Fressssssh

ponedjeljak, 26.03.2018.

Meet Stefoknee

Ušli smo u veliki tjedan, sigurno će se ovih dana javit neko od prigodničara, onih šta se javljaju prid blagdane, samo katoličke naravno, da nam ukaže na besmislenost vjere, objasni nam sve o pukoj komercijalizaciji Uskrsa, iz njihove ateističke perspektive da nas upute kako bi se pravi vjernik trebao ponašat.

Onda će ovi šupci ovde koji se ne usude sami tako nešto napisat da se ipak ne bi zamjerili, pa time i odbili nekog komentatora, pohrlit složit se s prigodničarom, s posebnim naglaskom na to da vjera s onim pravim poimanjem vjere nema nikakve veze.

Naime vjera je po njima širenje ljubavi, koje ima neke izuzetke, dakle ljubav se ne mora osjećat prema nerođenoj djeci, hercegovcima, braniteljima, njihovim udovicama, onima koji naglašavaju da su Hrvati, katolicima, hosovcima, i Marku Perkoviću Thompsonu.

Saćemo se upoznat sa Stefoknee




Stefoknee se inače zove Paul, u 46 godini je otkrio da je žena, i to ne bilo kakva nego šestogodišnja djevojčica.

Ako ste pomislili da je Stefoknee na psihijatriji, vi apsolutno ne razumijete IK, Stefoknee iako je dva puta pokušala samoubojstvo, nije psihijatrijski slučaj, problem je u vama koji ne možete prihvatiti da je Stefoknee šestogodišnjakinja, i da je to njeno pravo a ne dijagnoza.

- 09:07 - Komentari (47) - Isprintaj - #