Fressssssh

subota, 19.05.2018.

Ako ne želiš zatrudnit nemoj se jebat



Jeste li primjetili da kod donošenja nekog zakona ili tako nečega, postoji grupa budaletina koje kao argument koriste izjave da neće njima niko određivat kako će oni živit.

Naime zakoni i te ostale stvari se odnose na sve i važe za sve, prema tome stvarno treba bit idiot za koristit takvu argumentaciju, za ne.

Bez obzira koje razmišljanje, svjetonazor ili političko opredjeljenje na kraju pobijedilo, ono kroz zakone nužno nameće način života svima, jer je to jednostavno tako, stvari tako funkcioniraju.

Zato su te budaletine koje pretenciozno nameću svoje razmišljanje kao jedino relevantno, budaletine i ništa više od toga.

Neki klinac iz obitelji grčkih imigranata u Americi je pobio desetak dice u nekoj školi, to je bila treća pucnjava u školama ovaj tjedan, i sa ovima poginulima je ukupan broj poginulih u školama, veći nego broj poginulih američkih vojnika u svijetu, pa je eto u Americi opasnije ići u školu, nego utjerivat demokraciju po svijetu.

Zašto je to nama zanimljivo, zanimljivo nam je jer, koliko god mi to negirali sve ono što se događa u Americi prije ili kasnije se počne događat svukud po svijetu, pa je samo pitanje dana kad će neki prištavi imigrant uzet ćaćin kalašnjikov i malo pucat po školi.

Kad se to dogodi onda ćemo se svi skupa čudit, a svi preduvjeti su tu, svaki Hrvat koji drži do sebe ima kalašnjikov doma, djeca su nam sve otuđenijA, i ne odgajaju ih roditelji nego internet.

Maša kad se rodila nije imala ni pola kila, šanse za preživljavanje su joj bile nikakve, ipak zahvaljujući umijeću i zalaganju hrvatskih liječnika, i malo onoga nečega što će jedni nazvati srećom a drugi božijom pomoći, Maša je pobijedila i dokazala da je život čudo.

Maša bi danas trebala biti na čelu kolone, kad se bude hodalo za život, jer ima li većeg i jačeg argumenta od Maše, da život počinje začećem a ne u neobičnom trenutku kad je to odlučila neka pretenciozna i nadobudna budala.

Baš bi htio vidjeti kako bi vlastitu neodgovornost, i sebičnost, koja se inače naziva pravo na izbor suprostavili Maši, pravo na izbor se naime konzumira već kod odluke Oćeš li se jebat ili nećeš.



- 10:12 - Komentari (41) - Isprintaj - #