Fressssssh

nedjelja, 13.05.2018.

Kako biti heroj ....

Danas ćemo imat vježbu znakovitog, jebate je lipa rič znakovitog naziva, Kako bit normalan u ova šugava vrimena.

Ka prvo ne moraju svi vježbat, muški šta tražu svoju žensku stranu, žene koje spavaju sa pason, i oni šta bi mrtvon čoviku nosili štafetu, su danas slobodni, jer bi zakurac vježbali i samo činili gužvu, Brez ikakvog izgleda da vježba uspije.

Priostali će se podilit u tri grupe, grupu Kolibrići koju će vodit Rodca Mela, grupu Zlatne ribice koju će vodit Olja Magnum 357, i grupu Mali mravi koju će vodit Bla bla djevojka.

Dakle iz samog sastava voditelja grupa odma vidimo da je vježba edukacijskog karaktera, jer smo za voditeljice uzeli učiteljice koje uču dicu, iako smo Obziron na obzir kaki ste vi mogli slobodno uzet i neke čobane.

Još da napomenemo da će priko malih odmora Sarah be demonstrirat kako se pleše gola, ovaj mislijo san reć bosa po travi, a priko velikog odmora Azrijel, će imat promociju slikovnice same sebe.

Unaprid vas upozoravamo da će svaki onaj ko se naide trišanja ka ona nesrića Domenico, i bude mora stalno trčat u zahod bit izbačen sa nastave.

Daklen po programu koji je sastavila moja prijateljica Annaboni, koja je odškolovala generacije, pa se susrićala sa svakin slučajovima nenormalnosti, vraćat ćemo se na tvorničke postavke, jerbo znamo da se ka dica svi rađamo normalni.

Nenormalnost nas vata poslin, recimo kod mnogih je to nastupilo kad su ih uvatili i upisali u pijonire, uvalili su in krafnu i počeli in punit glavu glupostin.

Zato ćemo se mi pod ravnanjem naši učiteljica odreć svih pizdarija koje su nan uvalili u glavu, kad to učinimo onda ćemo imat vježbu u bazenu, oni šta in glava bude prazna pa budu plutali oni će moć ić plesat goli, ovaj tija san reć bosi sa Sarah be, u oni koji se budu dušili jer imaju još smeća u glavi će to izbacit iz glave ili ćemo i pustit da se udušu.

Kad budemo prazni glava, vraćeni na tvorničke postavke, unda će naše učiteljice svaka u svom razredu učit kandidate da budu normalni.

Učiteljicaman će u nastavi pomagat asistenti Bruce Lee i Rocky Balboa, koji će one kandidate šta ne budu tili učit, uzet na tečaj glume di će in ti kandidati glumit sparing partnere.

Priko velikog odmora ćemo imat degustaciju gumaša, s posebnin akcentom na tvrdoću košarica 85 c, a oni koji se ne budu trudili na vježbi oni će degustirat sacher tortu od Smjehuljice.

Kad završimo s vježbon i budemo normalni onda će van sve šta vas zanima rastumačit Golden i Kupus, nji dva se najbolje razumu u to šta ti znanstveniki lažu.

Kad sve to bude gotovo onda ćemo demonstrirat šta smo naučili priko malog odmora pa ćemo svi skupa goli plesat po travi, ne goli bosi, jebate kad bi goli plesali tribalo bi odma zvat hitnu, popadali bi u nesvist od takog prizora.

- 12:08 - Komentari (79) - Isprintaj - #