Fressssssh

nedjelja, 30.07.2017.

Despacito


nisan tija ić na more za vikend, šta mi triba platit cestarinu i onda se vozit u koloni s nekin česiman, mađarin, poljacin, slovacin, baš mi triba da popižđujen, jeben in mater, i sve ostalo šta ide kad liti vikendon ideš na more

jučer su napisali da je negdi bila kolona dvaesčetri kilometra, ili je to bilo prikjučer, nije to brate za mene, to je za sarah be, njon bi to bilo taman, ona i tako priko osandeset ne vozi, ja ću sutra po malo i to staron ceston, neće mene zajebavat ti istočni bloket

zvali su danas iz mista, da di san, oli san maka kad me još nema

doli je sve po starom, osim šta je stari Jere, oni šta mu je ćer mesarica, šta oće ubit Matu poštarovog, ubija Despacita.

neki furešt je po cili dan pušta tog Despacita, pa je Jere uzeja sačmaricu i ispalija dvi patrone, usrid noći, i vika jeba ti Despacito mater
onda je nastupila tišina, a ujutro su vidili da Despacito nije bija jedina žrtva




da shvatite koliko je u stvari teško bit Dalmatinac pogotovo liti evo van i razgovor između malog Dene i jednog iz Privlake



nego jeste vidili vi kako je mene na pravdi boga napala ona kombinovana V, sa svon svojon menežerijon, sva srića da se našlo dobri blogera da me obranu, inače ko zna šta bi bilo

svitu moj svašta mi je izgovorila, a evo vi ste mi svidoci da san barenko prema njon uvik bija dobar ka kruv

inače, ništa se prikoviše ne događa, naši su prvaci svita u vaterpolu, Milorad i the chetniks, featuring The Burdush, su opet nastupali, ali nije in niko doša pa nisu bili zadovoljni, svugdi su gužve, u Split dolazi nečija princeza, i tako

izdurat ćemo još danas a sutra pomalo vidit šta ima u Anite u Obrovcu, pa se onda nekad javimo sa friškim novitadama iz mista

- 13:55 - Komentari (41) - Isprintaj - #

petak, 28.07.2017.

kakvi ste vi ljudi

šest glasova, šest glasova ste mi dali, koji šest dva puta san glasa sam za sebe znači četri glasa

kako vas nije stid, glasate za Patka,neka van onda on sad piše postove, da se imate sučin zabavljat, bit će van super sada

kakvi ste bolje ni ne zaslužujete, nego da vas čovik ostavi na milost i nemilost annaboni i njenim udvaračima, društvu mrtvih pjesnika, i ćevapolozima

šta se mene tiče morete i umrit od dosade

eto van patak pa za njega glasajte, saću pobrisat blog i iden lovit rake, jebe mi se za blog i za vas sve skupa

samo mi nemojte reć da je sve to skupa zajebancija, da niste mislili ozbiljno, i šta ja znan

jel ja vas zajebajen, a ?

ja uvik moran bit ozbiljan, ka na tuti, a vi se morete zajebavat

dabogda van se svi antifašisti vratili na blog, i miralem isto

dok se vi tu budete patili s društvon mrtvi pjesnika, ja ću se zajebavat na moru

jedini od svi vas se ka čovik pokaza kupus zato mu posvećujen pismu

- 11:52 - Komentari (39) - Isprintaj - #

četvrtak, 27.07.2017.

Otišla je Danijela


Neki dvoje likova su ostavili dite, malo dite od sedan miseci. Koji su to likovi jebate šta su mislili da je dite takuin, pa će ga neko nać i ostavit sebi. Saće institucije činit svoj posa, dite su stavili u dom, i drugo dite koje imaju malo starije su isto uzeli i stavili u dom. Sad će dica bit u domu dok institucije radu svoj posa, jebale ih institucije. Šta imaš vještačit nekoga ko je u stanju ostavit dite na cesti, ka da je pas, ja bi doduše jeba mater i onima šta ostavu pase pa odu na godišnji, ali jebate dite.
Triba in odma oduzet dicu i dat ih na usvajanje, a njih sterilizirat, jer će se ti likovi opet razmnožiti, a ko zna more in drugi put past na pamet da dite i zadavu.

Danijela je ošla, sila u golfa i otrala u Nemačku, ošla je od muža koji je nju sad kad se popravijo, i nije više ljubomoran ka prije, naziva svaki uru vrimena. Zamisli jebate da te neko svaki uru vrimena a ako nije popravljen i češće naziva i provjerava. Šta u Njemačku uteka bi na sjeverni pol. Haso, Suljo, Huso tako nekako se zove kaže da su u vezi deset godina, njoj je bilo 14 a njemu 22, Huso nije ni svjesan da je bolesna opsjednuta pedofilčina, jebate sa 14 je jedva mogla dobavit šalter za svitlo palit, pa bi institucije obzirom da Huso očito nije normalan tribalo uradit sve da zaštite Danijelu, jer onaj ko svaki uru vrimena a kad nije popravljen i češće provjerava nekoga, i ne libi se jebat nešto od 14, sposoban je za koješta.

Island je odlučija dat pet iljada dolara svakomu koji oženi Islanđanku.
Ne nije stvar u tome da su tako gadne, nego in se smanjuje stanovništvo, i imaju puno više ženski nego muški pa sa islanđanke nemaju za koga udat, eto napokon smo i mi muški došli na svoje da nas plaćaju da se ženimo, tako da je za očekivat novi val iseljavanja iz Hrvatske ovaj put na Island. Nakon političke, ekonomske, dobit ćemo i jebačku emigraciju, Aj neka.

- 19:56 - Komentari (26) - Isprintaj - #

Glas za Patka je glas za HDZ


Dragi Blogeri nemojte to dozvolit

Nakon što su dobili precjednicu, prajmministera, i oberleutanta Njonju, notorni Vlada Šejks je angažira blogericu Yulunga 2, poznatu kao V, Vv, i VvV, sa ciljem da uz pomoć posebno obučenog nindža patka, zauzme i blog.

Iz provjerenih izvora saznali smo da su se notorni Vlada Šejks i blogerica Yulunga našli priko zajedničkog prijatelja koji im je bio kontakt dok su radili za UDBU, pa su u nekoj opskurnoj krčmi kod graničnog prijelaza u Bosanskom brodu, on uz konjak a ona uz višnjevac smislili pakleni plan za preuzimanje bloghaera.

Ako to dozvolite, nestat će našeg slobodoumnog bloga jednom zauvijek, svi ćemo morat imat isti plavi design s kockicama, glazbena podloga će moć bit samo pjesma hadeze zna od žaka houdeka, svi ćete morat imat reklamu od Konzuma, samo ćevapi od PIK Vrbovca će se moć slikavat i objavljivat na blogu, poezija će moć bit samo domoljubna.

Provodit će se jezični purizam, svaki oblik policentričnosti će se ukinit, i na blogu će moć bit samo tri predstavnika dijaspore i tri nacijonalni manjina.

Eto dragi Blogeri to vas čeka, ako se blog zaplavi, blogerica Yulunga, poznata kao V, Vv i VvV, i njen patak će se vozat okolo u Audiju a vaš blog više nikada neće bit isti.

- 09:40 - Komentari (27) - Isprintaj - #

srijeda, 26.07.2017.

nećeš razbojniče


danas neću pisat ništa, demonstrativno

svi su se uzjebali oko onog patka

neće proć dugo a patak će počet pisat pisme, mećat slike s putovanja, radit selfije sa ćevapima, pisat recepte, bavit se jogom, linkat članke od ante tomića, zatvarat komentare, i šta ti ja znam

idem smišljat kako to zaustavit

- 11:02 - Komentari (35) - Isprintaj - #

utorak, 25.07.2017.

Jel snijeg il labudovi

Danas ćemo se odmorit malo od seksa.

Dakle današnji post ćemo posvetit neizvjesnoj sudbini patka Alberta, odnosno krucijalnom pitanju oće li patak Albert postat Labud ili neće.

Idemo prvo u Dalmaciju, šta ćemo tamo, pitate se sigurno, patak nije tamo a i gužva je na cesti. Eto idemo jer se kad Oćeš negdi doć nikad ne ide direktno tamo, jer zle oči sve vidu, zato onda idemo prvo tamo di ne idemo, da bi na kraju došli tamo di idemo, to se tako kod nas radi jer neprijatelj nikad ne spava dok ga ne čuješ da hrče, a i onda nije sigurno, zlo je to nije mu virovat.

Neki brale, pripadnik zajedničke svijesti iz Zadra je objavija da ne postoji, i da nema ništa s državon, pa je metija svoje tablice na auto i odlučija da je sam sebi dosta. Onda je ti biser krenija vozit babu u bolnicu, državnu od one države s kojon nema ništa, pa je jer mu je bilo lino ić okolo, opičija ravno u zabranjeni smjer, pa ga je uvatila pandurija, a on in je da svoju objavu po kojon on s njima nema ništa. Nije toliko važno šta je lik debil ono šta je zanimljivo u ciloj priči je da je lik dobija neviđen publicitet, šta je očit pokazatelj da urednici portala ne čitaju bloghaer, jer taki debila ka šta je taj nepostojeći kod nas na blogu ima kolkoćeš.

Malo niže u Splitu je bija štrajk, skupilo se ljudi ka na koncertu Sandija Cenova u Trnbusima, pa su štrajkali protiv vlade i svega ostalog šta in je palo na pamet, bila je i Marijana Puljak sa kantom, a nije bija Ante Tomić jer on ne ide tamo di je Marijana ili bilo ko drugi sa kanton, bija je i Miro Bulj, pa nije ni čudo šta je unatoč medijskoj kampanji i pozivima na štrajk, bilo tako malo svita jer ko bi pametan iša tamo di idu Marijana i Miro.

Meca je napravila diverziju na blogu jer je stavila tuke koje su pametnije od nekih blogerica, šta je isprovociralo Grunfa da objavi post Oš bit ozbiljan ili neozbiljan.
To je isto ka da ja napišen jesu li van draže guzice ili cice.

Sve to nas dovodi do patka Alberta koji se trenutno nalazi kod V koja ga na užas društva za zaštitu beštija koristi u cilju sticanja popularnosti na blogu. Pri tom nemamo pojma ima li tu kakvog kolektivnog ugovora, ko je nositelj autorskih prava, i radi li se o zlouporabi lika i djela patka Alberta.

Obziron da ništa o tome ne znamo, preostaje nam samo da se udružimo u jednu veliku kolektivnu svijest i valovima pozitivne energije zapljusnemo patka Alberta, kako bi jednog dana posta Labud.

- 12:12 - Komentari (35) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.07.2017.

Ninđa i kolektiv

Dakle danas odma započinjemo sa onim šta vas zanima, osim navedenih stvari u prethodnom postu, za vrijeme seksa nije uputno ni puštat vjetrove, tehnike nepuštanja vjetrova su razne i uglavnom neuspješne, recimo jedna od tehnika je opjevana u antologijskoj pjesmi Zaustavi se vjetre.

Osim puštanja vjetrova nije lijepo partnerovu ili partneričinu glavu gurat prema dolje, pogotovo to nije uputno za one koji su bogati pa imaju velike kade za dvoje, ako u takoj kadi budete nekome gurali glavu prema doli, postoji mogućnost da se taj neko uduši

Priručnik naime kaže da ako želite oralni seks to i kažete a ne da partnerima gurate glavu doli pa ih udušite, ili ne daj Bože pustite vjetar dok vam partner je li, ono ...:..


Ka šta ste se sami mogli osvidočit neki Blogeri ne uzimaju terapiju redovito, pa eto vi koji se s njima dopisujete emajlovima, ono ka dobri ste si pa si pišete pisma ka Katarina Zrinski svom Petru Zrinskom, recite im da uzmu one žute i zelene bobe, i neka otiđu kod doktora, nije sramota tražit stručnu pomoć zato se i zove stručna pomoć

Za kraj da ne zanemarim Kojoticu nešto od drugu Titu.
Prvo ničega nije bilo, pa su došle amebe, onda je bilo bezveze, pa je bio big bang u kojem je nastao drug Tito koji je u stvari bio ninđa, onda je drug Tito stvorija Jugoslaviju pa se ko Marty iz povratka u budućnost, vratija u prošlost i svojin rukan saziđa tvornice, Kraš Frank i Badel pola grada Zagreba i kazališće i bolnice i, tako da kad za sto godina dođe more to podilit svojin komunistin i metit sebe na trg isprid kazališća.

Drug Tito se stalno vraća u nekim svojin reinkarnacijan jer i on je bio dio kolektivne svijesti pa bi svako malo jer je bio i ninđa iskočio iz svijesti i zeru ziđa, pa je tako saziđa dubrovačke zidine, dijoklecijanovu palaču, egipatske piramide, Dalmatinu i kineski zid, jebate šta ti je bit ninđa i pripadnik kolektivne svijesti.

- 10:23 - Komentari (44) - Isprintaj - #

nedjelja, 23.07.2017.

električni orgazam

Svaki put kad bilo koja od institucija ove zemlje zakaže policentrično orjentirane javne osobe i njihovi sljedbenici u tome pronalaze razlog za nepostojanje ove zemlje. Dakle njihova kritika ni u jednom slučaju nema konstruktivni karakter, nego se svodi samo na ideju da je stvaranje ove države i njeno postojanje pogreška sama po sebi.

Sustav zakazuje, svaki pa i ovaj kod nas, zakazao je sustav nedavno u Portugalu kad su u požaru nastradali desetci građana, zakazao je i u Francuskoj nekoliko puta u zadnje vrijeme, kada su teroristi u nekoliko navrata pobili velik broj francuskih građana, zakazao je sustav i u Njemačkoj, kad su teroristi pobili njemačke građane, isto kao i u Engleskoj. Sustav je zakazao nedavno i u Londonu kad je nekoliko desetaka građana izgorilo u neboderu. U konačnici sustav je zakazao i prije 6 godina u Norveškoj kada je Breivik pobio nekoliko desetaka ljudi kao i prekjučer kad je u Bastadu u Švedskoj kad je neonacista na godišnjicu Breivikovog pohoda, pozdravljao nacističkim pozdravom na teniskom terenu, u polufinalu turnira.

Sustav koji bi brinuo o pravima bolesnika, onih najtežih, liječenje kojih iziskuje enormno velike troškove kod nas zakazuje, za razliku od većine razvijenijih zemalja u kojima uopće ne postoji.

Zamislite kad bi u svim tim zemljama, u kojima velike tragedije, unatoč propustima sustava, izazivaju homogenizaciju građana, postojali policentrični, koji bi tvrdili da sve te države zbog propusta sustava trebaju prestat postojat, i da je njihovo postojanje u suštini pogreška.

U stvari nemojte ništa zamišljat, samo nemojte pušit te policentrične priče, jer tvrdnja da bi cijeli svijet zbog propusta sustava trebao prestat postojat, te da bi ga trebala zamijenit neka imaginarna policentrična izmišljotina, je mantra otužnih malignih gubitnika, sklonih destrukciji, nikakvih ljudskih karakteristika.

kažu da imaju neke stvari koje nikako ne smijete radit za vrijeme seksa.

jedna od njih je da ne smijete doživit orgazam prerano ni prekasno

obzirom da nemam nekog pretjeranog iskustva u seksu, zanima je kad je prerano kad je prekasno, a kad je taman, ima li možda neki uređaj, nešto ka oni satovi za kuvat jaja u tvrdo, koji zvonu kad je jaje skuvano, i ako ima ko bi triba nosit tu mapravu muško ili žensko, i šta ako su dvi ženske ili ne daj bože dva muška

možda bi bilo najbolje kad bi imali neku aplikaciju na mobitel, da viblira kad je vrime da doživimo orgazam da ne ispanemo, ono u kurcu seksualno nepismeni, ta aplikacija bi bila super, doduše ne ka ona koja bi znala di san ostavio ključeve ali ipak super

inače kažu da se za odgađanje orgazma mogu koristit tehnika stani kreni, dakle malo upireš pa kad ti dođe onda staneš dok ti ne prođe, pa onda opet malo upireš dok ti ne dođe i tako redom, preporučivo je za to vrijeme partnerici osigurat neku zanimaciju, recimo neko voće, dobru knjigu, ili mobitel da more surfat

također se preporuča i tehnika da kad vam dođe da ga izvadite i stisnete ga odma ispod glave, i dušite ga, morete i partnericu u to uključit da ga ona duši, tako onda ona more bit kriva ako ipak svršite prije vrimena

kako vi to rješavate s tim odgađanjem orgazma, znate li nekog blogera koji doživljava orgazam prije vrimena, i na koncu imate li oni sat za kuvat jaja u tvrdo

- 18:14 - Komentari (30) - Isprintaj - #

subota, 22.07.2017.

Šemso

Gledam ja jučer malo Yutel, koji je eto odlučio kupit novuteve pa samim time i ovaj bloghaer, kad tamo Šemso, ilitiga podpredsjednik sabora hajdaš Dončić poznat ka kreten koji je uzeo ženino prezime

I kaže hajdaš Dončić da je hasan, poturica koji je gori od Turčina, ono brate izjava na nivou Annaboni, a ne potpredsjednika sabora

Ali eto mogu reć da hajdaš Dončić nije takav, nije on neki veliki šovinista, mislim nije operiran od šovinizma, kao što i niko drugi nije, svi smo mi šovinisti samo je pitanje predznaka koji naš šovinizam nosi, svakome neko smeta, nekome Hrvati nekome Srbi, nekome muslimani, nekome Hercegovci, nekome katolici, niko nije nevin, a najveća govna su ujedno i prvoborci borbe protiv šovinizma, tuđeg naravno

Eto hajdaš Dončić nije neki veliki šovinista, on je samo prenio prevladavajuće mišljenje stranke, jer iako nije šovinista, on je toliko glup da ne zna šta se smi a šta ne smi reć

Hajdaš Dončić je stvarno glup Čovik i zapanjujuće je da neko tako glup može postat bilo što a kamoli ministar, ali vrijeme je da se poslije Stipe Mesića i Jadranke kosor prestanemo čudit bilo čemu

Zašto je hajdaša dončića toliko uzbudio hasan, pa zato što im, a pogotovo radikalnom srpskom krilu partije ruši osnovnu koncepciju djelovanja, naime Po njima je još otkad su im dede 45 prešli iz četnika u partizane, hrvatstvo nešto loše, nešto zbog čega bi se trebali ispričavat, pa im hasanovo hrvatstvo koje iz nekog razloga, ne samo oni, smatraju njegovim izborom a ne sudbinom, nikako nije prihvatljivo

To bi im u potpunosti srušilo koncept etno biznisa

Jučer su na moje pitanje mislite li o seksu po ovim vrućinama svi koji su se osvrnuli na to odgovorili potvrdno.

Ispada da smo mi ovde neka baš jebežljiva ekipa, zato je zgodno šta neki Blogeri objavljuju vlastite slike na blogu.

Ono kad ti je najteže, kad si na dnu vizualiziraš recimo blogera M i blogericu A u klinču i odma ti se popravi dan.

Blogerica A strasno uzdiše blogeru M, pastuše moj, a on joj zadihan u predinfarktnom stanju uzvraća, zajaši me golubice moja.

danas su lipe kozice bile po 50 kuna, tako da ćemo ih pridružit ribi koju sam jučer kupio, da imamo lipi lagani obid da nas ne prikine po ovoj vrućini.

- 11:11 - Komentari (39) - Isprintaj - #

petak, 21.07.2017.

Šuti samo šuti ......

Sjeća li se netko od vas Vesne Pusić, bivše ministrice vanjskih poslova, čelnice haenesa, promicateljice teorije da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH, žestoke antifašistkinje, i sve što uz to ide.

Gdje nestade žena, zašto ovako gromoglasno šuti, koji je razlog njenog nestanka, u ovim povijesnim trenutcima kad desnica protjeruje Tita iz Zagreba, kad se na vanjskopolitičkom planu događaju tako važne stvari od Vesne ni traga ni glasa, čudno, nije valjda da ju je netko ulovio u nekom nestašluku pa da zato šuti, nije moguće da je jedna takva eminentna antifašistkinja negdi nešto ukrala.

Bero nas je izvjestio da je i on vatrogasac, usput se još jedan put izblamira i napravio kretena od sebe,
Jebate kolege antifašisti pa di njega nađoste, bolje bi bilo da ste neki prometni znak izabrali za vođu oporbe.

Lako se vama zajebavat, ali demokracija je u opasnosti, s ovakon oporbom anemični će vladat dok ne umre ka drug Tito ovaj šta ga deložiraju iz Zagreba, još ćete mu morat nosit štafetu.

Sve nešto mislin da pokrenem business, i da izrađujem table ka šta je ona na titinom trgu i da ih prodajem ko original, ovim jadnicima šta sline nad sudbinom masovnog ubojice, to bi in bilo zgodno za poklon dici kad in se krizmaju, jer dica in prisilno idu na vjeronauk ako niste znali.

Jebate šta je vruće

Purgerica je skuvala quinou, jel se tako piše, pa jon je ostalo viška, onda san je ja stavija u posudu za pečenje na dno, onda san šufiga malo mlivene plećke pomišano s pancetom, pa san to stavija po ovoj pizdariji, onda san šufiga tikvice papriku i pome pa san to stavija po mesu, onda san karamelizira mrkvu ciklu i ljutiku, i to malo zalija sa malo vina i kvasine, i na kraju san pomiša friški sir i jaja i zalio po tome svemu, sad se sve skupa peče.

Eto nisan ovo nikad radija, ko zna more bit da će i valjat.

- 13:57 - Komentari (34) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.07.2017.

nepodnošljiva lakoća postojanja

nevjerojatna je bahatost bez pokrića mladunčadi socijalističke aristokracije

dva najbolja primjera emocionalno hendikepirane, razmažene deriščadi, pozera bez pokrića, i osoba vrlo upitnih ljudskih kvaliteta su bivši premijer milanović i aktualni premijer plenković

njihova frapantna sličnost, ako malo proučimo njihov obiteljski background i životni put je nekako i razumljiva

obadvojica potiču iz obitelji, ekstremno lojalnih bivšem sistemu

obadvojica su pripadnici socijalističke zlatne mladeži, koji su izbjegli učešće u domovinskom ratu, iako su bili dovoljno odrasli
obadvojica su bili aktivni članovi saveza socijalističke omladine, i kao takovi predodređeni da vladaju, što su unatoč propasti ondašnjeg sustava i realizirali
obadvojica su se praktički odmah po završetku školovanja, koristeći se vezama naslijeđenim iz bivšeg sustava, otisnuli u politiku i privezali neraskidivim vezama za državne jasle

obzirom da su cijeli život bili apsolutno zaštićeni od svega, uključujući i ratne tegobe, zabrinutost za vlastitu egzistenciju, i sve one ostale probleme, koji su mučili običnog čovjeka, nije ni čudo da su živjeli u nekim njihovim paralelnim svjetovima, u kojima su razvili narcističke poremećaje, samopouzdanje bez realnog uporišta koje je ništa drugo nego bahatost nezrelih kretena, apsolutni izostanak empatije, nedostatak bilo kakvog osjećaja za realnost, te time i za osjećaj socijalne ili bilo kakve druge pravednosti

kako su pripadnici današnje aristokracije odgojili kretene koji nemaju nikakve veze s ničim, i koji su moralne i nakaze svake druge vrste, tako je socijalistička aristokracija proizvela samodostatne, egocentrične, narcisoidne monstrume koji eto na žalost su upravljali, upravljaju ili će upravljati ovom zemljom

simptomatično je da su se bivši premijer, sadašnji premijer, predsjednica, predsjednik sabora, izlegli iz istog hodnika, da im je mentor svima bio ivo sanader, dok su se u trenutcima kad je ovoj zemlji bilo najteže, mirno spremali da tom istom zemljom vladaju, jednom kad sranje prođe, kad se stvore uvjeti za nastavak vladavine socijalističke aristokracije, drugim sredstvima

ovaj privid demokracije koji uživamo je ništa drugo nego igrokaz, koji nam omogućuje da biramo lijevo ili desno krilo saveza komunista, koji s komunizmom ionako nije imao veze, mi koji imamo privilegiju da ga se sjećamo znamo da je i to bila klijentelističko nepotistička oligarhija, istovjetna ovoj danas, u kojoj je jedini kriterij uspješnosti bila odanost onoj bivšoj ili nekoj od postojećih kriminalnih organizacija

p.s.
već u nekoliko navrata sam skrušeno priznao da je moja politička orjentacija desne provenijencije, jel se tako kaže, dakle ukoliko bi sebe pokušao okarakterizirati, rekao bih da bi pripadao demokršćanskoj opciji, te vas molim da me u raspravama na blogu ne povezujete s hadezeom, jer kao što bi radije odgrizao desnu ruku nego podržao esdepe, tako bi radije odgrizao lijevu ruku nego podržao hadeze, meni osobno je neprihvatljivo podržati političku opciju koju sačinjavaju bivši članovi saveza komunista ili njihova mladunčad, tim činom bi pljunuo sam na sebe, na sve svoje snove o demokraciji, i svoje sudjelovanje u ratu za istu

p.p.s.

general bojnik damir krstičević, koji se kao častan čovjek, za razliku od gore navedenih uključio u domovinski rat, te kao zapovjednik 4. gardijske brigade ušao u knin, koji se kao častan čovjek usprotivio kriminalizaciji domovinskog rata, te zbog toga od ustaše/antifašiste/veleizdajnika stipe mesića prisilno umirovljen, dao je ostavku na mjesto ministra obrane, koju oni kojima je čast misaona imenica ne prihvaćaju


p.p.p.s.

inače svima koji su neupućeni, pa zazivaju osnivanje civilne zaštite, civilna zaštita itekako postoji, evo slika iz 2015. kad je bivši splitski gradonačelnik baldasar postrojio civilnu zaštitu u splitu



za tu civilnu zaštitu se izdvajaju neka sredstva, postoji neka oprema, postoje i neki činovnici koji primaju plaću, a nije angažirana jer nije njihov posa gasit požar, za to je zadužena naime torcida

- 12:29 - Komentari (77) - Isprintaj - #

srijeda, 19.07.2017.

koncert za motornu testeru u d molu



evo san se baš nešto sitija

ja mislin da bi svima onima koji svoje šume i poljoprivredno zemljište ne održavaju, tribalo te šume i poljoprivredno zemljište oduzet

neki dan je kolegica blogerica postavila pitanje šta je to privatno vlasništvo

eto ja mislim da je privatno vlasništvo skup prava i obaveza koje proizlaze iz tog odnošaja, tako da onaj koji ne ispunjava obaveze koje iz tog odnošaja proizlazu, ne može ni prava uživat

jer eto zadnji dana kad je gorilo te koji svoju šumu i poljoprivredno zemljište ne održavaju je živo bolio kurac, sasvim svejedno di su bili, u zagrebu, u splitu, u pančevu, ili new south walesu, oni su mirno spavali

takima nije mogla izgorit maslina, ni ništa, njima će jedino past na pamet da bi mogli to sad kad je vatra očistila parcelu prodat, stavit u oglasnik, i tako dok šikara opet ne naraste

eto zato bi ja svima koji ne održavaju svoju imovinu istu i oduzeja, i proda na javnoj dražbi

isto bi napravija i sa svim zemljištem u državnom vlasništvu koje se ne održava

a u hrvatskim šumama bi da otkaz svima koji ne znaju savršeno rukovat motornom pilom

dakle da rezimiramo privatno vlasništvo je ono o čemu vodiš računa, u protivnom odjebi

inače situacija se normalizira, šimleša je napisa peticiju, ida prester je rekla šta misli, navijači opet mogu postat huligani, a veterani 4. gardijske šatoraši, idemo dalje u nove pobjede



- 09:53 - Komentari (57) - Isprintaj - #

utorak, 18.07.2017.

moj veseljko

jesu li huligani stvarno ono najbolje šta imamo

nisu, HGSS je bolji, sve druge u ovoj zemlji uvik neki kurac iznenadi, samo su oni uvik i za sve spremni

jučer san pisa o onim socijalno neinteligentnim fekalijama šta su se razlivale po wimbledonu, ne znajuć da će ih anemični dezerter uvelike nadmašit

razumin ja njega, mater mu je napisala ispričnicu da ne ide u JNA, ćaća ga je od Domovinskog rata sakrija u Bruxelles, di je jadan moga naučit da kad ti domovina gori moraš bit di je vatra


njega su naučili ka i onog prije njega, šta mu je bila pukla cijev u stanu, da će neko drugi vadit marune iz vatre, obranit domovinu i ugasit požar

on je ka i onaj prije njega privažan resurs da bi se trošija na tako trivijalne stvari, ka šta je rat za domovinu, ili neki tamo požar

e pa zato anemično govno dezertersko, ti isto ka i onaj prije tebe s bolnim preponama, nisi moj premijer, ti si isto ka i onaj drugi dezerter, moj kurac

a sve vas koji ćete sad navalit pljuvat po hadezeju, samo ću podsjetit da ste vi izabrali onog s bolnim preponama šta mu je pukla cijev u stanu

eto zato je još uvik važno di si bija 91, ako ne ti onda di ti je bija ćaća


da imamo premijera ili predsjednika sabora ili predsjednika države, koji je bija 91, tamo di je tribalo bit, zna bi da je jučer mora bit tamo di je gorilo


- 11:18 - Komentari (27) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.07.2017.

huligani

Današnja situacija zahtjeva brzu reakciju i svu našu pomoć koju možemo pružiti vatrogascima na terenu. Pozivamo sve pripadnike Torcide na zborno mjesto ispred spomenika HOS-a na ST-3 (ispred prostorija 4. Gardijske Brigade) u 20:30 sati. Tamo ćemo sve upute dobiti od vatrogasnog zapovijednika. Obucite duge hlače, duge majice te ponesite marame za prekrivanje lica. Ovaj poziv nije molba nego zapovijed! Torcida Split


u 20:30 se po zadnjim informacijama skupilo 400 pripadnika Torcide, i kreće na požarište.

BBB kreću iz Zagreba, dolaze i ostali

- 21:08 - Komentari (32) - Isprintaj - #

hju i jagode

vako je iša razgovor

jebate kate koji je onaj tamo šta sidi do jandrokovića

koji wilijame moj

a vidiš oni desno, vidiš janicu, pa jandrokovića, pa neka profuknjača, e pa oni do nje, pari mi poznat

je i meni se pari da san ga negdi vidila, jel bi mogli mi otić tamo na poluvrimenu, tila bi pitat jandrokovića sučin pere kosu kad mu je frizura nako postojana

kate, jebate baš si tuka, ovo je tenis nema poluvrime, ja mislin da je ono neki pivač, šjor jel znate vi koji je ono do jandrokovića

mister princ, pari ka oni hju grant, malo se je ofuca ali pari ka on, jeba mater svoju kako se uvalija do jandrokovića

kate kaže čovik da je ono hju grant

a more bit, ko ga jebe, nu mu frizure ka manistra usuvo, a nu u jandrokovića

fascinantna je socijalna neinteligencija hrvatskih političara, koliko retardiran moraš bit da bi se ka ministar marić, njonjo ili janica otiša kurčit po wimbledonu, marić koji je stalno na tapeti, janica u čijem resoru ništa ne štima, i njonjo, zar je potrebno trošit riječi na njonju

reć će sigurno da su išli dat podršku marinu čiliću,

šta onda niko nije otiša dat podršku sari kolak, osvojila je zlatnu medalju na europskom prvenstvu u bydgoszczu, nikoga nije bilo da joj da podršku, valjda zato šta u bydgoszczu nema hju granta i jagoda sa šlagon, ili more bit i zato šta nisu znali izgovorit bydgoszcz pa su ošli u wimbledon

čitam prije koji dan da je poznata umjetnica anja šovagović despot nešto napala hadeze

ista ona anja šovagović despot, koja je kad je od strane tog istog hadezeja imenovana u to nešto proglašavana rigidnom desničarkom, kamenjarkom, ognjištarkom itd.

dakle jasan je recept kako u hrvatskim medijima, od kozojebke postaneš poznata umjetnica, pa se očekuje da ida prester uskoro napadne hadeze, ne bi li i ona postala poznata umjetnica, o kojoj će se onda zasigurno i kolega filozof bruno pohvalno izrazit

kad san već spomenija čilića, javila se i ugledna sportska komentatorica saša broz, rekla je da koliko se ona razumi da je čilićeva povreda go kurac, da bi ona sa takin žuljin otplesala labuđo jezero, fascinirala federera, i rastumačila hju grantu kako je njen dida maršal likvidira njenog drugog dida
ko zna možda je na pomolu nova karijera, možda propala balerina, propala redateljica, propala direktorica opere, postane propala sportska komentatorica, ipak je maršalova unuka
u stvari aleksandri bi tribalo osigurat psihološku pomoć, jedan did joj je masovni ubojica, a drugi je bija ustaša, ko more posli toga ostat normalan

bila je ultra, tek kad je ultra onda vidiš koliko smo mi moderni, bili su zagrebački i splitski gradonačelnici, ovi drugi šta dolazu na ultru se moraju maškarat, a gradonačelniki naša dva najveća grada mogu ić nako, oni ništa ne moraju činit sa sobon da bi izgledali ka da su retardirani, srića samo šta na ultru nisu išle anka mrak i ona turina đurić iz njene partije, da su nji dvi došle na ultru u tange, svi bi utekli, i više nikad ultra ne bi bila u split

da ne bi bilo da samo grintan evo jedna slika




ova žena živi na hvar, za razliku od silnih internet ratnika šta se nesmiljeno na internetu bore za prava izbjeglica, i čija borba obuhvaća bjesomučno lajkanje istomišljenika i šeranje nečega što rijetki suvisli među njima napišu, usvojila ove dvi curice iz konga, i spasila in život, jer šanse za preživljavanje četverogodišnjakinja u sirotištima u kongu su minimalne

tila je žena usvojit i neku dicu kod nas, ali je bilo prikomplicirano, odnosno nemoguće
eto žena, majka, kraljica

i za kraj joe basic, ili kad se privede na naški ivan bašić, čovik koji je doveja ultru u split, i ruku na srce tisućama prominija život iz temelja na bolje

joe je dite hrvata koje je blgostanje dida od saše broz potiralo u ameriku, i koji je moga birat di će s ton ultron, nema mista u europi koje bi je odbilo, doša je u split u hrvatsku odakle su mu mater i ćaća utekli

jedan čovik koji se vratija vamo je učinija čudo, a koliko ih još ima šta bi mogli doć i učinit čuda, za razliku od onih govana koja su otišla podržat wimbledon, i unuke šepavog masovnog ubojice

- 12:59 - Komentari (52) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.07.2017.

o toleranciji, suicidu, i maskenbalu

obzirom da sam post o tome koliki je kreten bruno šimleša, napisa prije nego li je bruno šimleša urbi et orbi objavio koliki je kreten moga san uzet kreativnu pauzu

dok me nije bilo dogodilo se slijedeće

precjednica se vidila s trumpom, i napokon ovu zemlju posli daytona, koji je sam po sebi bio više slučaj nesretnih okolnosti nego li vanjska politika, učinila relevantnim međunarodnim faktorom, na užas svih progresivnih snaga u rvatskoj, koje su imale respiratorne smetnje, napadaje panike, i ostale simptome, koje prosječan rvacki tridesetpetogodišnjak ima kad se treba odvojit od roditelja, a sve zbog odvajanja od regijona

kolegica annaboni je nakon spektakularnog blogosuicida, koji se dogodio oko podne, još spektakularnije uskrsnila ka lavrentija oko sedam manje kvarat, koja je umisto da bude nadrkana ka annaboni tribala bit umiljata, pa je onda napisala post o tome kako vrdoljak ima doživotni ugovor sa hatevejon, i kako je dobija stotries iljada kuna, šta se naravno pokazalo neistinom, nego se radi o autorskin pravin, za koja se pijanista i exprešidente yusipović izborija za sve umitnike, kolegici lavrentiji, šta je prije bila annaboni nije smetalo šta tarik dobija milijun kuna godišnje, ili šta je rade iz pokreta za jugoslaviju dobija osamsto iljada kuna za svoje privatno kazališće

posli nekog vrimena umiljata lavrentija je opet postala nadrkana annaboni, štaš

odlučili su da će u zagrebu maknit druga tita sa nekog trga, kojega ionako niko ne zove tako, pa su se svi oni kojima su dede do 45 bili u četnicima pa prišli u partizane i svi oni kojima su dede zagnojili u četnicima, nemilo uznemirili
postoji mogućnost da su se i uneredili, oni kojima su dede bili stalno u partizanima su podijeljeni, odnosno većinu takvih boli kurac, ne bave se profesijonalno antifašizmom, oni kojima dede nisu bile nigdi oni su za to da ga maknu, a ovi šta su im dede bile u ustašama već kupuju janjce

kolega brogman je pisa o huliganin u splitu, koji su eto tribali učinit padobranski desant na koncert od bajage, šta se ka i ono od annaboni pokazalo neistinom

nikakvi huligani se nisu organizirali, nije bilo ni p od padobrana, na šta je odma u startu i mirisalo, jer nema te policije na svitu koja bi bila u stanju zaustavit dvista splitskih huligana, koji oće učinit padobranski desant

dakle moremo zaključit da yutarnji list koji je u vlasništvu seronje i lihvara, a koji gubi unosne poslove na hateveju, i yudex u vlasništvu osuđenog utajivača poreza lažu, smišljeno, sa ciljem da unose nemir, i da će uvig neka annaboni i neki brogman progucat udicu i napisat nešto prema ružno o zemlji u kojoj žive i svojim sugrađanima, ovi drugi antifašisti to rade iz čiste mržnje jer nikada ovu zemlju neće prihvatit ma kakva ona bila, a ovi dvoje, ne znam zašto, pitajte njih

na blogu se nakotilo ovi šta viruju da smo svi mi dio jedne svijesti, ili tako nešto

ja razumin kad te pokojna baba zaskočila i odvela na misu, pa te upišu na vjeronauk, pa te pričestu, krizmaju, vinčaju u crkvu, i sve to, ti si kršćanin, ili budista, ili musliman, ili židov ili šta ja znan, malog su te uvatili, nisi se moga branit, ne postavljaš pitanja je li isus bija mađioničar kad je moga pritvarat vodu u vino, i je li bilo u redu da muhamed bude pedofil i zašto za negradu u tom muslimanskom raju ne dobiješ čokoladu umisto tih djevica i sve te druge priče, ne znan sad koje pizdarije su izvodili židovski bogovi, i more li buda žonglirat sa sedamdeset i šest loptica i peć ćevape u isto vrime

ja razumin i kad ti jke deda bio četnik pa 45 priša u partizane, pa te nako maloga ulovija, odveja te na selo di ste pivali o đeneralu draži, pa te onda uvatilo u školi metilo ti maramu oko vrata i kapu na glavu, vodilo te na izlet i primilo u omladinu, pa u partiju i dalo ti stan, i štaš sad nego srat okolo kako je drug tito bija ka božić bata i da je to šta je pobija priko po milijuna ljudi samo incident, jebiga uvatilo te dok si bija mali

ono šta ja ne mogu razumit je kad odrasli ljudi počnu virovat u ta mumbo jumbo sranja, i onda dok seru o toleranciji mrze sve ostale koji misle da su idijoti, a svi misle da su idijoti pa ih ta mržnja iscrpljuje, pa moraju ić na te seanse o toleranciji
mislin ono da su i njih uvatili ka male pa da su im srali o toj toleranciji, ajde čovik bi reka mali su bili, vako šta in moš reć nego da su idioti, jer oni to zaslužuju

i sad moš mislit kad je nekome od ovih tolerantnih, deda do 45 bija četnik, koja je to visoko tolerantna kombinacija,

inače hana hadžinešto, je rekla maloj luci da nije pljus sajz model nego da je debela

šta tu hadžinešo boli kurac za malu lucu, šta i ako je debela, šta je to njen problem

reći će mnogi da je rekla istinu, ka šta je i bruno šimleša reka istinu

onda je sasvim u redu da kažemo da je hana hadžinešto kurvetina, da je bruno krkan koji prodaje maglu, da su ovi energetsko tolerantni, licemjerni seronje ili retardirani

i kao što kolega grunf problematizira iskrenost i istinu

te kaže da govoreći o drugima govorimo o sebi

pa će slijedom toga mnogi mene etiketirat kao desničara, zbog ovoga i svega ostalog što pišem

eto priznajem, jesam ja sam desničar, ne skrivam to, nikad i nisam, ni skrivao ni negirao

ali što ste vi, koji se prepoznate u ovim mojim ispadima netolerancije

i gdje je tu istina

ne nije u sredini, jer da bi bila u sredini, i vi bi trebali priznat što ste da znamo s koje točke počinjemo mjeriti

- 14:11 - Komentari (44) - Isprintaj - #

srijeda, 05.07.2017.

spavaš li mirno blognjuže


svjedoci smo još jedne žrtve uredničke politike bloghaera

eno je i Anči obrisala blog, nadajmo se privremeno, i to zato šta zločinački umovi iz uredništva i dalje beskrupulozno guraju svoju politiku

svakoj šuši se na ovom blogu daje prostor, ističu se i takvi idioti ka šta je moslavac, na naslovnici dominiraju autori koje niko ne čita, sve je puno antifašista, ali ne i Annaboni

šta vam je to Annaboni učinila,čime je zaslužila da samo njena desetgodišnjica nije obilježena, je li blognjuz

bit če da nisi vidija, kako vidiš svakog idiota koji se pojavi, svako govno izvlačiš, samo nek ti se učini da nije hrvat katolik, evo ga, blog dana, blog tjedna

šta ti smeta kod Annaboni, zašto nju jedinu od svih antifašista ne voliš, šta nije dovoljno ekstremna, ne mrzi svoju zemlju i svoje sunarodnjake, nije dovoljno žestoka kad piše protiv crkve, ne udovoljava tvojim kriterijima

a i vi svi ostali, vi blogeri, svi vi za koje je Annaboni vodila bitke, jebe se vas, baš vas briga, boli vas kurac za Annaboni

sad joj valjda pišete mailove, di ste bili kad je tu istu Annaboni tribalo javno podržat, niste se šteli mešat, je li

koji ste vi jad i bijeda, ni vaši izmišljeni likovi nemaju muda bit ljudi

za sve vas je Annaboni nadzvučni avion

- 09:55 - Komentari (115) - Isprintaj - #

utorak, 04.07.2017.

tra la la


pošto je danas teško nadmašit kolegicu Annaboni, najozbiljnije sam razmišlja ne napisat ništa, jer me užasno nervira kad neko dobije više komentara od mene, i tako barem na trenutak zasjeni moju popularnost

čak sam razmišlja da izvučem teško naoružanje i napišem nešto o seksu, ali ono malo žešće, jer zna se da taj seks uvik ima puno publike, ali kad su odnošaji na blogu u pitanju, to ni najžešći seks ne pomaže

možda bi nešto postiga jedino ako bi objavio intimnu ispovijest o nečijim seksualnim akrobacijama na blogu, to bi potaracalo i Annaboni, i pjesničko literarno, gramatičke sukobe na blogu, ma kako intenzivni bili

međutim odlučio sam se svoja saznanja o seksu na blogu zadržat za sebe, takvo oružje se ipak koristi samo u sukobu globalnih razmjera, ono kad kim izvuče balistički projektil, pa onda donald izvuče svoga, a ujedinjeni narodi raspravljaju čiji je veći

možda bi ipak najbolje bilo ne napisat ništa i svu slavu prepustit Annaboni, a onda s druge strane, alooooo, toliko uloženog truda, u vlastiti lik i djelo, pa da onda to neka Annaboni zasjeni

ima jedan čovik koji popravlja bicikle

nađe dvi tri razbivene bicikle i onda od njih sklopi jednu šta valja

onda te sklopljene bicikle poklanja siromašnon dici

svak oni koji nemore kupit ditetu biciklu moga je otić kod toga čovika, i mukte uzet biciklu

sad se ti čovik koji je sklapa bicikle razbolija, pa se neko sitija pitat bi li neko drugi moga popravljat bicikle

da se nije razbolija niko ga ne bi ni primjetija

zašto ono dobro primjetimo tek onda kad nestane

baš smo u kurcu

- 12:08 - Komentari (40) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.07.2017.

Tako je govorio Zaratustra

Godinama sam tragao za izrekom koja će dat odgovor na sva pitanja, koja će pogodit u srž ljudskih nastojanja, da shvate tko su, gdje su, odakle dolaze, i gdje idu.

U trenutku kad sam mislio definitivno odustati ukazala mi se misao kao svjetlo na kraju tunela, kao što kaže u svoj svojoj mudrosti sastavljač nagradnih pitanja za objavit post.

Evo i sada se naježin , kad vizualiziran tu sentencu, ispisanu blijedonarančastom neonskom cijevi kako lebdi negdi isprid nas, poviše pučine šta pritiska je mrak i neba diskretno dekoriranog zvijezdama.

Veliki mislilac Mate Baturina sve je rekao u samo nekoliko riječi

Dikod uđe, a dikod i ne uđe.

Ne sjećam se da sam bilo kada vidio negdje nešto, što u sebi nosi toliko sudbinskog.

Spavaš li mirno Šimleša Bruno.

Kako bi se zvala osoba koja mrzi Bruna Šimlešu, možda je riječ mrzi preteška, definitivno je preteška, meni u stvari Bruno Šimleša užasno ide na živce.
A to užasno ide na živce je najintenzivniji negativni osjećaj koji drugo ljudsko biće može izazvat u meni, što i nije dovoljno da bi moga naškodit Bruni Šimleši, samo bi mu reka daj majke ti ne seri.

Srića pa Bruno Šimleša nije peder ili srbin ili već neka druga sorta koja ima definiran naziv mrzitelja koje veže uz sebe, ovako meni Bruno Šimleša more ić na kurac a da mi niko ne more reć da san Šimlešafob jer to ne postoji, to bi bila izmišljotina.

Eto ne bi Čovik virova ali meni više na jetra ide Šimleša nego Rada Borić, ona dakle Rada sere i prodaje muda za bubrige s ciljem, ona ima svoju agendu, Bruno s druge strane sere samo da bi sra.

A ti koji seru samo da bi srali oni su ti koji mute vodu, u kojoj onda ovi šta seru s namjerom profitiraju.

Dobro je reka Mate Baturina

Dikod uđe, a dikod i ne uđe.

A nekad je dovoljno da kao onda u Wimbledonu padne kiša.




- 17:01 - Komentari (47) - Isprintaj - #

subota, 01.07.2017.

Pričaj mi o ljubavi

Blitva se mora kuvat u puno vode, to svukud piše, zato da ostane lipa zelena, vođa triba bit slana, koliko slana nigdi ne piše, valjda zato šta nemoš zajebat, vodu ionako proliješ.

Zajeb je kad kuvaš blitvu, šta ti za četri čovika triba kil ipo blitve, dobro dosta je i kil, ali neš valjda kuvat ka Neki da ti ništa ne ostane, našem čoviku mora bar pola ostat inače ka da nije ni kuva.

E sad kad kil ipo blitve očistiš, znači odrižeš one korenčine, i narižeš na manje komade onda imaš rpu blitve, pa ako ti je teća od pet litara ni blitva ti ne stane unutra a kamoli još i puno vode.

Krizna situvacija traje dok ne uvališ blitvu unutra jer čim je uvališ ona se pristane kurčit, i uđe use.

Moja pokojna baba, a čini mi se i mater nije nikad rizala listove od blitve nego su ih rukama trgale, ne znan ima li to kojeg značaja ili nema nije me ni briga.

Blitva je skuvana onda kad je kumpir gotov, kumpir nismo do sada ni spomenili, on se oguli i stavi skupa s blitvon jer ako ga ne staviš kakoš znat da je blitva gotova.

U restoranin tu štorija završi, tako skuvanu blitvu, često i bez kumpira, jer su ka fensi, a u stvari ne stavljaju kumpir jer van uvalu blanširanu pa zamrznutu blitvu, ti donesu pa se ona voda cidi sjebe ti ribu, kad poliješ malo ulja ono pliva okolo, bljak.

Kad je blitva skuvana i prociđena, skupa s kumpirim ili bez, ovisno o tome jeste li fensi ili niste, u onu teću u koju se blitva skuvala, da ne šporkajete tavu ulijete maslinovo ulje, zagrijete ga i uvalite blitvu, dodate soli jer koliko god da ste solili vodu blitvu triba zeru poslolit, papra i češnjaka koji nasickate kako oćete, krupno sitno na ploške, i onda to dinstate dok ne ispari višak tekućine.

Kad je gotovo poškropite blitvu s još zeru ulja i morete servirat, neće bit ka u restoranu, nego bolja i nećete imat bazen na pjatu.

Ako nemate maslinovo ulje, a blitvu kuvate ka prilog šnicelima koje ste lupali pa van susidi jebu mater nenormalnu, morete koristit i svinjsku mast i ubacit narizane pancete, rezultat je dok je topla blitva iznenađujuće pozitivan.

Dakle s blitvom je ka i s ljubavi, u fast Foodu je nema, u običnoj birtiji in se ne da prikoviše zajebavat, u fensi restoranu će van uvalit zamrznuto sranje, tajna je dakle u tome da blitvu znaš skuvat ili ne znaš, ako ne virujete meni pitajte Annaboni :)))

- 11:51 - Komentari (48) - Isprintaj - #