Fressssssh

srijeda, 02.05.2018.

Hot Cherry lips

Za ovi post me inspirira kolega Golden xytdi, koji se u svom visprenom osvrtu, osvrće ka da ga neko progoni, na pojavu kad ljudi seru bez veze o tome kako je prije bilo bolje.

Daklen radi se o čiston sebičnosti, egoizmu i narcisoidnosti u najčistijem obliku. Sve ostale popratne manifestacije su samo dekor.

Radi se o tomen da usljed gubitka potencije, muški kojima se više ne diže i žene za kojima se niko ne okriće, bi ne samo zaustavili nego vratili vrime nazad. Pri tome ih boli onaj muški spolni organ za sve ostale, pa i za rođenu dicu, oni bi rođenoj dici zato šta se njima ne diže uzeli vrime koje im ne pripada, negonpripada njiovon dici i unucima.

Taj poremećaj osobnosti kad je neko zato šta mu se ne diže, spreman gledat te u oči i lagat ka pas, i glorificirat čak i zlo za vrime kojeg mu se dizalo, ne bi bijo zabrinjavajući da ti laživi monstrumi nemaju pravo glasa.

Zato bi ja uveja komisiju za utvrđivanje prava na glasovanje, muški bi morali gledat film sa Theresom Orlowski, (pitat Eura koja je to) pa ako in se digne imaju pravo glasa, a ženske bi morale odat kraj bauštele, pa ako niko ne žviždi za njima nemaju pravo glasa.

Sva srića pa mladi ne jebu te priče dva posto, pa je na velebnom skupu nove ljevice recimo jučer u Splitu prosjek bio oko sedamdeset godina, a ni ovi šta se guraju za fažol nisu puno mlađi, oni kojima ovo vrime pripada su ipak značajno pametniji, svaka nova generacija koja dolazi je pametnija, jer da nije tako još bi živili u pećinaman i fatali mamute za ručak, i dobro je da je tako, dobro je da biologija riješava problem tih šta misle da je prije bilo bolje, samo bi im u nekom momentu tribalo oduzet pravo glasa.


- 09:42 - Komentari (66) - Isprintaj - #