Fressssssh

srijeda, 11.10.2017.

Ubilo Brjusa

Neka umjetnica nije važno odakle je, ti umjetnici su svukud isti, je izvadila jajnu stanicu, i oplodila je invitro spermom pasa.

Ona je tako umjetnički slobodoumna imala sigurno nešto za poručit, ti slobodoumni uvik imaju nešto za poručit, ali mene zanima šta je sa pason, je li pas da pisani pristanak ili su prikršena njegova prava, tribala se u biti naguzit pa ako je pas oće svojevoljno nategnit onda u redu, a ako neće onda je to zlostavljanje pasa.

Ne znan kako je došla do sperme o pasa, ima bit da mu je izdrkala, jebate to samo slobodoumnim umjetnicima more past na pamet.

Kad san ja bija mlad onda su cure čitale onog Castanedu, izbjeglicu iz Meksika šta je glupin Amerikancin prodava neke čunga lunga šamanske šeme, i posta svjetski poznat publicista.

Kod nas je bija oni Luka Hodak iz hadezeja, šta je sa ekipon srka buniku pa onda šamanisa, on nije posta priznati publicista, valjda zato šta je šamanisa i krivoj zemlji.

Obziron da su ženske čitale tog Castanedu, a da u to vrime nije bila šema ajmo se opit, našmrkat i pojebat, i da je tribalo sa ženskin o nečemu i pričat onda san i ja čita Castanedu.

Onda smo i mi uzduž i popriko razglabali o tin egzistencijalnin sranjima, i onda smo odrasli.

Obično kad Čovik odraste onda pristane virovat u Djeda mraza, druga Tita, da je Elvis živ, Ćegevaru, Castanedu, Louise neku i onoga drugoga šta piše poruke po jani.

Je znan sruši ti se svit kad ubiju Brjusa Wilisa u armagedonu, i kad shvatiš da je divlji Bill Hičkokovski bio u stvari cirkusant, i da nevine žene postoje ali da je veća šansa da sritneš jednoroga, nego jednu takvu.

Ubiju te ta saznanja ali priboliš i ideš dalje.

Ne stvarno, ko tin ženskin uzima nevinost, mora bit da postoju ti neki lovci na hi menove, možda je oni hi men šta su se dica s njin igrala u stvari simbol tih lovaca na himenove.

To je u stvari nepravda, žene bi tribale imat prometnu dozvolu ka auta, tako da znaš sučin imaš posla, ono kad ideš kupit rabljeni auto, znači onaj bez hi mena, vodiš kuma automehaničara, gledaš kilometražu, uvlačiš se odispod, provjeravaš ima li lufta, svašta pitaš bivšeg vlasnika, jebate ispane da masu studioznije postupamo kad nabavljamo rabljeni auto nego rabljenu ženu.

Evo recimo ova umjetnica slobodoumna sa početka priče, šta je drmala pasu, ona se isto biće uvaljuje ka skoro nova, i sad ajde ti čitaoče zamisli da ti ta slobodoumna onon rukon kojon je drkala pasu nježno prilazi po licu, obrvama, još takva perverznjača kakva je da ti uvali prste u usta, nečuveno brate.

Jebate šta san ono tija reć, aha jebeš ti te slobodoumna umjetnice, i one koji se egzistencijalizmon bave u bilo koje druge svrhe osim da nešto povalu ili budu povaljeni, davno in je prošlo vrime da odrastu.

Svi umiru pa i Brjus Willis

- 14:52 - Komentari (28) - Isprintaj - #