Fressssssh

ponedjeljak, 28.05.2018.

Kefali arniou

Priko vikenda smo saznali da ja neman pojma o osnovama evolucije, pa ću se morat zeru potrudit to proučit, mislim ta evolucija mora bit nešto važno kad mi se spočitava.

Zato bi eto molio vas koji imate neka saznanja o evoluciji koja mislite da ja ne znan da mi pomognete da ne odam po svitu neuk.

Danas ćemo za početak vidit kako slobodno vrime provodi saborski zastupnik, socijaldemokrata, i istaknuti pripadnik srpske manjine Nenad Neša Stazić.



Šta ti je njegovanje suživota, ali nećemo više o politici, Saćemo malo o znanosti.

Kod nas se vodi živahna znanstvena rasprava o nuklearnoj energiji, postoji cijeli pokret koji se bori protiv nuklearne energije, iako mi nuklearnu elektranu nemamo, niti ćemo je uzimajući u obzir stanje financija u državi imati, za razliku od nas u Francuskoj u kojoj oko 70 % energije dolazi iz nuklearki, i u kojoj je 58 aktivnih reaktora, to uopće nije tema.
Francuzi naime o nuklearnoj energiji ne pričaju baš previše, kod njih je zadnjih dana tema, gle čuda to što je miljenik bankara i poslovnih elita, čovjek bez stranke, i nevina žrtva pedofilije, predsjednik Macron, milijarde eura praktički poklonio vlasnicima krupnog kapitala nauštrb običnih građana.

Saćemo malo o ženama

U živopisnom zagorskom gradiću Kumrovcu, u kojem je rođen dječak koji je pojeo svinjsku glavu, i poslije postao pedofil, i masovni ubojica, održan je izbor za mis tradicionalne manifestacije.



Ja slici vidite kandidatkinje i članove žirija od kojih su neki četnici a neki Jugoslaveni.

Za to vrime je sekta proizašla iz partije pod vodstvom onog gore dječaka održala druženje u sportskoj dvorani, zabava je bila tematskog karaktera, pod nazivom jednom komunista uvik komunista, sa svim elementima propagandnim žurnalom, trijumfalnim ulaskom velikog vođe uz trash glazbu, i tradicionalnom rađenju jednih drugima u glavi.

Onaj dječak koji je pojeo svinjsku glavu a onda posli posta pedofil i masovni ubojica bio bi ponosan na svoje sljedbenike kako one u pitoresknom zagorskom gradiću, tako i onima u sportskoj dvorani, a nadasve na četnika koji glumi komunistu inače saborskog zastupnika.

Za kraj jedna epizoda o tome kako ljubav ipak nije slijepa



Dakle unatoč silnim legendama o dječaku koji je pojeo svinjsku glavu pa postao pedofil i masovni ubojica, kao što vidimo iz priloženog jedenje glave ženama baš i nije prihvatljivo, naime ako vas vide da glođete nečiju glavu, velika je vjerojatnost da ćete biti ostavljeni, i da vam žene neće odgovarati na poruke i pozive, što će vas neminovno gurnuti u pedofilske ili homoseksualne aktivnosti.

Na koncu ne možemo se ne zapitati, kako bi sve skupa izgledalo da onaj dječak nije pojeo svinjsku glavu i postao pedofil i masovni ubojica, da je recimo osta normalni Zagorac i sudio se sa susjedom zbog neke njive.

- 08:51 - Komentari (72) - Isprintaj - #