Fressssssh

četvrtak, 21.09.2017.

Blog o Blogu

Nerijetko se ovdje na blogu kritizira i nas administratore. Jel vi stvarno mislite da je nama lako. Ka prvo mi se moramo brinuti da bude što je moguće više klikova. A poznato je da vi najviše klikćete kad se neko svadi. Osim seksa to je jedino što vas zanima.

Kad bi vi kliktali na normalne postove, poeziju, priče i ostale kategorije koje njeguju ljepotu pisane riječi, i mi bi imali manje posla.

Međutim to nije slučaj, od svega vas najviše zanimaju škandali ogovaranja i drame svih vrsta, a pogotovo ljubavne.

Recimo jednom prigodom kad je jedna ljubavna drama bila na vrhuncu jedan bloger je kliknuo na svoj post sedamsto trideset i šest puta, druga sudionica drame nije napisala post ali je kliknula osamsto jedanaest puta na post svog bivšeg dragog.

Njih dvoje su taj dan zajedno poslali uredništvu trideset šest mailova sa razno raznim žalbama.

Tek toliko da znate što mi sve proživljavamo.

Ima taj administratorski posao i svoju veselu strano, tako da mi administratori vidimo sve obrisane komentare, i obrisane postove, možemo vidit sve što vam se nalazi u skicama i otpadu, i mogu vam reći da se nađe svega i svačega zanimljivog tamo.

Vamo koji se dopisujete s maila preko kojeg ste registrirali blog čitamo i mailove, i nekad umiremo od smijeha.

Što se tiče politike tu smo podijeljeni na način da svaki od nas zastupa jednu opciju i da što je moguće više problema radimo, jer kad se priča o politici onda isto ima puno klikova.

Tu je isto zanimljiva situacija, recimo neki Blogeri kad se ulogiraju prvo idu čitat postove onih kojima ni mrtvi ne bi komentirali, E da i to vidimo ko čita koj blog.

Sve u svemu zanimljivo je promatrat političke i druge neistomišljenike, bivše i buduće ljubavnike, i sve druge vrste interakcije.

Ipak u konačnici vaši prigovori su uglavnom nezasluženi, jer najviše laprdate protiv onih koji vas najviše zanimaju, jedno mislite a drugo pišete, zato uozbiljite se jer Big Brother vas gleda.

Naravno da se zajebajen.

Ili možda ipak.

Samo vas gledam.

- 19:52 - Komentari (31) - Isprintaj - #