Fressssssh

utorak, 27.03.2018.

Oznoji me triput

Neki brale na novoj zelandiji, ako novine ne lažu, a vjerojatno lažu, je doša kod neke trebe, koja bi u budućnosti trebala postat roditelj 1, i reka jon da je popija neki otrov, i da se mora jebat s njin tri puta u 48 sati, da ne umre, a usput će ona dobit neku lovu ako ga spasi.

Zvuči ka neki idiotski film tipa mamurluk koji postanu kultni, iako ne mora uopće bit neistinito, to šta su muškarci sve u stanju smislit ne bi li nešto povalili, i koje su priče budući roditelji 1 u stanju popušit, o tome bi se moglo napisat više knjiga nego šta ih je blogozajednica izdala, a to je za popizdit puno.

Budući roditelji 1 su malo glupasti, nako ka birači, koji viruju političarin pa glasaju za njih a onda ih oni uvik na istu foru zajebu.

Birači stalno fantaziraju o nekakvoj ljubavi, a političari bi samo nekoga jebali, pa se onda biračima čini da su u nekom mamurluku.

Evo sad imamo situvaciju, da se birači koji su birali levičare osjećaju izjebanin od strane svoje partije, pa su si našli kako se ono kaže novu ikonu, to ikona nije ona ružna svetačka slika, nego više ka Severina, kurva sa neupitnim dostojanstvom.

Ti birači sad puše priču, u stilu roditelja 1, iz gornje prispodobe, jer ka glup i gluplji oće čut samo ono šta oće i vidit isto samo ono šta oće, pa vide pet iljada štrajkača na trgu, ne vodeć računa da je njihova novostečena ikona, upravo svoje birače izjebala ko jedan od Milana Severinu.

A šta ćeš, otkad je Đorđe Balašević reka da Jugoslavija nije valjala, ljevica koja ne zna šta radi desnica je tražila novu ikonu, obzirom da je Neda Ukraden bila zauzeta jer jon je umrla mater, a i morala je nešto pivat, nametnijo se logičan izbor, anemični dezerter.

Anemični je baš ono idealan kandidat ljevice, katolik koji se krstijo u dvadeset drugoj godini, jer prije nije smio, šta mu je nanijelo nemile duševne boli, baštinik društvenog stana ili više njih, koji su mu priskrbili roditelji 1 i 2, predanim čuvanjem tekovina revolucije, i njegovanjem miroljubive aktivne koegzistencije, saboter samoupravnog socijalizma, koji je u suradnji s majkom hrabro sabotirao služenje vojnog roka u JNA, izbjeglica iz Hrvatske, koji je svesrdno lobirao za našu stvar, shvativši da je riječ moćnija od puške, pa je umjesto puške nosa uokolo riječnik, i na koncu čovjek koji jako voli svoju ženu, toliko da je sve njene prijateljice, kumove i rodbinu zaposlijo ka ministre i direktore.

Jedino šta mu naizgled nedostaje da bi bio idealan kandidat i lijevog i desnog krila SK je karijera u nekoj od tajnih policija koje su desetljećima Hrvate uz pomoć preodgojnih metoda a kad je to bilo potrebno i metka izvodile na pravi put.

Međutim to je samo tako naizgled pa nema anemični samo roditelja 1, tu je i roditelj 2, prekaljeni utjerivač na pravi put.

Ali da se vratimo na meritum, ako vam neko dođe i kaže da vas triba izjebat jer da će inače umrit, to je sigurno neki političar.

To su vam ono koji će vam reći u interpretativnoj izjavi da nešto ne postoji i da se to nešto što ne postoji neće bit implementirano u nešto, šta se još nije reformiralo a ne zna se ni kad će, jer se još nije izabrala ekspertna radna skupina, koja u stvari nije ni važna, i sve to skupa prisnažiti s uputama o primjeni međunarodnog dokumenta, koji je do jučer bio klasificiran, šta znači da je bio tajni, dakle kao što je svima poznato dokumenti koji problematiziraju ljudska prava, uvijek imaju tajne ilitiga klasificirane dokumente, koji objašnjavaju što je pjesnik htio reći, jer svi pobogu znamo da su pjesnici čuđenje u svijetu.

- 10:20 - Komentari (41) - Isprintaj - #