Fressssssh

četvrtak, 12.04.2018.

Napoleon

Došlo je vrime da se adeze podili na adeze doktor Vranjo Tuđman, u kojem će bit svi bivši komunisti i dica bivši komunista, i adeze 1990 u kojem će bit kršćani i ostali šta nisu nikad bili komunisti

Onda bi se adezeu doktor Vranjo Tuđman mogli pridružit komunisti iz esdepea koji nisu četnici pa bi se mogli zvat adezeesdepe Vranjo Tuđman, a četnici iz esdepea bi se mogli pridružit Miloradu Pupovcu.

Tako bi svak bijo sa svojima i znalo bi se kojem jatu koja tica leti.

Vako pari ka da smo u cirkusu montija pajtona, pa se Milorad Pupovac i Branimir Glavaš rame uz rame bore za Istanbulsku nevistu, i nemore se Čovik ne pitat šta je to ujedinilo Milorada i Branimira, koji je to razlog dovoljno dobar da Branimir zaboravi da je Milorad četnik, a da Milorad zaboravi da je Branimir ličijo upalu grla nekim Srbima kiselinom iz akumulatora.

Šta je to šta je natiralo bivšeg komunistu sveučilišnog profesora, i bivšeg komunistu sekretara za narodnu obranu da zaborave sve loše šta se među njima dogodilo, da pokupe svoje partijske knjižice iz muzeja prekinutih veza, koja je to opasnost zbog koje su se stari partijski drugovi pod vodstvom sina Drugarice iz armijske bolnice i druga iz kontraobavještajne službe zajedno popeli na barikade.

Vako kad ja promislin bolje, ono za što se boru Milorad koji mrzi Hrvate, i Branimir koji mrzi srbe nikako ne more bit dobro.

Daklen da vidimo ko je za konvenciju uz već navedene Milorada i Branimira

Pederi
Lezbe
Jugoslaveni
Feministice
Srbi
Ateisti
Agnostici
Komunisti
Protestanti
Veljko Kajtazi
Emir Tahirović alias Joran Beus von Richtenbergh sa h na kraju.

Da vidimo ko je protiv

Hrvati
Katolici

Obziron da je više ovih za; konvencija će pod ravnanjem anemičnog dezertera bit ratificirana uz odu radosti koja će danas bit održana ne rivi u Splitu, u sklopu manifestacije, Dok čekamo tramvaj.


U konačnici moramo biti ponosni na to što je eto duboko ukorijenjena netrpeljivost prema katolicima kojoj svjedočimo u našoj domovini, doprinijela razotkrivanju prijevare koja se pod krinkom borbe za prava žena i djece uvalila cijeloj Europi, kojom ponosni vlasnici kojekakvih poremećaja, pokušavaju svoje poremećaje nametnuti kao mjerilo vrijednosti.

Recimo kao da neko ko je umislija da je Napoleon, traži od svih nas da mi vjerujemo da je on Napoleon i da napišemo zakon po kojem je on Napoleon, i po kojem ćemo mi biti sankcionirani ako ne vjerujemo da je on Napoleon, i iz kojeg će proizić obveza da djecu od malih nogu učimo da je on Napoleon.

Dakle ako vjerujete da je Emir Joran Beus von Richtenbergh Tahirović, Napoleon Potrubite za Istanbulsku.


- 10:09 - Komentari (64) - Isprintaj - #