Fressssssh

nedjelja, 08.04.2018.

Hello boys

Počet ćemo danas s jednim filmskim citatom.

Soufle mora biti veseo, kao dva leptira koja plešu valcer na povjetarcu.

Zvjezdani dnevnik 2476358

Šefe šta ćemo danas radit?
Ajmo se igrat supermena.
Ajme opet isto, šefe moremo li se igrat nečega drugoga.
Ajmo se igrat Tvoje lice zvuči poznato.
Ajmo, kako se to igra.
Lipo, neko, recimo Nada reče nešto glupo, a onda doletin ja ka supermen i spasin situaciju.
Šefe zašto opet ja, neću ja uvik govorit gluposti, more li Oleg reć nešto glupo, pa da onda vi doletite ka supermen.
Mogu ja reć nešto glupo, nije mi problem smislit nešto glupo, ali ja bi radije igra graničara s ciglom.
Ja to ne mogu, rekla mi je mater da sam anemičan.

Danas je Uskrs, pravoslavni, naša pravoslavna braća i sestre u Kristu slave svoj blagdan.
Zato svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti, velikoj većini ateista i svima osviještenima koji su otišli kod mame na Vaskrsni ručak, želim sretan Uskrs.

U ono vrime ranopubertetskog odrastanja, moji junaci u knjigama nisu mantali okolo po svitu sa čudnim patuljcima, naganjajuć neki prsten, niti su letali na metlama, moji junaci su bili ordinary vindfuckers koji su pili pastisse, jeli sotte stroganoff i gledali di će šta povalit.

Inače Pavel Aleksandrovič Stroganoff nije ima pojma o kuvanju, gulaš s vrhnjem i kiselim krastavcima je napravija francuski kuvar, jedan od onih na koje je Sarah be tako slaba.

Povijest je nepravedna, nekako ispadne da uglavnom pamti puke konzumente, a ne i francuske kuvare, inače u tom vrimenu moje adolescencije bez enterneta, bez Jamiea, Gordona, Anthonya i bez Špičeka, da ima smisla moga bi vam opisat uzbuđenje iščekivanja u nekom Balkan grillu u predgrađu Dortmundu, da konobar koji je izgleda ka da je sad iskočio iz Soft pornića donese taj gulaš s vrhnjem i kiselim krastavcima.

Znate li ko su Moe Nadler i Israel Pilot, nemate pojma, eto to je zato jer čitate blogove lažnih proroka, Aj sad lipo guglajte, a mi idemo dalje do Eve.
Eva je bila udata za Tica Torresa, za kojeg isto nemate pojma ko je, baš ste neuki, ali da se vratimo na Evu



Eto to je Eva koja nas vodi do današnjeg filma Modigliani.

Modigliani je Židov koji ima dite sa katolkinjom, i onda njeni ćaća i mater daju dite u sirotište, jer on nema para za uzdržavat ženu i dite, onda se on Prijavi na takmičenje u crtanju, pa se onda na to takmičenje Prijavi i Picasso
Zaključak je da je najbolje ne bit u vezi sa tin umitnicima, samo se napatiš, a oni se obogatu tek kad umru, šta i nije loše ako ste mlada zgodna udovica, naglasak je na tome da se potrudite da umru šta prije.


- 09:52 - Komentari (26) - Isprintaj - #