Fressssssh

srijeda, 30.05.2018.

U zdravom tijelu zdrav duh



Podnaslov: Strava u ulici lipa.

Kratki sadržaj: u malom pitoresknom primorskom gradiću, jednog neuobičajeno toplog proljeća, na rubu ljeta, život najednom biva ugrožen s tri jahača apokalipse, Nešom četnikom, ospicama, i najgorim od svih glutenom.


Neša četnik je reka da svi oni u esdepeju tako mislu, od čega su se neki ogradili, ali više od toga da se tako govori u javnosti, naime sasvim je u redu da četnik intimno misli da je trebalo pobit još Hrvata, nije u redu da to iznosi u javnosti, dakle Neša more bit četnik u svoja četri zida, a nemore imat gej paradu.

Ono što je mene osupnulo je to što niko od dežurnih Foo fightera protiv govora mržnje na bloghaeru nije reagira, vjerojatno ih ubijaju ove vrućine, oni bi inače reagirali, još će ispast vako radi vrućine da im divljaci s pravom jebu mater, ispast će da su govna, a ne ljudi.

Zadnji dana je jako napeto to s tim cijepljenjem, ospicama i šta ti ja znam čime, naime iz zemalja trećeg svijeta u kojima se još umire od ospica, i nama u europsku uniju dolaze zaražene osobe.

Meni su inače liječnici savjetovali da ne cijepim djecu, to cjepivo zna bit zajebano, neki kažu da se od njega dobije oni autizam, i zato ka šta doktori kažu, važno je da svi drugi cijepe svoju djecu, mi našu i ne moramo.

Znate li vi šta je gluten, to je sida novog doba, i gore, nikad nije bilo ničeg opasnijeg nego šta je gluten, on je još gori od ospica koje je iz zemlje trećeg svijeta neko donio kod nas u Europsku uniju.

Taj gluten je prije bijo opasan ali nije bijo tako fatalan ko sad, nekad prije su rijetki imali smetnje od njega, a sad on pogađa najšire narodne mase, i među najšire narodne mase se uvuka straj, ako vidite slučajno na stanici dvi žene koje šapću, dok čekaju tramvaj, ne pričaju one o jebačima ka šta ste vi sa svojon prljavon mašton pomislili, niti laju protiv svekrva, one šaptom pričaju o glutenu.

Legenda kaže da je i Braco sa Srebrnjaka uzeo za ruku Naomi Campbell nježno je pogledao kako to samo Braco zna, okupao je osmijehom razumijevanja i tiho izustio, gluten.

Naomi je tada podigla ruke u transu i rekla Aj em sejvd, mister Braco sejvd maj es, nou gluten nou mizeri.

Lako se vama zajebavat, vama koji se niste suočili sa strahom od glutena, vama koji mislite da ste nešto u životu naučili borbom omega masnim kiselinama protiv kolesterola, nemate vi pojma, kolesterol je pusi smouk u odnosu na gluten.



Na slici je za vas koji ne znate strane jezike, veganski sladoled, koji svima toplo preporučamo, jer uža sve navedene kvalitete, isti ne sadrži ni gluten.

- 08:49 - Komentari (53) - Isprintaj - #