Fressssssh

ponedjeljak, 18.06.2018.

Crna Višnja

Ka šta ste mogli vidit Mela je sjebala Brazil i navijala za Švicarce, ne one iz kredita nego Šaćirija, Seferovića, Behramija, Berišu Xhaku, Dzemailija, Drmića i Gavranovića, pa su Švicarci uzeli bod moćnom Brazilu.

Zapovjednica Mela je jedina koja rat shvaća ozbiljno, ovi svi drugi se dopingiraju s nekim čajovin, i trepću.

Najteža bitka je tek prid nama, Mela će sredit onog Hobita Mesija, a mi moramo sredit one druge, a to sigurno nećemo ispijajući čajove i pričajuć o noktima.

Našoj braći Švabama je dopizdila ona krava Angela, tako da je podržavaju još samo sljedbenici na bloghaeru, krajnji je čas da je maknu i da neko normalan dođe za kancelara, jer ako se to ne dogodi, Njemačka će otić u desno, a znamo šta bude kad Njemačka otiđe jako desno.

Kod nas je Maras posta šef zagrebačkog esdepeja, ćelavi gnom, najgluplji političar od stoljeća sedmog, je uzdanica partije na putu u bolju budućnost, šta znači da će Bandić vladat dok ne umre ka drug Tito.

Naime šef zagrebačke partije bi triba bit protukandidat Mili Fontani na nekim budućim izborima u Zagrebu, tako da Mile već može počet ladit šampanjac.

Iđen sad smišljat taktiku kako sjebat neprijatelja, nemore Mela sve sama,
A od oni ljubiteljica čajova nema kruva, Domenico je oša na tajni zadatak i sad ga nema, biće se uvalija kod kaki domorotkinja pa in prodaje baze.

U jučerašnjon anketi smo utvrdili da blogerice uz neke časne izuzetke, ne varaju partnere, nego njih ostavu kreteni koji umisto da su išli u teretanu da bi bili jači, nađu druge ženske pa vježbaju na njima, iz čega moremo zaključit da su naše ankete puno bolje i zanimljivije nego one od blognjuza, koji su skroz bez veze.

Višnja Pevec se vraća na glazbenu scenu, ima novu pismu Crna Višnja, očekuje da će pisma bit široko prihvaćena i da će mnogi nać veselje u njenim stihovima, za to vrime Mile Kekin kaže da će pivat na Sutjesci jer da oće da dica znaju kad budu učili povijest ko je pobijedio, ne znan o čijon dici Mile govori, Nadan se ne o našoj, jer ne vidin nikakvog razloga zašto bi naša dica učila o nečemu šta se događalo u drugoj državi, nakon čega je uslijedila komunistička okupacija naše domovine, Hrvati su kroz povijest ginuli za mnoge okupatore, Talijane, Mađare, Austijance, Nijemce, pa tako i za Jugoslavene, iako moramo priznati da ih niko nije pobio kao što su to uradili Jugoslaveni, niti progonio i zatvarao u logore.

Zato predlažem da drugu Mili Kekinu, kao i svima ostalima koji veličaju bilo kojeg okupatora ove zemlje kažemo jedno gromko

#odjebite


- 11:06 - Komentari (32) - Isprintaj - #