Fressssssh

petak, 16.03.2018.

Ljudožder vegeterijanac




Baš mi je drago šta ćemo ratificirat tu konvenciju.

Koja bi tragedija bila da anemični sin nije posluša majku skojevku, kad mu je rekla, sine bježi ti odavde kad sve ovo prođe i budale izginu vratićeš se ti, strašno bi bilo da sin je anemični reko, majko radije pošteno izginit nego ka zadnja pizda uteć odavde, i prijavio se kao dragovoljac za Vukovar recimo.

Dramatično bi bilo i da je sin vegeterijanac kad su ono napali grad uzeo pušku onakav slabašan i branio grad, strašno bi bilo da nije poslušao majku kad mu je rekla, sine ne slušaj priče, nisu to tamo na drugoj strani nikakvi četnici to ti je rodbina, idi ti u Zagreb, pa ako naši pobijede vratićeš se, a ako ne ostani tamo.

Strašno mi je drago šta ćemo ratificirat tu konvenciju, i pridružit se naprednim zemljama.

Čim to ratificiramo odma ćemo ka i u naprednoj Nizozemskoj moć u izlogu birat kurve, dosta je ove zaostalosti, kad se kurve traže po oglasnicima, skrivaju po iznajmljenim stanovima, dajte ih na sunce, u izlog postat ćemo dio naprednog svijeta.

Ili recimo kada ratificiramo tu konvenciju, kad postanemo napredni ko Turska zajednica u Njemačkoj, ili arapska kod Vlada u Belgiji, a možda čak i kao Nijemci otvorimo rezervate za žene koje neće da ih se vata za međunožje, možda ako budemo slijedili njihov primjer dosegnemo i brojku od dvjesto pedeset ubijenih žena godišnje.

Stvarno je bez veze da se te žene koje neće da ih se vata za međunožje, mišaju sa ostalin sviton, ovako znamo da sve one koje nisu u rezervatu na dočeku nove godine recimo moremo slobodno vatat za međunožje.

Možda čak dosegnemo i Švedske standarde pa budemo organizirali festivale samo za žene, da izbjegnemo mogućnost da žene za međunožje vata bilo ko osim drugi žena.

Još samo triba organizirat dodatnu edukaciju da se ne dogodi ka Kati Perijevoj, šta je u Ameriku na nekom takmičenju u pivanju, zažvalila nekog muškog i izazvala opće zgražanje, niko jon nije reka da se more samo sa ženskima žvalit, recimo da se zažvalila sa Madonom to bi bila promocija napredne misli, vako kad je zažvalila muškoga to je nasilje.

I da ne duljim baš mi je drago šta anemična dica i vegeterijanci slušaju matere, i šta ćemo ratificirat tu neku konvenciju, kakvi bi svit bija da nije tako.


Nagradno pitanje je koliko dice imaju zajedno Njemačka kancelarka, francuski predjednik, i švedski i nizozemski premijeri.

- 08:59 - Komentari (55) - Isprintaj - #