Fressssssh

četvrtak, 03.05.2018.

Dok i fejspuk ne rastavi

Moje fejspuk prijateljice koje su udate za indiote, ili još češće one koje nemaju da prostiš partnera, stalno dilu statuse kako najviše triba volit sebe, mislin i kod nas je to često tema, ode na blogu isto stalno neko oće volit sebe, šta bi se moglo nazvat i samozadovoljavanjen.

Oni koji volu nekoga drugoga, i oni koje neko drugi voli se nemaju potribu samozadovoljavat, niti glumit te orgazme sami sa sobon.

Inače kažu da je to samozadovoljavanje zdravo, pa će oni frend od Annaboni, Ilčić koji nije peder, Ilinčić je peder, koji se nikad nije samozadovoljava, umrit jer se ne bavi time šta mu donosi zdravlje.

Ovi šta ne volu tog Ilčića, se samozadovoljavaju više puta dnevno, a ovi šta ne volu Ilinčića isto, samo oni prije samozadovoljavanja zamišljaju neke blogerice, za razliku od oni šta ne volu Ilčića koji zamišljaju i blogere.

Dakle šta smo danas naučili za veliku ljubav prema sebi u blogera i žena na fejsu je kriva Nejebica.

Engleska kraljica još nije umrla, taman odluči umrit pa se onda siti da bi onda Čarli bija kralj, strese se od te pomisli i živi dalje. Još sad je ona fufica zaskočila onog drugog princa, morat će bakutaner i nju likvidirat ka i onu Dijanu, šta je utekla od čarlija, bidna bakica nemore ni umrit kad oće.
Moja fejspuk prijateljica Ruža piše knjigu, a Domenico se oće oženit, i to navalija oženit Bisu, nakon šta se je di god je vidija da neka blogerica nešto kuva peče ili flambira, baca pod nju, sad kad je vidija da je Bise došla na blog, sad bi se on ženija.

Biće misli da će nas Bise opet vidit na izgled, ka šta smo bili na Cetinu, tamo se niko nije samozadovoljava, to je bilo ono kad se blog podilija na umitnike književnike, i one koji se ne samozadovoljavaju, pa jel po bloga pizdilo na Annaboni.

Eto ja sad kad bi se i tija samozadovoljavat neman kad, ne mogu ni vježbat volit sebe, neman vrimena moran vježbat pivat i međuljudske odnose.

Oni El dijablo će mi biti plesna skupina u hulahopkan s rupon, Mela će bit back vokal, a Stara teta će bit gospel zbor, i Aj sad ti to sve uskladi, ka dani vidin, oni El dijablo će čin vidi prvu Slovenku ili neku drugu fureštu, otić za njon, Mela će pivat ka šta se piva kod nas na selu, ono kad su borbe bikova, a Stara teta se neće znat ugasit pa će ka ona crnkinja Whopie manitat po pozornici, još kad ona Sarah be skonta da će bit pir, pa dođe bosa sa cvitićima u glavi skakutat oko El dijabla, jebate koji će to mirakul bit.

Još kad se sitin kako će bit nadrkani oni koji neće bit pozvani u pir, neš moć ostat živ od tog samozadovoljavanja po blogu i prakticiranja ljubavi prema samom sebi šta oni Ilčić, ne Ilinčić nikad ne radi.


- 08:17 - Komentari (64) - Isprintaj - #