Fressssssh

subota, 03.06.2017.

Di bu da bi da

Dosta smo se osvrtali na situaciju u Splitu i došli do jedinog mogućeg zaključka da će izbore odlučit homoseksuvalni lobi.

Danas ćemo se na dan predizborne šutnje malo pozabavit situvacijom u Zagrebu.

S jedne strane imamo kandidata, koji je svoju predanost jugoslavenskoj ideji manifestira čak i činjenicom da je studira općenarodnu obranu i društvenu samozaštitu. Čovjeka koji je otkad je 1980 ušao u savez komunista ostao vjeran tekovinama antifašizma. Čak i kad su mnogi njegovi kolege, 1990 bježali ko štakori iz saveza komunista on je ostao pa makar potonuo skupa s brodom. Ostao je vjeran član partije, sve dok ga nadobudni šarlatan nije izbacio.
Gradonačelnik je postao glasovima lijevo orjentiranih, progresivnih, nacionalno neopterećenih, urbanih Zagrepčana.

S druge strane kandidatkinja za gradonačelnicu je započela karijeru u komitetu za nešto, onda se kad je hadeze doša na vlast, pribacila u ministarstvo graditeljstva u kojem je pod zaštitom ministrice Matulović Dropulić napredovala, te je veći dio karijere bila uključena u kriminal vezan za graditeljstvo u državi ili u gradu Zagrebu. Obzirom da se najavljuje koalicija hadezeja i njene stranke za očekivat je da će nju podržat oni članovi hadezeja koji su glasali za Prdometa, dok će ostali glasat za njenog protukandidata.

Eto pa vi sada glasajte po vlastitoj savjesti.

Ali jebeš ti to.

U ovom svijetu više ništa nije sveto, eto raspala se Kolinija, saće se ona zvat Indira, a on će se zvat Kolonija, izgleda da će pisme ostat njemu, šta moran priznat ne razumin, jer ako bi pisme bile nešto ka dica, zna se da dica uvik ostanu materi.
Šta je nekog bilo straj da će Indira zlostavljat pisme, jebate ne bi ona nikad, ona samo izgleda malo ka lokalni siledžija, ona je u stvari nježna duša.

Saće garant oni papak dat pisme nekon drugon da i piva, jerbo je muško šovinističko govno, more bit da će i natječaj raspisat, a more bit da će sad i žakez Houdek pivat Koloniju, on je taman isto muževan ka Indira.

Nije dobro svitu, nije ovo ništa dobro.

- 09:45 - Komentari (53) - Isprintaj - #