Fressssssh

nedjelja, 03.12.2017.

the Tschupurdians volume 11


da se mi vratimo našim junacima




This is Mile Ćupurdija



This is Blagica





this is The story about Mile & Blagica
I





Mile je doša u Bizovačke toplice, parkira kombajn i uša unutra, priletija je pogledon po bazenu, nije nigdi vidija Gentle lady, znak raspoznavanja je bija šugaman sa grbon Hajduka, on je sebi i Blagici kupija u Rogoznici, a Gentle lady u Žaboriću, malo ga je bilo stra da i neki dinamovci ne pribiju, ali valjda neće.

Kombajn je parkira na livadi da mu ga ne zagradu, i baš mu se pripišalo, pa je odma oša u wc da mu mijur ne pukne.

Kad je provirija iz weceja ugleda je šugaman sa Hajdukovin grbon, imala ga je priko ramena za popizdit zgodna ženska, imala je noge do vrata, lipu okruglu guzicu i koliko je moga vidit i lipe sise taman nake kakve je volija

Mile je reagira ka muško, pomislija je na seks tri puta u minuti, pa mu se da prostiš ona stvar ukrutila, i kupaće su mu parile ka šator, pa se vratija u wece da se zeru pribere.

Nije jon vidija facu ali i ono šta je vidija mu je bilo dosta, odlučija jon se pridat na milost i nemilost, i krenija vanka javit jon se.

Iša je prema njon i malo se napuva i uvuka štumik, a onda se ona uokrenila pa jon je vidija facu, odma je skočija u bazen, i zaronija, ono nije bila Gentle lady nego Blagica, pa je Mile ronija dok mu se nije počelo mantat, a onda je izronija jer ga je bilo straj da se ne utuši.

Srićon Blagica ga nije bila vidila pa se izvuka iz bazena i uteka nazad u wece, otamo je gleda Blagicu koja je stalno gledala oko sebe ka da nekoga traži, a nigdi nije vidija Gentle lady.

Ko zna s kin se Blagica imala nać ovde, sad će kad je već vako nju špijunirat, da vidi da ne čeka nekog dilbera, dok je gleda u nju opet mu se dogodilo da je tri puta u minuti pomislija na seks, i opet mu se ona stvar ukrutila.

Bija je tako dvi ure u weceju, a onda se Blagica digla sa katrige i išla ća, a svi muški su blejili u nju.

Mile je bija malo razočarat šta se Gentle lady nije pojavila, u toj tuzi ga je remetila samo ukrućenost koju je Blagicina pojava izazivala, spremijo se je sijo u kombajn i oša kući, moskvić je bija parkiran na livadi, uša je u kuću i čujo Blagicu kako se tušira, otvorija je laptop i izbrisa blog, otvorija je novi koji se zva The Mile, i napisa svoj prvi haiku, pogleda je je li Gentle lady nešto napisala, i vidio da je i ona pobrisala blog, biće jon je bilo neugodno šta je zajebala Milu, ili je išla tražit neku novu žrtvu.

Blagica je pod tušon čula Milin kombajn, ko zna di je ludonja iša s kombajnon, od tog vrućog tuša se malo napalila, pa se je zeru mazila, i namazala mlikon za tilo, koje jon je oni maniti Mile opet potrošija, odlučila je zavest Milu, osjećala se namo ženski moćno, je da je je oni Oupiđi zajeba i nije doša u Bizovačke, ali to je u njon izazvalo ženski pravednički bunt bit će i ona feministica, ne zvala se Blagica ako neće.

Pobrisala je Gentle lady i otvorila novi blog Xena ratnica, i odlučila pisat priče feminističke tematike u kojima će na razne načine mučit muške.

Mile je čujo kako se otvaraju vrata od banje, i vidijo Blagicu kako izlazi, bila je zamotana u šugaman, i Mile je pomislio o seksu tri puta u minuti i osjetio kako se ukrućuje, a onda je Blagica pustila šugaman da padne....

- 12:17 - Komentari (35) - Isprintaj - #