Fressssssh

srijeda, 11.04.2018.

Free nipples

U suglasju sa kolegom Eurom čiji pogled je masu jači nego pogled Brace sa Srebrnjaka, isprid kojega se New age budalaši uvijaju kao ustaška guja prid ivon josipovićon zvanin ljignja, odlučili smo organizirat Free niple dan na bloghaeru.

Da sad ne gubimo prikoviše vrimena na tumačenje evo slika da vidite šta triba činit.



Daklen sve ženske i muškarci koji se tako osjećaju, a koji podržavaju, rodnu ideologiju koja ne postoji, jednakost spolova, transgender teorije, i Istanbulsku nevistu, tribaju se lipo Slikat sa sisama i metit to na blog.

One blogerice i Blogeri koji se osjećaju ka blogerice, koji se prikazuju naprednima a neće metit sise na blog, napokon će bit razotkriveni, saznat ćemo koji to šupci i šupkinje nisu pravi vjernici, kome je važnija ta šoping groznica i potrošački mentalitet od vjere u Istanbulsku nevistu.

Vidit ćemo koji su to deklarativni vjernici a razapeli bi Istanbulsku nevistu da je negdi sritnu, koji su to licemjeri među nama.

Inače taj Ivo Josipović zvan ljignja superheroj poznat po tjeranju ustaške guje, lupanjem nekin šćapin, po uputi čarobnog kamena koji je progovorio putem jedne Irene, oće se kandidirat protiv Drugarice Kolinde.

Kolike su mu šanse govori to da ni Annaboni ne bi glasala za njega, pa mi mu potpora spala tek na one koji tjeraju guje, u liku i djelu zagovornika onih kojima je neugodno priznat šta su pa se okreću novim spoznajama.

Dakle vi ste na djelu, nemojte bit šupkice i šupci, pokažite da je u redu da i žene i muškarci koji se osjećaju kao žene pokažu bradavice, zašto bi muškarci to mogli a vi ne, pokažite ih, malo ih štipnite da strše, nek se vidi koliko vam je stalo do istanbulske neviste.

Prvih pet blogerica ili blogera koji se osjećaju ka blogerice, koji u ime progresivnosti i novog doba oslobodu bradavice od našeg sponzora El dijabla, dobit će tajni znak koji tjera zle blogerice s vašeg bloga.

Ali to nije sve prvih deset dobivaju po pesto dolara u komadu koje sponzorira naš dragi Domenico.

I taman kad ste ostali zadivljeni nagradama koje možete dobiti, slijedi glavna nagrada, kolega Euro nesebično svakoj blogerici koja se javi poklanja sportsku masažu sisa, plus bonus, posebnom tehnikom istjeruje iz vas čudne ideje ako ih imate.

Ruf an.

- 09:11 - Komentari (84) - Isprintaj - #