Fressssssh

ponedjeljak, 05.03.2018.

Učilica

Kad se izuzmu članovi obitelji koji najčešće vrše zlodjela pedofilije, prva slijedeća grupacija, po podacima koji su nam dostupni, jer prava istraživanja ne postoje, jer njihovi rezultati, kao i oni o relaciji homoseksualnosti i pedofilije nikako nisu politički korektni, nisu svećenici kako se to stalno pokušava imputirati, neto prosvjetni radnici.

Sad kad smo šokirani tim saznanjem, možemo razmisliti što bi trebali učiniti.

Mislim ono ipak svoju djecu s punim povjerenjem prepuštamo prosvjetarima, a oni nam na takav način uzvraćaju.

Svi znamo da učiteljski i nastavnički posao nije zanimanje nego poziv, evo imamo tu na blogu neke sadašnje i bivše prosvjetare pa vam oni mogu posvjedočit o tome.

I šta sad kad imamo tako šokantno saznanje da prosvjetni radnici češće iskorištavaju djecu nego svećenici, što ćemo sad, hoćemo li smijenit ministricu, izbacit tjelesni iz škole, ili možda glazbeni, ti što predaju glazbeni su uvijek sumnjivi, o ovima iz likovnog da ne govorim.

Eno i žena od francuskog predsjednika čuvena pedofilka je malog Makarona zaskočila dok je on bija dite a ona njegova učiteljica, zamislite samo da je malog Makarona natega neki svećenik, liberalna javnost bi tu pobjedu ljubavi dočekala s ovacijama.

Eto ja ne znan što ćemo sad, napast ministricu, raspustit ministarstvo, za početak predlažem da sve prosvjetne radnike gledamo sumnjičavo, a mogli bi i film snimit, mogli bi Blogeri koji imaju iskustva u prosvjeti glumit pedofile, da skrenemo pažnju javnosti na opasnost koja prijeti ako djecu pošaljete u školu.

- 20:33 - Komentari (56) - Isprintaj - #