Fressssssh

nedjelja, 06.05.2018.

Apartmani naši svagdanji

Ka šta svi znate nekad prije su bili ljudi koji su bili zaduženi za ić na misu vidit i popisat ko ide tamo, i o čemu se govori, to su bili uzorni omladinci, kod mene je to bija jedan šta mu je mentor bija zastavnik prve klase Nikola Drljača, pa ga je priko veze posli zaposlija u sekretarijatu za narodnu obranu, ka mlad i perspektivan partijski kadar koji se poslin pribacija u hadeze posta bojnik hrvatske vojske iako iz kancelarije nikad nije izaša, a priča se da je za pesto maraka sređiva da ne dobiješ poziv za mobilizaciju.

Onda su ti koji su išli na misu slušat ko šta govori, javljali to u komitet, znači ko je bija na misu i šta je don Nikola govorija.

Danas više nema komiteta a ljudima je ostala navika, pa oni dojavljuju šta je ko govorija profesijonalnin i objektivnin medijiman, a onda se atejisti, komunisti, antifašisti, agnostiki, Srbi, lezbe, pederi, poklonici Sai babe i ostali uznemiru i usplahiru, obeznanu skoro od zaprepaštenja kad katolički biskup, vjernicima katolicima, kaže da se ne ustručavaju pokazat da su katolici, šta je stvarno šokantno, to stavljanje križeva po zidovima i plašenje turista.

Šta bi tek naši osviješteni sugrađani, koji misle da je katolicima misto u katakombama, rekli, da turisti nađu Bibliju u hotelu, koji bi to tek škandal bija.

Naime priča se da u priko sto zemalja na svitu u hoteliman ima priko dvi milijarde Biblija, čemu će se naši špijuni u tradiciji antifašizma odlučno suprotstavit, jer poznato je da je najvažnija bitka antifašizma protiv križa i Biblije, pa su sastavljene posebne jedinice sastavljene od djece iz miješanih brakova očeličenih prakticiranjem Bhakhta yoge, za borbu protiv izjava katoličkih biskupa, koji pozivaju katolike da izađu iz katakombi.

Morete li zamislit da neki katoliki idu na sastanke ateista i tamo gledaju ko je doša i slušaju šta će ateista reć.
Ili morete li zamislit da objektivni i profesijonalni novinari idu u židovsku općinu, i slušaju rabina.

Morete li zamislit da Ognjen Kraus kaže da Židovi ponosno ističu Davidovu zvizdu i da se digne drvlje i kamenje na Ognjena Krausa da koji kurac on ima isticat Davidovu zvizdu.

Morete li zamislit da Šefko Omerbašić kaže da muslimani ne tribaju sakrivat svoj polumisec, i da se svekolika progresivna javnost uspizdi i da oće linčovat Ševku Omerbašića.

Morete li zamislit da Porfirije piva pismu o popu Đujiću četničkom zločincu i da osviješteni antifašisti to osude i kažu da takvoj osobi nema mjesta u javnosti.

Jel tako da ne morete.

- 13:31 - Komentari (23) - Isprintaj - #