Fressssssh

petak, 15.06.2018.

Male tajne, velikih ....

Danas ćemo pisat o jubavi.

Ne manitanju ka kod kolege Domenica koji skače okolo ka šimija, umisto da šćapi onu Bisu i kaže jon oš ili neš, a ne vako jebate ta štorija traje duže nego Dinastija.

Nećemo govorit niti o mantanju nevini blogerica po Sloveniji, ka šta to radi oni El dijablo nego o iskrenoj pravoj jubavi.

Obziron da smo već više puta zaključili da moja prijateljica Sarah be koja će uskoro imat koncert u fronti u Gorici, zna sve o jubavi onon iskrenoj, danas ćemo malo vidit kakva je situVacija sa muškin Blogerin.

Odma moremo zaključit da je situVacija zajebana, ka prvo ima malo muški, ka drugo pola njih su žene zarobljene u muškom tijelu koje spavaju sa pason, i oni kojima se više ne diže pa pišu pisme.

Daklen ka najsvitliji primjer jubavi prema ženama moremo Brez dileme navest kolegu eura, njegova jubav prema ženama je tolika da je teško uopće pojmit njene razmjere, pa je naš dobri Euro da bi je patuljci šta pojma nemaju, pojmili podilija u jubav prema sisama, jubav prema guzicama i tako dalja, raznin dijelovima ženske anatomije.

S našin kolegon Eurom odma znaš na čemu si, kao što je već više puta napomenijo, on bi jeba sve koje su lipše od njega, tako da bi omašio samo one gadne, i one šta spavaju sa pason, jer mu taj seks sa životinjan nije baš nešto napet, a i jedan put je mislija od nekog pasa da je neka krpa i iša obrisat onu stvar, da ne prlja zavjese, pa ga je pas ugriza, i otad se samo zavjesama briše.

Osim šta je iskren Euro ima i apartmane u kojima more udomit nevine blogerice, koje su lipše od njega, tako da morete spojit ugodno s korisnin, šta se njega tiče morete povest i prijateljicu i sestru, samo da su lipše od njega i da ne spavaju sa pason.

Osim Eura tu je i Bajker koji je veliki mufljuz, svjestan je da ka najmlađi ode ima komparativnu prednost, te da je mračni predmet želje mnogih blogerica, pritom je on oprezan, jer se jedva jedne nesriće riješio pa se ne bi u drugu tija uvalit, on bi radije ima s nevinin blogerican odnos ka sa biciklon, ono da ih malo vozi a onda gleda svog posla dok su one parkirane negdi.

Sad mi je dopizdilo pisat, pa iden negdi, ako vas nešto još zanima, kako zavest blogera, kako zavest blogericu, kako otvorit pivu upaljačon, kako izdat knjigu, kako postić da ramstek bude mekan, kako se radi salata od manga i avokada, samo pitajte mi smo tu za vas.

- 09:37 - Komentari (49) - Isprintaj - #