Fressssssh

srijeda, 25.04.2018.

Ti si moja čokolada

Oni Makaron je sa svojon ženon pedofilkon iša u goste kod onog manijaka Trumpa i njegove žene slovenke



Ovako na sliki koja govori ka tisuću riči, meni paru ka da su Trump i Makaronova žena, ćaća i mater Melaniji i Makaronu.

Inače najvažnija tema koja je proizašla iz posjeta je je li lipša vešta od Melanije ili od Makaronuše, šta je skroz bez veze, Makaronuša pari ka ona blogerica bez vrata, koju je Annaboni upoznala, a Melanija je šta da ti pričan.

Zanimljivo je to da najmoćniju državu na svitu vodi prevarant, sklon rasizmu, koji žene tretira ko sredstvo za zadovoljenje najnižih strasti, a jednu od najmoćnijih europskih država, žrtva pedofilije, koja nikad u životu ništa nije radila, jer se udala za svoju pedofilku, čiji ćaća ima tvornicu čokolade pa imaju i para.

U dragoj nam i prijateljskoj Slobodnoj državi Bavarskoj, inače najvećoj državi u Saveznoj republici Njemačkoj, inače jednom od najbogatijih dijelova svijeta, vlada je donijela zakon da se na svim zgradama u vlasništvu države mora namontirat križ.

Zanimljive su reakcije na tu odluku, svukud pa i kod nas recimo, gdje se ljevičari koji baštine mećanje petokrake na sve osim toalet papira zgražaju, a oni koji su se zgražali nad petokrakama podržavaju.

Šta bi reka naš premijer, inače teška žrtva anemije, dezerter i prigodni katolik, zanimljivo, atraktivno i vjerodostojno razmišljanje.

Inače u Zagrebu se velika barufa digla jer je Mile iščupa magnoliju isprid džamije, koja u stvari nije džamija, sve slobodnomisleće biračko tijelo predvođeno Radom Borić i Vilijem Matulom, riže vene poradi navedene magnolije.

Sve je poprimilo tolike razmjere da san jutros vidio jednu blogericu kako slikava tulipane, valjda se pripala da ih Mile ne iščupa ka i magnoliju.

U međuvremenu 320.000 ljudi koji su blokirani čeka svog Slavka Linića da i odriši od grijeha, moga bi se stvarno nać neki zatucani domoljub, koji bi slijedio socijaldemokratu, koji je hrvatskim tajkunima oprostio sto milijardi kuna dugova, i prelio ih na raju, i toj raji oprostio njiovi sedandeset milijardi duga i prelio ga bilo kome, eto to bi bio valjan razlog da i ja na idućim izborima podržim anemičnog dezertera i po prvi put u životu glasam za jedno od dva krila saveza komunista, ali nešto iznutra mi govori da se ne moramo bojat da će se tako nešto dogodit.

- 10:37 - Komentari (44) - Isprintaj - #