Fressssssh

nedjelja, 10.09.2017.

Ne pucajte u Irmu

Američke vlasti izdale su ako je vjerovati našim sredstvima izvješćivanja priopćenje u kojem mole vlastite građane da ne pucaju u uragan.

Sad bi se tribalo čudit ono ka ljudskoj gluposti, kako jebate nekome more past na pamet pucat u uragan, biće će ga ranit, ili nedaj Bože ubit, ali naciji koja je producirala obitelj Jenner Kardashian, nema se Čovik više čemu čudit.

Kad smo već kod Kardašijana, ako niste znali usta se mogu povećat, injekcijama, uz pomoć čaše, plutenim čepom, raznim kremama, vakum pumpama, i raznim sado mazo tehnikama.

Sad kad smo se načudili Amerikancima koji pucaju u uragan, Ajmo malo o ženama šta se trude da im usta izgledaju ka šupak od pavijana.

Zbog koga ili čega to žene rade, a radi ih sve više.

muškarci će za one koje ta usta umjereno napumpaju reć da imaju prava pušačka usta, što je naravno izraz poštovanja prema ženama, i njihovim vještinama.
O onima koje prekardaše neće reć ništa, ali će mislit da nisu normalne i osijećat, određenu vrstu gađenja.

Dakle zaključak može bit samo da one to rade zbog drugih žena.

O ostalim dijelovima tijela koje žene i muškarci s viškom ženskih hormona uljepšavaju bolje je niti ne otvarat raspravu.

Čitam nešto po portalima reakcije lijevo orjentiranih komentatora na taj uragan u Americi, svi su nešto nabrijani isti ka da će Irma puknit direktno Trumpa u čelo. Stvarno je neopisiva ljudska glupost, zna se ko će najebat od Irme, isti oni koji su najebali od one Katrine i New Orleansu, sirotinja ka i obično.

Volio bi otić u New Orleans, uvik mi se sviđala slika tog pomalo dekadentnog, hedonistički nastrojenog američkog juga, vjerojatno mi se ta želja neće ispunit kao i mnoge druge uostalom, moga bi umisto u New Orleans otić ka Geo u Makedoniju, ni tamo nisam odavno bio, doduše Makedonija je malo manje dekadentna, ali ipak dovoljno hedonistički nastrojena, ili bi moga otić na hodočašće u Santiago di Compostelu, to me isto već godinama privlači, prohodat tih 800 kilometara, vidit ću na proliće.

- 14:27 - Komentari (36) - Isprintaj - #