Fressssssh

utorak, 17.01.2017.

Dan sedamnaesti ćelestonke

Nagradno pitanje je za danas je šta radimo sa starin gumama od kamijona i terenaca, onin istrošenin ćelestonkama šta više ne drže cestu, vi odgovarajte u komentarin, a ja ću van na kraju reć da se izvozu u afriku i prodaju crnciman, njima su dobre, tamo ionako nema asvalta.

Tribalo bi razmotrit, da i dva bivša precjednika, jednog prajmministera, i jednu ministricu vanjski afera, isto tako probamo izvest u afriku i prodat crnciman.

Naime ta antifašistička govna, u sastavu mesić, josipović, pušić i milanović, nisu se odazvala svečanosti povodom dvajspete godišnjice međunarodnog priznanja zemlje koja im je dala sve, jer osim neslavne karijere u ambulantnoj prodaji usisivača, nešto ukradenih čekova, malo zampanja, i dilanja državne love rodbini i jatacima, i nisu ništa drugo radili nego uzimali i uzimaju lovu iz proračuna.

Štaš govno je uvik govno nema veze u koliko ga antifašizma zamota.

Naša san veliku sličnost između europske unije i doajena na bloghaeru.
Trump je reka da je europska unija u kurcu, jerbo se oko ničega ne mogu dogovorit, jer svi ka slipci slušaju nadrkanu babuskaru merkelicu, i zato šta puca po šavovin.
Europska unija je popizdila ne zato šta to nije tako nego zato šta je neko to reka.

U finsku dilu plaće i onima šta ne radu, i sad se kurče ka da su otkrili toplu vodu, pa mi državnin službenicin dajemo plaću sedandeset godina iako ne radu.
Eno i europska komisija kaže da bi svima tribalo dat plaću, radili ne radili, je mi nemamo sriće, taman smo ušli u tu uniju kad se ona raspada, a neke budale oće uvest socijalizam, more li in neko reć da će sve to otić u p.m.

Ovo p.m. Je pizda materina, samo me svi kritiziraju da puno beštiman, pa onda pišen p.m., i zanima me jel ono p.s. Pizda strinina ili nešto drugo

Eno su potamanili guske i kokoši radi tičje gripe, pa molimo sve blogerice da se javu poston ili komenaron da znamo da su dobro

- 09:12 - Komentari (69) - Isprintaj - #