Fressssssh

petak, 05.01.2018.

Tušek, Pišek i ona treća

Eno su i u Gloriji objavili našu ekskluzivu o Mati i Orneli, malo kasnu ali štaš nemaju tako sposobne novinare ka mi.

Javija se Ivica Đikić vidija je da smo ga prozvali u prethodnom postu, kratko se obratijo i popljuva svog kolegu znanstvenika radi nečega, u stvari zadnji deset godina i nije napravijo ništa drugo nego šta svako malo popljuje nekog od kolega, usput se je popiša po svima onima koji sve ovo vrime rade od njega neku moralnu veličinu i šta ti ja znan, pokaza je da je u stvari uskogrudni zavidni sebeljubni šupak i ništa drugo.

I šta sad da ja učinim a da ne budem zločest, da svima vama koji ste me proglašavali zaostalim i šta ti ja znam, kad sam tvrdio da je dotični uskogrudni zavidni šupak, znanstvena Tušek, Pišek i ona treća, kažem jesam li vam rekao i značajno otpuhnem pramen kose sa čela.

Eno je i onu Marinu Abramović nad čijom umjetnosti osviješteni svršavaju safatalo jer je zamračila neku lovu, more reć da se borila protiv trulog kapitalizma i mainstreema jer je zamračila lovu od Beyonce i Đejzija, uvik more reć da je to u stvari performans, jer ako je performans kad leftardi seru, pišaju, drkaju, i šta li još rade može bit i kad mrače lovu.

Najbolje bi bilo da scenarijo za performans napiše Jergović, a režiju da potpiše Frljić, Rade Šerbedžija bi moga glumit ruskog mafijaša kojem vlada neke vukojebine pokloni otok, Mira Furlan bi mogla glumit ofucanu instant zvijezdu pobjednicu prvog pljeska, a Urša Raukar seosku luđakinju, u vezi sa poremećenim seksualnim terapeutom, kojeg bi moga glumit Božidar Alić, a gostijoničara koji špijunira za policiju bi glumija Zlatko Vitez, dok bi reket od predsjednika Tuđmana, glumio reket od predsjednika Tuđmana, pa bi performans moga bit i autobiografski.

Baš se spremao performans u Puli di će se čekat pravoslavna nova godina, u skladu s multikulturanošću koja se tamo sa majčinim mlijekom usrče, eminentni umjetnik performer Bora Drljača trebao je izvesti performans protkan stihovima o srpskim junacima, Draganu Vasiljkoviću i Ratku Mladiću.

Međutim došlo je do šekspirijanskog obrata, morat ću jedanput proguglat šta to u stvari znači, utvrdilo se da je srpska zajednica u Istri bila brutalno zavedena od strane Navedenog performera Bore Drljače, te da nije imala pojma o tome što dotični performiše.

Neko zloban bi sad citira Dobricu Ćosića i njegove izjave o laži i Srbima, ali ja neću but zloban nego manipulativan i ostavit da svako izvuče zaključak kakav hoće.

Eto, samo neka još čujem nešto protiv Maje Šuput.

- 12:06 - Komentari (44) - Isprintaj - #