Fressssssh

petak, 01.06.2018.

Erotske avanture druga Blognjuza

Ja ne znan šta ću s ovim Blognjuzon.

Mene taj Čovik dogodi do ludila skoro ka ovi šta glumu junikorne kojima iz guzice ispadaju M&m bomboni, i pozivaju se na toleranciju, love is in the air, bratstvo i jedinstvo, peace brother, i ouver d reinbou, a blokirali su pola bloga.

Tako je mene neki kreten u jednom od abortusa pokušaja da piše blog koji će bilo koga osim dežurnih ostavljačica komentara zanimat, blokira jer sam o nekoj marginalnoj političkoj stranci nešto napisa, nešto bez veze, nisam im jeba mater, kako ja to obično napravim, više u stilu ka, ne ulijevaju mi povjerenje.

Inače osim blogerice kojon više ne smin spominjat ime, a koja je svjetska rekorderka u blokiranju komentara, najčešće komentare blokiraju osobe koje su psihički labilne i totalno sjebane u privatnom životu, pa im valjda ta mogućnost da nekoga blokiranu djeluje poput afrodizijaka, dakle to njima dođe ka samozadovoljavanje, kako im pada samopouzdanje, tako oni imaju potrebu nekoga blokirat, kako bi izliječili erektilnu disfunkciju, a sve dok laprdaju o toleranciji i svim ostalim m&m bombonima.

Šta san ono počeja govorit.

Aha Blognjuz dobro jeben mu sve po spisku, u komentarima ćemo otvorit spisak pa ćemo onda jebat ko šta oće, jesmo li se dogovorili da će Dražen bit povratnički Blog tjedna a ne Blog dana, jel toliko teško zapamtit tjedan.

Tjedan, tjedan, tjedan.....

Osim toga jesam li ti sto puta reka da ne slušaš blogerice, pogotovo ne ove koje ne vole one koje su mlađe i ljepše od njih.

Zamalo si izazva bratoubilački rat na blogu, radi čega, radi poremećenog masovnog ubojice i njegovih poremećenih sljedbenika, koliko puta san ti reka, da to nisu normalni ljudi nego idioti, a ti po svome.

I šta si ono još učinija, sad se ne mogu sitit, koliko si me iznervira, još će se nać neki idiot koji će reć da iman alchajmera ka ona blogerica kojon ne smin reć ime.

Srića pa na mladima svit ostaje, Azrijel se oporavlja, Bičvica se oće udat, mala od Gurmanke, je išla na maturalnu, Lanolina ima manite suside, Bla bla djevojka igra frizbi, dobro su još i ispali kakvi nam je kadar u prosvjeti, barem ovaj na blogu, iako i to je kako ti pane fažol, neko ima sriće pa dobije nekoga ka šta je Olja Papavera, miss Bla bla, ili Rodca Mela, a neko drugi nema sriće pa dobije, jebiga .....


Apdejt

Prije 18 godina na današnji dan glasovima simpatizera esdepeja, i njegovih koalicijskih partnera je gradonačelnikom postao istaknuti bivši član saveza komunista i istaknuti bivši član esdepeja.

Hvala ti Milane za sve ove godine, uvijek si bio Čovik drug i socijaldemokrata.

- 09:10 - Komentari (52) - Isprintaj - #