Fressssssh

subota, 28.10.2017.

Đems Bond


Kažu znanstveniki u onoj znanstveničkon komuni di ganjaju oni bozon u Švicarskon, da svemir ne bi triba postojat, i njima nikako nije jasno zašto postoji, i onda se čudu ljudin šta viruju u Boga.

Je tribali bi virovat znanstvenikin koji tumaču da su nastali od majmuna, da u stvari ne postoju nego je ovo oko nas biće kompjutorska igrica nekog pubertetlije u drugon dimenziji, ka farma na fejspuku, i da su Amerikanci prije pedeset godina imali tekniku za sletit na misec, od šale, a sad eto ne mogu, biće pubertetlija ne more nikako prić na taj level.

Je mi nemamo sriće zapa nas je neki debilko šta nemore sletit na misec na pejstejšnu, taj bi i sa Realon ispa na Uefa menađeru iz lige.

Jebate pa opće poznato je da bi Tigi ka egzemplar Hercegovca, ima baren dvi parcele na misecu, prvi red do ocejana tišine, odma do Brada Pita isto ka i u Zablaću, da je iko ikad sletijo na misec.

Kad san ja bijo mali onda me mater vodila u Drage na šišanje, obziron koliko ste pametni sigurno ste shvatili da je Drago bija brico, dakle brico a ne frizer.

Sve matere su dicu vodile kod Drage, pa smo svi imali istu frizuru, na teću.

Ta frizura se činila tako da bi anesteziranon pacijentu na glavu natakli teću i onda ošišali ono šta je virilo ispo teće.

Tako da na slikan iz prvi razreda osnovne svi parimo ka debili, mi muški, ženske nisu išle kod Drage, samo su in matere pritile da ako ne budu učile, ili budu pušile, ili ostanu noseće prije nego li se udaju, da će i vodit na frizuru kod Drage.

Tako je Drago osim šta je bija brico, služija i ka kontracepcija.

Ženske su išle s nama kod Drage samo kad bi dobile uši, a materama se nije dalo zajebavat, pa bi i odvele kod Drage jer je Drago bija masu jeftiniji nego frizerka.

Kad bi van tija opisat kako smo parili mi u to doba, imali smo zurke ka oni šta je oda sa Đems Bondon u istoimenon filmu Ime ruže.

Onda smo mi zajebavali one s velikon glavinon da in Drago naplaćiva po kvadratu, i da in mora stavit skelu oko glave dok ih šiša, dica štaćeš, nije nan niko reka da nije pulitički korektno zajebavat one sa velikon glavon.

Onda je Drago iša u pensiju, pa se mi nismo tili ić šišat, cili život su nan tupili da se moramo ić šišat kod Drage, jer smo mi muški, a onda kad je Drago oša u pensiju najedanput su se svi napalili na istanbulsku konvenciju, pa su nan tupili da je svejedno i da moremo ić kod frizerke se šišat, niko nije tija priznat da nas je Drago kasapija jer je bija jeftiniji nego frizerka.

To u frizerke je bilo koma, prvo nije u salon bilo ni slobodne ni sportski, šta bi nekako pribolili, ali nije bilo ni starta, šta je bilo na nivou tragedije.

Umisto toga tamo je bilo dvoje, žena, arena, i te pizdarije, umisto goli žena na duplerici je bija Đorđe Marjanović koji je bija gadan za popizdit, ili Vlado Kalember, koji je parija pederko, a tako je i piva, a oni Marjanović nije bija normalan on bi skinija jaketu mava šnjon i baca se po podu.

Osim toga frizira je poskupila za popizdit, kad bi ti dali za šišanje u drage, ostalo bi ti za slaju i bazooka žvake, ili za duvan na komade, a ona frizerka bi ti otela sve, i još bi ti tila prat kosu i puvat ti u facu sa onin fenon, šta Drago nikad nije radija, ostriga bi te i manija dva puta onon četkon i moga si pičit na igralište, igrat balun.

Ona tuka bi ti smočila glavu, pa bi puvala u tebe, i još si mora sidit tamo s babama da ne dobiješ upalu mozga, ako odma otpičiš na igralište.

Ja mislin da je Drago osim šta je bija kontraceptivno sredstvo, bija i veliki borac protiv homoseksualizma, jebate kad bi te Drago ostriga, ni rođenon materi se nisi moga više sviđat, a kamoli nekon ženskon ili nekon pederu.

Inšoma sve je išlo u kurac, znanstveniki, frizure, frizerke, i sve drugo, dok Drago nije iša u penziju zna se neki red, i brate bija si gadan ka muško, nije niko radija pizdu od tebe, i šta je najvažnije nije bilo šanse da dobiješ upalu mozga.P

- 16:23 - Komentari (27) - Isprintaj - #