Fressssssh

utorak, 25.07.2017.

Jel snijeg il labudovi

Danas ćemo se odmorit malo od seksa.

Dakle današnji post ćemo posvetit neizvjesnoj sudbini patka Alberta, odnosno krucijalnom pitanju oće li patak Albert postat Labud ili neće.

Idemo prvo u Dalmaciju, šta ćemo tamo, pitate se sigurno, patak nije tamo a i gužva je na cesti. Eto idemo jer se kad Oćeš negdi doć nikad ne ide direktno tamo, jer zle oči sve vidu, zato onda idemo prvo tamo di ne idemo, da bi na kraju došli tamo di idemo, to se tako kod nas radi jer neprijatelj nikad ne spava dok ga ne čuješ da hrče, a i onda nije sigurno, zlo je to nije mu virovat.

Neki brale, pripadnik zajedničke svijesti iz Zadra je objavija da ne postoji, i da nema ništa s državon, pa je metija svoje tablice na auto i odlučija da je sam sebi dosta. Onda je ti biser krenija vozit babu u bolnicu, državnu od one države s kojon nema ništa, pa je jer mu je bilo lino ić okolo, opičija ravno u zabranjeni smjer, pa ga je uvatila pandurija, a on in je da svoju objavu po kojon on s njima nema ništa. Nije toliko važno šta je lik debil ono šta je zanimljivo u ciloj priči je da je lik dobija neviđen publicitet, šta je očit pokazatelj da urednici portala ne čitaju bloghaer, jer taki debila ka šta je taj nepostojeći kod nas na blogu ima kolkoćeš.

Malo niže u Splitu je bija štrajk, skupilo se ljudi ka na koncertu Sandija Cenova u Trnbusima, pa su štrajkali protiv vlade i svega ostalog šta in je palo na pamet, bila je i Marijana Puljak sa kantom, a nije bija Ante Tomić jer on ne ide tamo di je Marijana ili bilo ko drugi sa kanton, bija je i Miro Bulj, pa nije ni čudo šta je unatoč medijskoj kampanji i pozivima na štrajk, bilo tako malo svita jer ko bi pametan iša tamo di idu Marijana i Miro.

Meca je napravila diverziju na blogu jer je stavila tuke koje su pametnije od nekih blogerica, šta je isprovociralo Grunfa da objavi post Oš bit ozbiljan ili neozbiljan.
To je isto ka da ja napišen jesu li van draže guzice ili cice.

Sve to nas dovodi do patka Alberta koji se trenutno nalazi kod V koja ga na užas društva za zaštitu beštija koristi u cilju sticanja popularnosti na blogu. Pri tom nemamo pojma ima li tu kakvog kolektivnog ugovora, ko je nositelj autorskih prava, i radi li se o zlouporabi lika i djela patka Alberta.

Obziron da ništa o tome ne znamo, preostaje nam samo da se udružimo u jednu veliku kolektivnu svijest i valovima pozitivne energije zapljusnemo patka Alberta, kako bi jednog dana posta Labud.

- 12:12 - Komentari (35) - Isprintaj - #