Fressssssh

četvrtak, 10.08.2017.

Pizdolizac


Danas će ka šta smo najavili bit dan pun uzbuđenja.
Idemo u Benkovac na sajam, malo landrat, more bit i štagod kupit iako Purgerica kategorički odbija mogućnost da kupin živog pivca pa da ga vozin doma tako živog.

Inače bila je vruća noć a po ponašanju neki blogerica čini se i pun misec.

U pet uri su pivci počeli pivat, i oni brate nisu normalni, pa more bit da je Purgerica u pravu da je samo mrtav pivac dobar pivac.

Jučer je guska ispo peke bila odlična, i teletina isto, a kumpiri su bili mrak, kad Čovik već mora ist te biljke onda su kumpiri ispo peke zakon.

Ja mislin da bi na ovi blog tribalo metit dežurnog veterinara, pa lipo kad neko počne grist sve blogere oko sebe i kad mu počne ić pina na usta, da se onda toga cijepi, i da mu se daju pilule za lilule.

Vako postoji velika opasnost da ti neki šta i ćapa trentuna, prigoru, puknu ka kokica, a more se učinit i epidemija toga bisnila, jer ka šta je poznato neke blogerice opću su mailovin, a već smo zaključili da tin mailovin, svako zlo cirkuliše.

Inče ovin puten bi pozdravija pokretanje revolucije od strane Drugarice Mele, i otvorija tjedan borbe protiv Franje, u kojom ćemo se bavit feminizmom, i ka prvu temu za našu panel diskusiju mećemo: Odnos žena i kućnih ljubimaca u suvremenom postindustrijskom društvu

Dakle raspravljamo o tome je li primjereno da se manji pasi ka naša čiuvava Samson nazivaju pizdoliscima, šta se time insinuira, ko se time vriđa pizda ili lizac, i kako prevenirati te nemile scene i događaje.

Na kraju naš sponzor, tvornica stočne hrane, Njami, organizira nagradnu igru s pitanjem Kako se zove najveći sisavac koji leti, nagrada je Hello kitty ogrlica za Čiuvavu.

Odgovore ostavljati u komentarima, u sklopu akcije Reci NE emajlu.

- 06:38 - Komentari (22) - Isprintaj - #