Fressssssh

petak, 21.07.2017.

Šuti samo šuti ......

Sjeća li se netko od vas Vesne Pusić, bivše ministrice vanjskih poslova, čelnice haenesa, promicateljice teorije da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH, žestoke antifašistkinje, i sve što uz to ide.

Gdje nestade žena, zašto ovako gromoglasno šuti, koji je razlog njenog nestanka, u ovim povijesnim trenutcima kad desnica protjeruje Tita iz Zagreba, kad se na vanjskopolitičkom planu događaju tako važne stvari od Vesne ni traga ni glasa, čudno, nije valjda da ju je netko ulovio u nekom nestašluku pa da zato šuti, nije moguće da je jedna takva eminentna antifašistkinja negdi nešto ukrala.

Bero nas je izvjestio da je i on vatrogasac, usput se još jedan put izblamira i napravio kretena od sebe,
Jebate kolege antifašisti pa di njega nađoste, bolje bi bilo da ste neki prometni znak izabrali za vođu oporbe.

Lako se vama zajebavat, ali demokracija je u opasnosti, s ovakon oporbom anemični će vladat dok ne umre ka drug Tito ovaj šta ga deložiraju iz Zagreba, još ćete mu morat nosit štafetu.

Sve nešto mislin da pokrenem business, i da izrađujem table ka šta je ona na titinom trgu i da ih prodajem ko original, ovim jadnicima šta sline nad sudbinom masovnog ubojice, to bi in bilo zgodno za poklon dici kad in se krizmaju, jer dica in prisilno idu na vjeronauk ako niste znali.

Jebate šta je vruće

Purgerica je skuvala quinou, jel se tako piše, pa jon je ostalo viška, onda san je ja stavija u posudu za pečenje na dno, onda san šufiga malo mlivene plećke pomišano s pancetom, pa san to stavija po ovoj pizdariji, onda san šufiga tikvice papriku i pome pa san to stavija po mesu, onda san karamelizira mrkvu ciklu i ljutiku, i to malo zalija sa malo vina i kvasine, i na kraju san pomiša friški sir i jaja i zalio po tome svemu, sad se sve skupa peče.

Eto nisan ovo nikad radija, ko zna more bit da će i valjat.

- 13:57 - Komentari (34) - Isprintaj - #