Fressssssh

subota, 23.06.2018.

Halo bing

Zapovjednica Mela je odabrala savršenu taktiku, jednostavno je došla do nas i rekla, mi nesmimo primit gol.

Dok smo mi marljivo trenirali, kuvanje čajova, zapričavanje golmana, štancanje dolori, lakiranje noktiju crvenin lakon, kićenje Punta, patagonijsko zapišavanje neprijatelja, i branjenje autogolova, zapovjednica Mela je proučila pravila igre, i iz zapisa kolege Grunfa izvukla zaključak da ako misliš pobijedit Nesmiš izgubit.

Pošto u pravilima piše da izgubiš ako primiš gol, zapovjednica je u svojoj genijalnosti došla do gori navedenog zaključka i rekla nesmimo primit gol, mi smo svi u glas rekli dobro.

Onda je El dijablo reka, to smo se dogovorili, pa je pita šta ćemo sad, a neko je reka Ajmo zapivat, šta ćemo zapivat pita je neko drugi, pa je Shadow rekla, Ajmo Čavoglave ja volin Thompsona, pa je El dijablo viknija Za dom, a Stara teta je viknila, evo ga, koga začuđeno je pita El dijablo, pa riđipeta rekla je Stara teta, tražim ga otkad smo se ono bile isprsile.

Ajmo ispočetka reka je El dijablo i viknija Za dom, kad je uletila izbornica i pitala jeste spremni, a svi su ko jedan rekli jesmo, i zapivali U Zagori na izvoru rijeke Čikole, šta je odma uznemirilo, ko nas bre zavadi ekipu koja je u ratu navijala za JNA, i krajišnike, pa su odma zvali vojvodu Vučka da mu se požale.

Onda je Vučko reka da je nedopustivo da Hrvati pivaju Čavoglave kad igraju protiv Argentine, jer da uvik kad igraju protiv Argentine mrzu Srbe, iako se u Čavoglavama ne spominju Srbi nego Četnici, valjda vojvoda Vučko misli da su svi Srbi Četnici, koje Hrvati mrzu, šta svakako ne odgovara istini, jer su to samo oni koji su glasali na izborin za četničke vojvode Vučka, Voju i Tomu grobara.

Onda se vojvoda Vučko naguzio pa mu je iz guzice iskočio Milorad koji je reka da njemu neobično mnogo smeta što Hrvati igraju u crnim dresovima, i da ide odma da se žali svom intimnom koalicijskom partneru, vlasniku teškog oblika anemije, da se pod hitno zabrani crna boja, osim kad se slavi dan ustanka kad su komunisti i četnici, pobili Hrvate.

Rada Borić je držala govor prid ogromnim mnoštvom od sedandeset okupljenih antifašista, o opasnosti za demokraciju od Hrvata, koji samim postojanjem najozbiljnije ugrožavaju demokraciju, i zaključila da moraju sve antifašiste upisat u gejeve, jer se na gej paradi skupi dosta više gejeva nego antifašista.

Eto ko bi reka da će uspjeh zapovjednice Mele i njenih trupa, izazvat toliko turbulencija, i to sve radi toga šta Hrvati oće pivat šta oni oće i boli ih kurac šta ko drugi piva, pa precjednica Kolinda koja uznemirujuće djeluje na neke blogere i blogerice, nije ništa izjavila o tome šta su jučer pivali reprezentativci Srbije kad su izgubili od Švicarske, zato šta njihov zapovjednik nema pojma o pravilima, i ne zna da ako Oćeš pobijedit Nesmiš primit gol.

- 13:26 - Komentari (42) - Isprintaj - #