Fressssssh

petak, 20.10.2017.

Griješno odrastanje

Obzirom da smo svaki, ali baš svaki vikend išli na selo, obić babu i odradit sve ono što je bilo potrebno, nismo imali ljubimce u gradu, odnosno imali smo nekog kanarinca, koji je meni barem bio totalno nezanimljiv, iako je savršeno oponašao bilo koju melodiju, i bjesomučno se natjecao s radiom.

Prvi susret od onih iz kategorije svjesno, s polugolim ženskim tijelom bio je putem neke talijanske revije s kupaćim kostimima, koja je za razliku od startova i čikova bila ocijenjena dovoljno benignom da se ostavi dostupnom.

Jebate stvarno smo bili zaostali danas dica gledajući s babama serije sve apsolviraju, promiskuitet, silovanje, grupni seks, sve redom.

Nama je vrhunac erotike bija kad je Jastreb zažvalija Inu, jebate da je Slavko Štimac onu Jagodinku Simonović promisija barem malo ranije, ovako bilo je snađi se druže.

Kad malo bolje promislin, nije mi jasno zašto su nan te papirnate i ekranizirane žene bile tako napete kad ih je polugolih bilo na plaži koliko oćeš.

Baba nije imala telefon, u to vrime je telefon bilo teško dobit za popizdit, doduše nije jon ni triba, imala je Šarka, Šarko je bija pas, koji uopće nije bio šaren, a koji bi se uvik uru vrimena prije nego šta bi mi tribali doć naštelija uvik na isto misto i čeka. Ko je Šarku javlja da ćemo i kad ćemo mi doć nismo nikad utvrdili. Samo smo zaključili da je Šarko pametniji od pola sela, stari je uvik beštijama dava čudna imena, tako se prasac jedne godine zva Đemo, po Džemalu Bijediću, istaknutom političaru.

Nikad nisan volija banane, a mater ih je uporno kupovala i mislila da ću prominit mišljenje i uvik se iznova čudila da ih ja ne jedem, pa bi banane redovito završile na selu.

U to vrime doli u dolini Neretve nisu još bili izumili mandarine, i plastenike, pa su bili prilično siromašni i nisu mogli priuštit si banane, pa in je moja mater bila nešto ka dida mraz.

Meni je inače od sveg voća bilo zanimljivo jedino ono koje smo krali.

Prvo pravo iskušenje za mene je bila mlada susida, koja je rodila malo posli nego šta su doselili, bila je mlada zgodna i suvremena, pa bi izvadila sisu i naranila dite.

Ko zna šta se događa u tin ženskin glavama, čin in počnu rast sise, odma natakare oni gornji dio kupaćeg kostima, obziron da u to vrime toples nije bija u điru, bili smo zakinuti za lipotu sisa.

Zato smo bili prisiljeni sudjelovat u glupin igrama u moru, šta ja znan ono neko potezanje, i provlačenje, samo da bi mogli zeru pipat suigračice.

Nekako je super bija taj prešutni konsenzus, kad su nas puštale da ih malo pipamo, ali nekako uvik onoliko koliko su one tile, jebate manipulirale su s nama a još in ni sise nisu bile naresle.

Šarko bi jedva čeka da ja dođen, jer inače nije smija landrat po selu, a kad bi ja doša onda bi se napravija blesav i otiša za mnom, i redovito bi se negdi izgubija, pa bi se moglo zaključit da je Šarko bija jebivjetar kojemu je privrženost meni bila samo paravan za poboljšavanje kvalitete ljubavnog života, njegovog naravno.




- 09:05 - Komentari (48) - Isprintaj - #