Fressssssh

utorak, 03.04.2018.

Đe ćeš Meghan, jadna ne bila

Za početak imamo za priporučit jednu knjigu, svima onima koji imaju pasa, a i onima koji nemaju, tako kad otiđu kod nekoga šta ima pasa ili ga sritnu u parku, da imaju o čemu pričat sa pason





Na svitu ima osan posto muški i 0,5 posto ženski daltonista.

Daltonisti se ne mogu izličit.

Daltonistima je daju da vozu avijone, budu profesijonalni vozači, elektroničari, i još svašta nešto.

Daltonisti su nedužne žrtve genetskog poremećaja koji dobiju od matere, i imaju ga cili život.

Daltonisti ne tražu da se ukinu boje, svitla na semaforima su i dalje svitla, nismo ih zaminili natpisima, ili nečim drugim.

Daltonisti ne organiziraju parade, nemaju udruge koje se bore za njihova prava, ne ugurava ih se na prevaru u međunarodne dokumente, nemaju svoje klubove, ni ikone, o njima niko ne vodi računa.

Dakle moremo zaključit da je opterećenost seksom, razlog zbog kojeg određene skupine maltretiraju društvo, a koliko znam ta vrsta opsjednutosti se liječi.

Neki rođo se iz Rijeke uputija nanoge u Zagreb i nosa križ.

Biće je to neki sličan onoj mladoj menadžerici Zadranki šta se odrekla identiteta i svega i krenila nanoge iz Zagrebe u Zadar, pa su je našli na Trešnjevki.

Lipo je da naše novine puno vodu računa o tin psihičkin bolesnicima, ali bilo bi puno lipše da o tin psihičkin bolesnicima vode računa stručnjaci na psihijatrijama.

Osim toga šta ima taj nosat križ po cesti, jesmo li mi sekularna država ili nismo, neka nosa štafetu, srp i čekić ili neki drugi sekularni simbol.

U svakom slučaju nije lipo da se ljudi koji bi tribali bit u institucijama razvlaču po novinama, umisto da se više posvetimo onima koji su u institucijama i uradimo sve da in bude bolje.

Nekad su se princeze ubadale i spavale dok nije doša princ, neke su spavale i na zrnu graška, u svakon slučaju bile su novi proizvod.

Sad je došlo vrime da princeze mogu bit i rabljene, kažu da je ova šta oće bit bit ingleška princeza, bivšom mužu vinčani prsten vratila pošton.

Šta ti je moderno emancipirano vrime, prije su samo muške svinje minjale žene ka bičve, a sad eto otkad su se emancipirale, i ženske krmače to isto radu, samo šta se one zovu princeze.







- 10:15 - Komentari (44) - Isprintaj - #