Fressssssh

utorak, 06.03.2018.

varijacije na temu


danas ćemo imati vježbu na način da ćemo u rečenici izmjeniti samo neke imenice, s tim da pazimo da rečenica zadrži isti smisao

rečenica pripada kolegi blogeru Marianu Aurelianu, u stvari je komentar koji prenosimo u integralnom obliku



Još da pripomenem: svatko iole normalan, tko nije gad u duši ili teško duševno lobotomizirana osoba, pa čak i ako su mu partizani i Tito pobili cijelu familiju, mora znati i zna da se crvena petokraka nikako, ni pod razno ne može izjednačavati s ustaškim U ili kukastim križem. Mora znati i zna, ali se pravi blesav, uslijed svoje pokvarenosti. Stoga, kao što Dona jako dobro znamo, nema mogućnosti diskusije s takvim spodobama. :))



sad kad smo u rečenici zamijenili neke imenice i ona izgleda ovako

Još da pripomenem: svatko iole normalan, tko nije gad u duši ili teško duševno lobotomizirana osoba, pa čak i ako su mu hrvatski vojnici i Tuđman pobili cijelu familiju, mora znati i zna da se hrvatska šahovnica nikako, ni pod razno ne može izjednačavati s četničkom kokardom ili kukastim križem. Mora znati i zna, ali se pravi blesav, uslijed svoje pokvarenosti. Stoga, kao što Dona jako dobro znamo, nema mogućnosti diskusije s takvim spodobama. :))

volite li vi gramatiku, i pravopis ili vam je važna samo ljepota pisane riječi

- 11:41 - Komentari (58) - Isprintaj - #