat za nas, u ljudskoj prirodi je da podrži heroje, one koji se izdignu iz predodređenosti za neuspjeh, nogomet je najpopularniji sport na svijetu zato jer u njemu pobjeđuju velike nacije, to je njegova tajna, kad bi u vaterpolu pobjeđivali Englezi, Francuzi ili Nijemci, onda bi vaterpolo bio tako popularan, zato je čudesno kad jedna mala zemlja kao što smo mi danas u nogometu, mi nekad ili komšije danas u košarci, napravi ovako nešto, nešto što prkosi svemu, zakonima logike, velikih brojeva, fizici, kemiji i biologiji, kad dječak koji je u javnost i ne znajući prvi put iskoračio kao pastir koji čuva ovce u dokumentarnom filmu o pastirima koje napadaju vukovi negdje u zadarskom zaleđu, postane najbolji na svijetu.

Zato je sve ovo više od nogometa, više od igre, više od ljubavi, više od života, ovo je točka u kojoj se bajka preklapa sa stvarnim životom, bajka koja je počela kad je Zvone Boban prokinija milicajca na Maksimiru a završit će možda sutra kad mali pastir podigne pehar, ako i ne podigne, jednom će ga neki drugi Hrvat sigurno podignuti, jer samo je dvanaest zemalja prije nas nastupilo u finalu svjetskog prvenstva, i samo ih je osam osvajalo titule, mi smo postali trinaesti koji igraju finale, i to će ostati zauvijek zapisano u povijesti, a ako postanemo deveti koji su ga osvojili veselit će se cijeli svijet, osim Francuza, Alekse Vučića, i hrvatskih građana i antifašista.

I samo još nešto, zahvalio bi se našoj dragoj Meli, koja nas je na početku skupusila, bilo nas je svakakvih, koji se međusobno baš i ne volimo, koji se baš i ne komentiramo, koji imamo komplicirane odnose, i kao što je naša draga Julka rekla izgledalo je kao da bi moglo bit autogolova.

Međutim mi smo pod Melinim vodstvom, kao i naša reprezentacija pod Dalićevim, odigrali dostojanstveno, hrabro, i ponosno, iako nas mediji u liku i djelu blognjuza nisu mazili, njemu su uvik bili bliži antifašisti i građani od nas Hrvata.
Mi smo pokazali jedinstvo domovinske i iseljene hrvatske, i svi smo bili na visini zadatka, mi koji smo nastupali i navijači, i zato bi se zahvalio svima od prvog do zadnjeg, bilo je čast i zadovoljstvo igrati s vama.

Svemu uprkos mi smo već pobijedili, sutra igramo za gušt.


Za kraj i moj komentar na imbecilnu odluku Fife da se zabrani zumiranje zgodnih žena navijačica, donesenu pod pritiskom gej lobija i brkatih feministica, jer kome bi drugome palo na pamet zabranit zgodne žene.

- 11:54 - Komentari (31) - Isprintaj - #

petak, 13.07.2018.

Men se dušo od tebe ne rastaje

Jebate ko će izdurat do nedilje, ka da nismo mogli priskočit danas i sutra da je odma nedilja, pa da cili dan do pet popodne pizdimo, ovako postoji mogućnost da mi se potroši nervoza, ko će tri dana bit nervozan, ali probat ću more bit da će mi i uspit.

Indexhaer je odlučija da neće srat po Hrvatskoj do utorka, i oni su skontali da nema smisla, tako da sad još samo oni u Yutelu, zavrću ruke svim gostima da barem malo nekako popljuju Hrvatsku, i naravno Novosti velikosrpski projekt financiran od strane svih građana Hrvatske.

Odgleda san svih trinajst epizoda druge sezone Sluškinjine priče, dosta je lošija nego prva, materijal za jedno pet epizoda su razvukli na trinajst, i malo su previše otišli u gej propagandu, oni ka jebeš rasizam, mizoginiju, i ostala sranja, to što doživljavaju gejevi je posebno velika drama.

Vrlo je zanimljivo kako ljudi koji su živili u slobodnom svijetu doživljavaju taj neki imaginarni totalitarizam, koji bi kao trebao nastupit, jedna grupa uzurpira vlast, suspendira se demokracija, sve je puno špijuna, oni koji se usprotive partiji budu likvidirani ili poslani na prinudni rad, članovi partije imaju po svukud vile kao drug Tito, i kad ih žene zajebaju onda ih prijave partiji, da in partija jebe mater, isto ka drug Tito.

Evo ja san siguran da bi i određeni blogeri, mogli Margaret Atwood rastumačit da uopće nije loše živit u takvom sustavu u kojem nema baš demokracije, ali partija odlučuje o svemu, jebeš demokraciju, najvažnija je sigurnost koju imaju članovi partije.

Zato bi puno bolje bilo da je sluškinjinu priču režira Antun Vrdoljak, nego taj ko je režira, totalitarni aspekt bi bio uvjerljivije prikazan, ovako se sve svodi na to da nema čokolade i banana, osim za članove partije, i neke likove koje obise na mostu, totalitarizam je puno suptilniji, njegova glavna odlika je da pokušava a nerijetko i uspjeva uvjerit one kojima se bavi, da u stvari ne postoji, evo svjedoci smo da su mnogi uvjereni kako u biti nije ni postojao nego su eto Živili Happily ever afer, uvjereni da je i drugima bilo dobro kao i njima, i da je samo trebalo bit šupak da bi se dobro živilo.

Problem je šta Čovik jedan put kad doživi transformaciju u šupka, nema nazad, tako su mnogi, iako se promijenio sustav, ostali isti oni šupci kakvi su bili ranije, i nema tu pomoći, moš samo čekat da krepaju, i nadat se da neće kontaminirati ove koji dolaze, jer u nedilju će na trgovima bit među mladima koji će tamo navijat svim srcem za Hrvatsku sa svojim prijateljima i unuci tih otužnih šupaka, jer svijet voli pobjednike, i nikakvi šupci nikoga nikad nisu, niti će, uvjerit u suprotno.

- 13:35 - Komentari (36) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.07.2018.

Ko more razumit tu euforiju

Čovik iz dijaspore se oće priključit Zaprešić boysima i gotovo



Jedno od najdaljih sjećanja koja imam, je iz babljeg ljeta 1968, mater je bila u rodilištu jer je rodila mog mlađeg brata, ćaća je radija faturetu negdi na mejama, pa je negdi ubra najlipše ruže koje sam ja ikad vidio, a koje su mirisale po pepermintu, posli je nekom prilikom reka da ih je ubra isprid Titove vile, zamota ih je u papir od vriće od cimenta, da ko ne bi vidija da nosi cviće, pa smo išli vidit mater u rodilište, a onda posli toga na utakmicu, bilo mi je tri i po godine i bila je to prva utakmica na kojon san bija.

Vidi naši dragi reportera :))

Kad je završila utakmica negdi duboko u noći kad je adrenalin malo splasnija ja san leža i plaka, onako kako mi muškarci plačemo, bezglasno, samo suza klizne niz lice, pa druga, treća ....:
Emocije su zajebana stvar, ćaća je volija obitelj, nogomet, košarku, balote i Hrvatsku, sićan se kad san bija malo veći pita san ga kad ću ja moć tamo, to tamo je bila sjeverna tribina, reka je kad dođe vrime.
Sjeverna tribina je bila san, kakvi pioniri, omladinci, pričest, kad su te pustili na sjever posta si muškarac.



U samačkim sportovima moraš pobijedit sebe, ako ste se ikad ozbiljnije bavili sportom, ima taj trenutak kad pobijediš vlastito tijelo, kad više ne osjećaš bol, ni umor, kad ti se čini da lebdiš, to se sinoć događalo na utakmici, i bilo je veličanstveno gledat ih kako jedan po jedan prelaze granicu boli, pobjeđuju vlastito tijelo i na koncu i protivnika.

Ćaća je plaka kad smo pokojnu babu vodili u bolnicu, jer je zna da se neće vratit, kad smo ja i brat došli reć da idemo u rat, samo je protrlja oči i reka, kad već ja ne mogu, ajte vi i pazite na sebe, i kad smo se vratili iz Oluje.
Moji sinovi ka i ja i ka njihov did su ludi za balunon, jer sam ih ja kad su prohodali odveo na stadion, i oni su mene pitali kad će moć tamo, misleći pritom na sjevernu tribinu. Ljubav za Hrvatsku im nisam triba usađivat, Dida je to obavio prije nego li su prohodali.



Ćaća je umra prije sedam godina, nisan plaka, zna san ako počnen da neću stat, zakopa san tugu duboko negdi u sebi, dok jedna druga smrt nije pokrenula lavinu, koja me razbila ka bocu.
Ja ću ako Bog da, oko Božića postat Dida, ako bude i cura ja ću je čim prohoda odvest u stadion, i učit je kako se voli Hrvatska, i ko zna koliko puta još u životu pustit suzu, bez glasa, jednu drugu treću

Jer emocije su zajebana stvar.

- 22:59 - Komentari (24) - Isprintaj - #

Takvi smo mi rođeni








- 08:48 - Komentari (42) - Isprintaj - #

srijeda, 11.07.2018.

Mi nismo sami



zahvaljujemo se na podršci našim prijateljima u Škotskoj



Tu su i naši prijatelji Irci koji i inače navijaju za nas, a iz nekog razloga posebno kad igramo s Englezima



Naš prijatelj iz Škotske je posebno originalan



Naši prijatelji u Ukrajini ovako dolaze u njihov parlament



I njihovi vojnici imaju neke simpatije prema nama



I žene u Ukrajini vole likove u Hrvatskim dresovima

- 23:13 - Komentari (34) - Isprintaj - #

In hoc signo



Cure su osvojile zlatnu medalju na mediteranskim igrama, da ne ispane da se samo Vatrenima bavimo, mi uvik i na naše cure mislimo.


Patnja se nastavlja, nadajmo se da će trajati i dalje :))



Navijači su spremni



Navijačice isto



Da se nikad ne zaboravi




Sretno Hrvatska

- 09:10 - Komentari (26) - Isprintaj - #

utorak, 10.07.2018.

Nigdi bez nakurnjaka

Mene sad to strašno muči, zašto oni ne daju Subi da bude Hrvat, mislin ono šta i da je Srbin, neš ti, imali smo mi i Brazilca u reprezentaciju, pa nije bilo drame. More bit da je to zato šta Brazilci nikad nisu pokazali ozbiljnu namjeru da bi nas pobili, eto di je to dospilo bliži ti je Brazilac nego prvi komšija. Biće su zato svi navijali a Brazil kad su igrali sa Srbijon, misli ko bi normalan navija ta nekoga ko te tija okupirat, navijaš za Hrvatsku i za prijateljski Brazil.

Esdepe je pokaza da ozbiljno misli priuzest vlast u Hrvatskoj, učlanili su cilo cigansko selo u esdepe, baš je super to sa manjinama u Hrvatskoj, prvo su Srbi dolazili glasat za pesto kuna, a cigane moreš dobit i za dvista. Zato ja ne razumin šta oće Željka Markić, ukinit Srbima i Ciganima dodatno pravo glasa, oće li in ona dat po pesto i po dvista kuna.

Viš kako je Bero praktičan, ja cigane zoven kad se opijen a on kad oće pobjedit nedojebanu skojevku na partijskin izborin.

U biti je puno lakše bit Srbin nego Hrvat, evo recimo Novak Đoković kojemu je mater iz Hvatske, a ćaća iz Crne Gore, bez problema more bit Srbin, a naš Suba iako su mu i ćaća i mater iz Hrvatske nemore bit Hrvat dok to Ante Tomić i Furio Radin ne dopuste, tako da smo mi jedina zemlje na svitu u kojoj predstavnici okupatora određuju ko more a ko nemore bit Hrvat.

Baš mi je ža neki simpatizera esdepeja partija in se toliko srozala da moraju plaćat ciganima da se upišu u nju, šta je sljedeće Počet će nudit oralni seks po cesti, valjda, zato ponesite nakurnjake, nemojte da vas žene s velikim zubima i muškarci u peemesu, ganjaju da se upišete u partiju. Čizma glavu čuva, a nakurnjak dostojanstvo :)-*

- 18:20 - Komentari (30) - Isprintaj - #

Pas koji nije volio studente

Zadnjih dana imamo samo probleme s manjinama, prvo je Subašić unatoč izričitom zahtjevu Ante Tomića i svih ostalih progresivnih snaga odbio bit Srbin.
Onda je drugi Srbin, barem tako komšije oduvijek tvrde, Ognjen Vukojević, pjevao Čavoglave i bijo ustaša i vika Slava Ukrajini.
Da ne bi ispalo da su samo Srbi problem, i Domagoj Vida, koji je Slovak je isto bio ustaša i fašista i radio ista kriminalna djela kao i gore navedeni Ognjen Vukojević.
Otkad je Ognjen Vukojević posta ustaša i viče Slava Ukrajini, uz taktove Čavoglava, više niko ne govori da je Ognjen Vukojević Srbin, pa ni Ante Tomić i ostali koji zavrću ruku Subašiću da prizna da je Srbin.

Da sve ne bi ostalo na nogometu, neki dan je Furio Radin, predstavnik talijanske fašističke okupacije sile, u Saboru zavrta ruku onom Podolnjaku da prizna da je Srbin.

Zato ako van neko na tržnici u busu, tramvaju, ili na plaži zavrne ruku odma priznajte da ste Srbin, jer Ante Tomić i predstavnik fašističke okupacione sile Furi Radin, nemaju milosti, kad oni odluče da ste Srbin nema van druge nego priznat.

Ako kojim slučajem iz nekog nikome razumljivog razloga ne želite bit Srbin, onda morate pušćat Čavogleve i vikat Slava Ukrajini, u tom slučaju ćete bit ustaše, čak i ako ste u stvari Slovaci ili ako ste do jučer bili Srbi.

Sinoć su Zoran Šprajc, koji se nije tio zvat Jovanović da ne bi kome palo na pamet da je Srbin i Žarko Puhovski koji je karijeru započeo, svjedočeći protiv kolega Studenata koji su iz nekog čudnog razloga htjeli biti Hrvati, zaključili da je osim svega ostalog skandaloznog, skandalozno i to što hrvatski reprezentativci kad svira himna drže ruku ka srcu.

Valjda Zoran koji nije tio bit Jovanović, i Žarko šta misli da studenti nikako ne bi smili bit Hrvati, misle da bi tribali držat ruku na nojevim jajima, koja su se pokazala ključnim za razvoj situacije.

Kad pogleda medije Čovik bi pomislio da po cesti odaju ustaše zakrvavljeni očiju, sa noževima u zubima, evo ja sam sad bio vani i nisan vidio ni jednoga, ne znan kako je u Beogradu, odaju li tamo po cesti četnici zakrvavljeni očiju, sa nožin u zubima, ili je to sve samo zato da bi Šprajc koji nije tija bit Jovanović, Puhovski šta nije podnosila studente koji su tili bit Hrvati, pitomac JNA Ante Tomić, Milojko Pantić, Rada Borić, i Nenad Stazić mogli s mučeničkim izrazom na licu pogleda uprtog u nebo mogli zavapit, ko nas bre zavadi.

Jučer su izvukli još četvero dice iz pećine, danas će ako Bog da izvuć i preostale, da se nešto tako kod nas dogodi, mi imamo svoju ekipu u okviru HGSS a, koja bi bila u stanju to odradit, i koja to odrađuje i drugdje po Europi i svijetu, postojala je mogućnost da i u ovoj akciji sudjeluju.

Nema baš previše stvari zbog kojih mi je žao što ih nisam uradio u životu, ali eto volio bi da sam bio član HGSS a, jedine stranke kojoj bi ikada potpisao pristupnicu.

Veliki pozdrav HGSS ovcima, ma gdje bili, što god slušali, i kojoj manjini ili većini pripadali.

- 08:58 - Komentari (28) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.07.2018.

Jaja od noja

Kaže neki dan jedan smrad na blogu da će svi pametni i hrabri otić iz Hrvatske, a kukavice i glupi da će ostat.

Pa bi ja eto molio da se vi koji ste otišli iz Hrvatske u komentarima odredite jeste li pametni ili hrabri, a vi koji ste ostali u Hrvatskoj jeste li glupi ili kukavice.

Kad sam malo bolje promislio govnar je uvelike u pravu, ja, Purgerica, moji sinovi i nevista svaki misec uplaćujemo u mirovinski fond, da bi to smeće, čija su dica ili hrabra ili pametna pa su otišla, dobilo mirovinu, naravno da smo glupi, a i kukavice jer da nismo bi takvim govnarima jebali mater.

Onda kako vi učite vašu dicu, jeste li ih upisali u partiju ili stranku, da se uhljebe, ili ih hrabrite da ne budu glupi i kukavice, nego da otiđu negdi, jer uvik će se nać glupih da uplaćuju za vašu mirovinu.

Ako vaša dica otiđu vanka, oni će tamo masu zaradit, vi ćete dobivat mirovinu od ovih glupih, dok ne krepate, a onda će dica moć doć, i prodat društvene stanove jer je gomila glupih uplaćivala, a vi ste ih dobili.

Dakle da ponovimo pitanje je jeste li glupi ili kukavice zato jer ste još uvijek ovdje, i jesu li vaša djeca glupani i kukavice ili su otišli.

- 19:23 - Komentari (41) - Isprintaj - #

Uskrsnuće Bebe B.

Taman nakon što smo neki dan izrazili zabrinutost za Georga B. I Lepu protinu kći Bebu B.



Došlo je do čudesnog uskrsnuća, u komšinskim medijima Lepa Beba je osvanula, što je odmah ne časeći ni časa, indexhaer glasilo onih koji pate prenio u cijelosti.

Lepoj Bebi smeta što se Hrvatska predsjednica veseli kad Hrvati daju gol, Lepa beba dijeli bol svog precjednika koji je morao da utiša televizor zbog boli šta je Ustaše naniješe braći Rusima.



Inače Rusi su muški podnijeli poraz, čestitali svojima na hrabrom držanju i našima na pobjedi, izgleda da ih ni izbliza to nije pogodilo ko vojvodu Aleksu, i hrvatske antifašiste.

Blognjuz jedini osim mene pazi na ove koji pate, pa je jednoga metio za blog dana, nije recimo tija stavit Rodcu Melu za blog šetemane, sad kad ćemo igrat polufinale i finale, jer zna da će se Rodcu Melu i nako čitat, bolje je za blog šetemane stavit nekoga ko piše jedan post misečno, uz sve poštovanje autorici, da ne bi mislila da ne daj Bože imam nešto protiv nje, vrhunac uredničke politikenaime je, u trenutcima kad pola blogera ionako ne piše jer je na godišnjem dinamiku održavat na način da na blogu tjedna bude tjedan dana isti tekst, a na blogu dana neko od onih koji pate.

Inače zapanjujuće je to da se predsjednica veseli s hrvatskim nogometašima, pogotovo je skandalozno do da je skupa sa ostatkom našeg tima, otišla u svlačionicu, da imalo drži do sebe trebala ih je skupit negdi, i lagano in prebirat po klaviru ko bivši precjednik Miloradu Dodiku.

Nameće se zaključak da predsjednica to radi namjerno da uznemiri Lepu protinu kći Bebu B., vojvodu Vučka i sve one koji patu, a to stvarno nije u redu.

Da imamo iole pristojnog predsjednika, kao što je onaj bivši, on bi da umanji patnju onih koji patu, skupa s vojvodom Aleksom istjerivo ustašku guju iz Domagoja Vide.



Ko zna možda se hrvatski sportaši ipak jednom civiliziraju, odreknu Thompsona, domovine, predsjednice i svega ostalog, i shvate nužnost istjerivanja ustaške guje iz Domagoja Vide, u cilju umanjenje patnje onih koji pate, vojvode Vučka i Lepe protine kćeri Bebe B.

Do tada, idemo dalje.

- 11:40 - Komentari (51) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.07.2018.

Tajna veza

Neobična je ta veza između Božića i hrvatske nogometne reprezentacije, na prvi pogled puta bi se Čovik kakve to veze ima osim šta su većina reprezentativaca vjernici, i slave Božić.


Ipak postoji još jedna poveznica, tu je jedna grupacija šupaka koji su ateisti ali imaju neodoljivu potrebu kako bi lamentirali o Božiću, i grupa šupaka koje ne zanima nogomet ali bi vrlo rado lamentirali o Hrvatskoj reprezentaciji.



Reka bi neko neupućen da su to već dvi grupe šupaka, kad gle čuda, to su uvik jedni te isti šupci, koji su Btw predvidivi ko mjesečnica kod blogerica koje spavaju sa pasin.



Ti šupci imaju dva uleta zimski i litnji.

Zimski je ja sam ateista, ali taj Božić je izgubio svaki smisao i pretvorio se u obični konzumerizam, i nema veze s vjernicima.

Litnji je, mene nogomet ne zanima, ali mi nije jasna ta euforija, oko nekih bogataša koji trče za loptom.

Jel zvuči poznato, jel da, da su šupci predvidivi, ko Nenad Stazić, jel da da bilo ko ko ima nešto u glavi, osim očajnih kućanica ne puši te šupačke ulete.

Jel da da mi znamo šta njima smeta, šta ih pati, i koji su tip šupka.

Zato ćemo im složno reć odjebite, zar ne.

A Nu legende.

- 20:54 - Komentari (23) - Isprintaj - #

Short report

U životu triba imat malo sriće.

Recimo more ti se dogodit da odabereš pogrešnu Top blogericu, ja san odabra najlipšu, šta da van pričan, u to vrime nisan zna ni da je najbolja osoba na svitu, ni kako kuva, a o kolačin da ne govorimo

Obziron da san cilu šetenmanu bija dobar dobija san jučer za nagradu kolač

U kolaču je bilo kiwija



Dakle moran priznat da je za izbor kolača kriva Gurmi koja radi nered po blogu :)))
Pa san ja neki dan kad san vidija kolač koji je ona metila na blog u deset uri naveče tija ić u slastičarnu

Bilo je i banana i borovnica



Kad već ima banana, pozdrav Bičvici, (nesporazumi se događaju, a ljudi su tu da ih rješavaju)

Bilo je i malina



I tako na koncu ja nisan iša u slastičarnu jer je najlipša Top blogerica, zato šta san bija dobar cilu šetemanu za nagradu meni učinila kolač



Onda san ja jučer iza obida da na večer iman force navijat izija veliku fetu kolača, šta me je energetski upotpunilo, pa san bija ka supermen



Onda je posli bija nogomet pa smo navijali



Pa su naši heroji pobijedili



I onda su se svi veselili



Idemo dalje


P.s.

Počelo je spašavanje klinaca iz pećine poželimo im da svi skupa gledaju Hrvatsku u finalu, nek ih Bog čuva, nije važno čiji.

- 12:01 - Komentari (40) - Isprintaj - #

subota, 07.07.2018.

Iskreno suosjećam


Evo da ispunim svoju ulogu na ovom portalu, kao što to jedan smrad reče.


Sa svima vama kojima je ova euforija pretjerana.
Sa svima vama koji teško podnosite predsjednicu na tribinama.
Sa svima vama kojima je nogomet bez veze.
Sa svima vama kojima kockice idu na živce.

U stvari sa svima kojima smeta slovo H.

Idemo dalje.



- 23:27 - Komentari (38) - Isprintaj - #

Nazovi M radi .....

Svitu nećete virovat jutros je presjednica nazvala stožer



Dobila je Annaboni i samo jon rekla daj mi Melu.

Kad se Mela javila presjednica je samo pitala Mela dušo, jel sve spremno za večeras.

Da spremno nikad nije bilo spremnije, juva je skuvana, selektorica je napakirala nokte, Domenico je fotokopira dvi milijarde dolori.
Kakva juva upala je presjednica Meli u rič.
Ne pitaj ništa sve je u redu, rekla je Mela, jesi vidila kako je Bičvica napunila tikvice, Gurmi svarila tiramisu u čaši, a ona manita smjehuljica utekla sa vinčanja, i ravnatelj je reka da je gotovo da ja Bla bla djevojka i Oljica moremo navijat, a jesi li nan vidila monture.

Ajme nisan rekla je presjednica, Ajde uslikaj pa mi pošalji.

Iđen



Jebate Mela je ovo dobro, ko je ovo smislija pitala je presjednica.

A Euro, Tigi, Mek, Kupus, i El dijablo, zatvorili su se i izili dva janjca jednog leše, jednog pečenog, i crtali, Euro je tija da budu u toplesu, samo nas je Tigi spasija od toga.

Ajme baš su nan lipe monture rekla je presjednica, moran poslat nekoga da mi kupi vake oćale, jebate i onom Putinu i onon Medvidu će ispast oči kad me vidu, iđen ja sad u Rusiju a ti znaš šta zi je činit.

Znan iđen odma vidit di je Freš, biće opet izaziva patnju negdi.

- 11:32 - Komentari (30) - Isprintaj - #

petak, 06.07.2018.

Ko je ubio Georga B.

Sve do unazad par miseci, svi mediji su bili puni Georga B.

Pa smo imali članke kako Mister George B. Ima tvrdu stolicu



Ili mrs Olivera B. našla kumpire na akciji u Supermarketu



Ili Miss Beba B. Počešala svoju vadžAjnu



I onda se nešto dogodilo

Mister Georg B. Reka je da Jugoslavija nije valjala, šta je rezultiralo time da je nesta iz medija, od tada na ovamo ni na internetu se ne spominje ni mister Georg, ni mrs Olivera, a ni miss Beba, kad a su upali u neku crnu rupu, još će mu i u Puli zabranit pivat.

Sutra igramo utakmicu, već su svi proknjižili pobjedu unaprid, samo oni dečki tamo znaju da moraju to odradit, i da neće bit lako, nikako neće bit lako, igramo protiv domaćina, a domaćin ima podršku navijača, naklonost sudaca, i dat će više od 100 posto, ić će iznad svojih limita, a i ako izgube niko im neće prigovorit.
Nadam se da će naši na koncu pobijedit, iako sve i da izgube moramo bit ponosni na njih, jer svak onaj tko se ikada natjecao zna koliko je teško biti među osam najboljih u neboderu u kojem živiš, a kamo li među osam najboljih na svijetu.

Zato sretno Vatreni.

Iskreno mene boli K plus šta su Georga B. Medijski pokopali jer je reka da Jugoslavija nije valjala, i šta pari ka da je Čovik u zemlju propa, ja samo bilježim šta se događa i eto nadam se da će obožavatelji podić svoj glas, možda tiskat majice na kojima će pisat dajte mu da peva.

- 21:01 - Komentari (26) - Isprintaj - #

Zar i ti sine Armine

Jeeeeeeee

Počinje nam ultra



Očekuje se žestoka reakcija Milorada i Neše Stazića.

Je li vama degutantno da Neša Stazić, nakon svih njegovih ispada sjedi u Hrvatskom Saboru, jesu li vam degutantni ovi šupci koji se pjene na samu pomisao da bi se ukinila specijalna prava Neši koji bi eto klao Hrvate.

Ali nećemo o tome, malo ćemo o lijepim stvarima, sutra imamo utakmicu, Neprijatelj je tio zapovjednici Meli uvalit krizu identiteta, a neki smradovi su pokušali obezvrijedit, i ismijat našu ljubav prema Vatrenima.

Ali ništa od toga, pustit ćemo Tetu na njih, bit će im gore nego Annaboni s doktoricama po blogu, kad im Tetička lupi dijagnozu neće ih sinje more oprat od njiovi vlastiti govana u kojima se valjaju.

Ajmo jednu borbenu


Klikni ako imaš muda

- 11:28 - Komentari (28) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.07.2018.

Epidemija



Neka bolešćina je ušla na blog, Men se čini psikičke prirode.

Prvo je sinoć jedan pacijent odlučija da san ja Mela, zamislite koji je to debil koji ne zna ko je mela.

Onda mu to nije bilo dosta pa je odlučija da san ja i Domenico, pa san onda kako je večer odmicala bio i Kupus, i na koncu Stefanio.

Mislin ono mene i Stefania pomišat, jeben mu mater pa davno su Blogeri rekli ko je najbolji pisnik na bloghaeru.

Mukte je idiotu po bloga objašnjavalo, on po svome.

A danas je jedan drugi debil, inače jedan od većih govnara na blogu odlučija da mu ja anonimno pišem neke komentare, koje doduše nisam vidio, a iskreno i boli me K plus za njegove komentare, i njemu je časna blogerica Annaboni pokušala objasnit da se ja baš ne skrivam, ali idiot
Se ne da, i ne da, pa je na koncu Annaboni a i svima ostalima koji dolaze na moj blog zabranija da dolaze na njegov, čime je slijedio svijetli primjer blogerice koja je isto tila zabranit Shadow.

Dobro svi smo mi na neki način ovde nenormalni, inače ne bi ni bili ovde, ali ovi slučajevi paranoje me brinu, je da su navedeni Blogeri govnari, ali ipak mene je stra da ne naškode sebi ili nekome drugome.
Možda je rješenje da riješe nedoumice i sumnje u vlastito seksualno opredjeljenj.
Zato Ajmo im dat podršku tradicionalnim blogerskim pozdravima

Kisić Pusić Cmokić

Ko bi reka da će ove kockice tako djelovat na pojedince, tresu se ka da smo ih blagoslovljenom vodom poškropili.

A može bit i da im je učestalo spominjanje riječi Hrvatska izazvalo reakciju, ko će ga znat.

- 21:55 - Komentari (55) - Isprintaj - #

Soba s pogledom na odojka u kaminu

Europa je odlučila branit svoj teritorij od ilegalnih migracija.
Predvodnica obrane Europe ikona hrvatske ljevice Angela Merkl, obranu meće tamo di je Orban stavio žicu.

Žicu su doduše stavili i Slovenci, Austrijanci, i ostali neki prave žice, neki metaforičke, samo su hrvatske vlade predvođene likom s bolnim preponama, i likom s fatalnim oblikom anemije, ostale dosljedno u šupku Angele Merkl, sve dok ona nije promijenila mišljenje, i dok nismo ostali s druge strane žice.

Hrvatski ljevičari, jako vole izbjeglice, od izbjeglica jedino više vole pedere i Srbe, oni bi i Voji Šešelju zvanom Balerina popušili samo zato što je Srbin, a ni to što je peder nije zgorega.

Zato ne vole Hrvate, pogotovo ne vole Hrvate koji u Travniku plešu kolo, jer šta Hrvati imaju plesat Užičko kolo, koje u stvari nije Užičko kolo, nego Travničko. Kad se Hrvati u Travniku vesele i plešu Travničko kolo, to hrvatske ljevičare užasno nervira, za razliku od situacije kada Srbi u Puli igraju Užičko kolo, to im je super.

Hrvatske ljevičare nervira i predsjednica, nervira ih samo njeno postojanje, a sad ih pogotovo nervira jer se veseli uspjesima Hrvata, to da se hrvataska predsjednica veseli uspjehu Hrvata je, šta se hrvatskih ljevičara tiče apsolutno neprimjereno.

Hrvatske ljevičare još više od predsjednice nervira Danijel Šubašić zato šta silom hoće bit Hrvat, iako mu je ćaća Jovo Srbin, što se hrvatskih ljevičara tiče apsolutno je nenormalno da neko ko može bit Srbin, želi bit Hrvat, ko bi normalan poželio bit Hrvat, ima li išta gore nego bit Hvat.

Da hrvatski desničar kaže da je Danijel Šubašić Srbin, bio bi nacionalistički, klerotalibanski fašista, koji broji krvna zrnca.

Kad hrvatski ljevičar ne da Danijelu Subašiću, da bude Hrvat, on ne broji krvna zrnca, on je osviješteni građanin, gej friendly, Jugosloven koji je po defaultu bezgrešan.

Od hrvatskih ljevičara gore su samo žene, pa tako #Žanamari kaže da će ako naši pobjedu opalit selfi u mudantama na kockice ako ih nađe, a ako ne onda bez mudanti, a ona Belinda šta je glumila sa Boratom da će svirat gola, jer eto dani ponosa i slave ne služe ničemu nego da one proventiliraju pizde.

Najgora moguća kombinacija bi bila da hrvatskim ljevičarima padne na pamet da se slikavaju goli, koji bi to prizor bija Peđa Grbin, Bojan Glavašević i Gordan Maras stoju goli kraj kamina, a isprid njih na tleju u klinču Neša Stazić i Anka Mrak Sataraš, a u kaminu se vrti odojak.

Ili zamislite da jedno jutro osvanu postovi sa golim selfijima naših levičardžija, ja bi se odma ispisa sa bloga, dakle ako me se oćete riješit znate šta vam je činit.



- 10:20 - Komentari (47) - Isprintaj - #

srijeda, 04.07.2018.

Pliskavice



Neke komšije nisu zaboravile, ko nas je zavadio, ni ko je koga spašava.



Jeste vi primjetili kako je lipo na blogu kad upravlja moja Rodca Mela, svi se volu, niko se ne svađa, sve je super i sve je za pet :)))

Zato podržimo svi našu Melu i ostale cure, recimo ne ženama sa velikim zubima, kojima stalno neki kurac smeta, i muškarcima u peemesu koji ne vole nogomet i mrze žene, jer žene vole prave muškarce a ne njih.

Evo kako izgledaju te nenormalne žene koje donose lošu karmu na blog pa kad ih vidite jednostavno ih izbjegavajte



Zadnji dana smo dobili potvrdu onoga šta ja cilo vrime govorin, svaki misec se zadužimo milijardu ipo kuna za isplatit pensije, dakle za svu nesriću ovog naroda krivi su pensioneri, zato triba ukinit pensije

Svin domobranin jer su se borili na strani fašista
Svin partizanin jer su se borili na strani jugoslavenskog okupatora
Svin bivšin pripadnicin JNA jer su bili u okupatorskon vojsci
Svim bivšin propadnicin Milicije jer su gonjali poštene Hrvate
Svin lažnin invalidin ka šta su oni Crnoja i Peđa Matić
Svin dužnosnicin jer su se nakrali dok su dužnovali
Svima onima koji su bilo kad bili članovi neke partije, bilo koje, jer pošten Čovik nema šta radit u partiji

A sad zanimljivosti

Primjećeno je da se pensijoneri pritvoru u pliskavice



- 10:55 - Komentari (30) - Isprintaj - #

utorak, 03.07.2018.

Update blogerica je obrisala post

Naš dragi Blognjuz je toliko vezan za neke autore, kojima svaki post, ma koliko bio glup, i ma koliko ponašanje dotičnog autora bilo u domeni preseravanja, osvane na naslovnici, da i obrisane postove tih autora drži na naslovnici.
To je na nivou nosanja štafete umrlom drugu Titu, šta neki Blogeri zasigurno mogu razumit.

Raspada se partija, i neka se raspada, bilo je i vrime da se raspadne, jer ka šta kolega Pero Panonski neki dan u vrlo inspirativnom postu, koji trogloditi ispranih mozgova nisu mogli shvatiti, bilo kakav hadeze je bolji od ovakvog esdepea.

Svaki onaj ko je na bilo koji način surađivao sa esdepeovim strukturama, zna da su jednako klijentelisti ko i sestrinska im partija hadeze, i da ne kradu ništa manje od njih, jedina razlika je što su ovi u esdepeu manje inteligentni i veći neradnici, pa svaki put kad dođu na vlast zaustave sve procese.

Osim toga esdepe je leglo jugoslavenstva i velikosrpstva, maskiranog u neku kobajagi građansku formu, koju ni oni sami ne puše, pravi karakter esdepea je sadržan u liku i djelu Neše Stazića, ortodoksnog četnika koji bi ubija Hrvate dok ljetuje na Brijunima za sedam kuna na dan, dok gleda ortodoksnog jugoslovena Radeta kako glumata sa familijom dok vojni brodovi voze drugove u pozorište.

Jednom kad partija otiđe u sferu statističke pogreške, jugoslavenska i velikosrpska ideja će izgubit čahuru u kojoj je u vlastitom smradu čekala vrijeme za neko novo buđenje.

Nestanak partije bio bi veliki dobitak za demokraciju, jer bi otvorio prostor za konačan obračun sa desnim krilom saveza komunista, koje bi izgubilo komfornu poziciju manjeg zla, zahvaljujući kojoj su vladali sve ove godine.

Jednom kad odumru oba krila saveza komunista, nestat će suštinske opasnosti za ovu zemlju koja će prodisati kao Hrvatska reprezentacija, kad Je Tata pobjegao na odmor u inozemstvo.

Kad san ja bija dite isprid svake kuće su rasle pome, kukumari, paprike, raštika, kapula i te pametne stvari, onda su line ženske rekle da se to ne isplati pa su posadile cviće, napravile kamenjare, posijale travu, metila fontane ka Mile Fontana.

Evo sad ću pisat Mili Fontani, da po parkoviman i svugdi di se more umisto cvića zasadi pome, paprike i ovo drugo, pa neka siromašni pensijoneri koji su žrtve svoji lini žena, koje su posijale travu, mogu lipo ubrat i Napravit salatu.

- 10:39 - Komentari (48) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.07.2018.

Hvala :)

Zahvaljujemo se Hrvatima u dijaspori





Hrvatskim vojnicima





Hrvatskoj predsjednici



I svima drugima koji nan daju podršku.

Fala i dragom Bogu šta su onu dicu iz pećine našli svu živu i zdravu.


Idemo dalje.

- 18:17 - Komentari (23) - Isprintaj - #

Zidam kuću trokatnicu




Ko je mislija da će bit lako nikad u životu ništa nije gradija, da bi Čovik bilo šta sagradija triba pljunit u šake, i zavrnit rukave, a nekad triba i malo sriće, iako pitanje sriće je sinoć bilo jako diskutabilno, jer da je bilo sriće Luka bi bija zabija oni prvi penal, i sve bi završilo puno ranije.

Našu sinoćnju pobjedu su popratili i mediji u inozemstvu



Hrvatska je među osam najboljih na svijetu, u nogometu doduše, ali recept za uspijeh je jasan, treba dat najboljima da igraju, imat selektora koji neće previše smetat, dati sve od sebe i uvijek će se nać neko ko će bit heroj, pa i onda kad baš i ne ide.

Jučer je heroj bio Suba



Suba je krasan dečko, koji nikada nije zaboravio svog prerano preminulog prijatelja pa tako nije ni jučer, i ako postoje anđeli jedan se se sinoć posebno veselio.

Domovina se voli onako malo iracionalno, nekritički, bezuvjetno ka šta se volu rođena dica, barem tako je volimo mi koji smo je sanjali dok je nismo imali, mi koji smo je stvarali, koji smo bili spremni život za nju dati, i koji bi to sutra opet uradili, i meni je iskreno žao svih kojima je uskraćena jedna takva ljubav.

Idemo dalje.

- 08:38 - Komentari (31) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.07.2018.

Oj Omlete neš u Čavoglave

Švabe su već odavno doma, komšije isto, sinoć su se spakirali i Portugalci, jučer popodne i Argentina



A mi smo još tu, nedamo se, zapovjednica Mela je poslala Domenica da išpijunira te Dance, i došla do zaključka da i moramo pobijedit, ako radi ničeg drugog radi smradova koji bi bili sritni da naši Niprije ispanu



Jučer je policija uapsila antifašistu koji je iša sa drugin antifašistin obilježavat nešto, negdi, jerbo je antifašista u stvari četnik koji je bija šef logora, pa se još jedan put pokazalo koliko su antifašisti i četnici isprepleteni, toliko da nemoš odvojit četnika od antifašiste i obrnuto.

Da nije nogometa ne bi ni znali koji je spol u stvari oni koji je osjećajan, muški kad ispane njiova reprezentacija plaču, a ženske se češljaju, radu selfije i gledaju ima li di kamera da ih uslika, jebe se nji šta in je reprezentacija ispala.



Naši danas neće ispast, pa niko neće morat plakat, a sve i da ispanu, postigli smo veliki uspijeh, nekako uvik uspijemo zaboravit da Njemačka ima više registriranih nogometaša nego mi stanovnika, samo neka Niprije daju sve od sebe, i niko im nema pravo ništa prigovorit, idemo dalje, najdalje što se može, pa neka antifašisti i oni drugi crknu, ko im jebe mater šugavu.




Apdejt samo za moju frendicu Anči i društvo u kantunu

- 10:47 - Komentari (32) - Isprintaj - #