Fressssssh

ponedjeljak, 09.07.2018.

Jaja od noja

Kaže neki dan jedan smrad na blogu da će svi pametni i hrabri otić iz Hrvatske, a kukavice i glupi da će ostat.

Pa bi ja eto molio da se vi koji ste otišli iz Hrvatske u komentarima odredite jeste li pametni ili hrabri, a vi koji ste ostali u Hrvatskoj jeste li glupi ili kukavice.

Kad sam malo bolje promislio govnar je uvelike u pravu, ja, Purgerica, moji sinovi i nevista svaki misec uplaćujemo u mirovinski fond, da bi to smeće, čija su dica ili hrabra ili pametna pa su otišla, dobilo mirovinu, naravno da smo glupi, a i kukavice jer da nismo bi takvim govnarima jebali mater.

Onda kako vi učite vašu dicu, jeste li ih upisali u partiju ili stranku, da se uhljebe, ili ih hrabrite da ne budu glupi i kukavice, nego da otiđu negdi, jer uvik će se nać glupih da uplaćuju za vašu mirovinu.

Ako vaša dica otiđu vanka, oni će tamo masu zaradit, vi ćete dobivat mirovinu od ovih glupih, dok ne krepate, a onda će dica moć doć, i prodat društvene stanove jer je gomila glupih uplaćivala, a vi ste ih dobili.

Dakle da ponovimo pitanje je jeste li glupi ili kukavice zato jer ste još uvijek ovdje, i jesu li vaša djeca glupani i kukavice ili su otišli.

- 19:23 - Komentari (41) - Isprintaj - #