Fressssssh

nedjelja, 21.01.2018.

Bore Lee iz našeg sokaka

Ka šta vas je kolega Tigi informira trash redatelj Oliver Frljić koji pokušava nekako doseć kvalitetu prvog trash redatelja u Hrvata Bore Leeja, što je ipak prevelik zalogaj za otužnog bjegunca kojem je neko oduzeo domovinu pa on sad pluta ka govno na površini.

Lajtmotiv predstave su bile praseće glave, što je poznati lajtmotiv iz redateljeve izgubljene domovine, u kojon je veliki vođa prožda praseću glavu, i onda mu je bilo loše, i otad je praseće glava simbol svega lošega.

Inače veliki vođa na Čije nasljeđe se redatelj i njegova publika poziva je bio pedofilčina koja je nategla trinaestogodišnju Pelagiju, a onda kad mu je dopizdila prijavio je ka špijuna braći komunistima koji su je sprašili u logor. O ostalim nestašlucima ne bi baš previše ostavit ćemo to za drugu prigodu, samo ćemo se malo zadržat na ljubavi velikog vođe prema pederima, toliko ih je volio da ih je zatvara na psihijatriju i kampove ograđene bodljikavom žicom, da in ko ne naudi.

Pederska udruženja nikako ne mogu zaboravit ljubav velikog vođe i komunističkih režima prema njima pa zato na svojim okupljanjima nose komunistička obilježja i slike od Će ge vare koji je isto bijo ljubitelj pedera i veliki demokrat.

Jedan moj prijatelj peder, mrzi Srbe jer su ubili nekog njegovog prijatelja pedera, osim šta je peder i mrzi Srbe, on je i Purger pa mrzi i Hercegovce, jer mu je dosta tih dotepencov, mrzio bi i Dalmatince ali mu je pola ženske rodbine udato za Dalmatince, pa je malo nezgodno.

Jedan drugi moj prijatelj peder, je napola Hrvat, napola Srbin iz Bosne, jebate triba to izdržat, on isto ne voli Hercegovce jer oni ne vole pedere, ne znam kakva je situacija sa hercegovcima pederima, koga oni ne vole da mi je znat. On je naša dečka i malo po malo se udaljio od nas prijatelja, mi smo ostali isti, jebe nas se s kim se on jebe, ali on se uklopio u ekipu od tog svog dečka, valjda je on više žensko u toj vezi, ne znan uzimaju li pederi prezime svog muža kad se udaju, morat ću pitan njega ili nekoga drugoga.

Jedna frendica je lezba i ima curu, ona je rodila i sad nji dvi imaju dite, to su oni iz slikovnice, i idu jon na živce pederi i lezbe šta marširaju, idu jon na živce svi šta marširaju.

Jedna druga frendica je isto lezba iz Bosne, mislin živi ovde Srbi su je potirali iz Bosne, njen stari ne zna da ona voli cure, pa ga jako muči kako to da ona glasa za te komuniste di su sve Srbi, ona isto ne voli Hercegovce i Tonsona, i sve koji idu u crkvu, jer ti ne vole lezbe, ne znan jesu li uključene i lezbe iz Hercegovine ili su isključene, ona u stvari voli Srbe, ali samo ove urbane hrvatske, jer oni vole lezbe i pedere, Srbi odma čin priđu granicu na Bajakovu postanu antifašisti i neobično vole pedere, tamo s druge strane ih mlate i glasaju za Četnike.

Ja sve svoje prijatelje pedere i lezbe volim, i od bilo koga bi ih branio, kao i bilo koga svoga, istim žarom kojim sam branio i domovinu, život bi bio spreman dati za njih.

Nagradno pitanje je imate li vi prijatelje lezbe i pedere.
Drugo nagradno pitanje je bi li ih branili ili bi to gledali preko TV a kao kad je domovina bila u pitanju.
Treće nagradno pitanje je podržavate li mržnju koju ispoljava izbjeglica iz Bosne, napola Srbin napola Hrvat, koji za svaki slučaj nema domovinu da ne bi triba ne daj Bože šta branit.

- 11:38 - Komentari (40) - Isprintaj - #