Fressssssh

subota, 21.07.2018.

Pukni puško

Prvo su Nataša Janjić, Jelena Veljača, i još neka treća Jugoslavenka, ovo ne kažem ja, one sebe smatraju takvima, samo in to niko ne smi reć, jer je to uvredljivo.

Ja ne razumin zašto bi bilo uvredljivo nekome reć da je Jugoslaven, ako on sebe smatra time, mislim je malo čudno jer biti Jugoslaven ili Klingonac je isti kurac, nit ima Klingonije nit ima Jugoslavije.

Dakle njima je išlo na živce šta je Tonson bija u busu, šta naravno ne bi ništa značilo samo po sebi, jer koga iskreno boli kurac šta mislin Nataša Janjić, zvala la uzurpadora ili razaračica brakova, nje se ne boji niko nego udate žene, udate žene kad vidu Natašu Janjić odma vataju mužove i ipnotiziraju i ka kobre, jer znaju da Nataša Janjić od svega najvoli bacit se pod tuđeg muža.

Dakle ona i Lana Barić, jebate ko je Lana Barić, su rekle da in smeta Tonson, i ka šta smo već zaključili nikoga ne bi bolijo kurac, da mediji nisu počeli lagat.

Mediji su rekli čuvene hrvatske glumice, onda su tu dodali i onu Veljaču, mislin nemojmo se zajebavat, kakve čuvene glumice, budimo realni, to nit su glumice nit su glumica vidile, a još manje su čuvene.

Kad su mediji rekli da su te čuvene glumice protiv Tonsona, onda su razdragane mase navalile na te njiove Twitterove i fejspuke i rekle in šta misle o njima, njiovon moralu, njiovon glumi i ostalom.

Onda se javila Aleksandra Kolarić Koja se oporavlja od gubitka izbora za šeficu partije u stečaju u Zagrebu, mislin jebiga svak more izgubit, ali kad izgubiš od Marasa od toga se teško oporavit.

Onda je drugarica Aleksandra rekla da nije u redu vriđat Drugarice Jugoslavenke, mogu se vriđat samo Hrvatice, osvišćeni ljevičari koji bi guzice dali za Istanbulsku konvenciju, i prava žena, misec dana na sve moguće naćine vriđaju Kolindu Grabar Kitarović, koja nije Jugoslavenka
Pa se onda more vriđat.

Ti Jugoslaveni su baš čudo, eto oni bi nas devedeset i nešto posto ustrojili da budemo naki kakvi su oni namislili, zamislite kad bi pripadnici one druge nepostojeće države Klingonci došli i počeli srat nešto protiv Tonsona i tražit od svih nas da budemo ka i oni.

Lipo bi i pofatali po cesti i strpali na psihijatriju, šta ćeš s čovikon koji oće bit pripadnik nepostojeće nacije nego ga poslat na psihijatriju, zato ne znan šta se čeka s Jugoslavenima, to su sve naša bolesna braća i nije u redu da ih se mrzi, njih triba liječit.

- 08:59 - Komentari (36) - Isprintaj - #