Fressssssh

subota, 10.02.2018.

Sluškinjina priča

U sklopu pokladni svečanosti bijo je i maskenbal u Zagrebu na Cvjetnom trgu di su se neke kokoši obučene po uzoru na sluškinje iz moram priznat solidne iako ništa spektakularne TV serije filma i knjige Sluškinjina priča.

One su sa još dvista drugih od kojih je pola bilo znatiželjnika i slučajnih prolaznika štrajkale za ženska prava.

Jebate stvarno je sramota da u jednom Zagrebu, se na jednom takvom happeningu skupi dvista ljudi, jeben mu mater pa baren u zagrebu ima
Skoro dvadeset tisuća nevladinih organizacija, od toga priko osansto udruga za zaštitu ženski prava sa priko iljadu ipo zaposlenih, a još su prosvjed podržali esdepe, haenes, glas, Zagreb je naš, Sanja Sarnavka lezbe, pederi, nova ljevica i junačka desnica.

Stvarno jeben mu mater kako vas nije sram i srid vas ljevičare da vas se skupi manje nego na utakmici Dinamo Lokomotiva, skupite se i uzjebete samo kad vam neko uskrati kune iz proračuna, jedino ustaške kune vas bole, boli vas kurac za sve ostalo s naglaskom na prava žena pogotovo.

I šta kad za koji dan Željka Markić promaršira ilicom sa pedeset tisuća ljudi, bit će kmeeee Kaptol, kmeeee biskupi, kmeeeee šatoraši, kmeeee katolici, kmeeeeeee, kmeeeeeee kmeeeeee

Ja da san ljevičar umra bi od stida, a ako ne bi moga umrit onda bi se ubijo srpon i čekićon.

Da ste vi levi tribali branit domovinu danas bi se bivši trg Maršala Joze zva Trg vojvode Sinđelića.

- 19:03 - Komentari (20) - Isprintaj - #